אני ואת

אני ואת

"חשבתי עליך" "באמת? גם אני חשבתי עליך" "מתי את חוזרת הביתה?" "השבת" "אני מתה לראות אותך. אני לא מפסיקה לחשוב עליך" "גם שאת איתו?" "כן לפעמים שאני איתו הייתי רוצה להיות איתך ולא איתו" "וואוו אז את חושבת עלי הרבה" "ואת חושבת עלי הרבה?" "את האמת המון אני לא מפסיקה אני לא מרוכזת בגללך" "תרימי אלי טלפון שאת חוזרת?" "כן בטח! ותבואי לישון אצלי?" "בטח נעביר לילה ראשון ביחד" "אני מחכה לזה" "כן גם אני טוב אני חייבת ללכת" "לילה טוב נשיקה תחלמי עלי" "היי" "היי" "הרגע הגעתי הביתה את באה?" "כן בטח שאני באה" "טוב אני מחכה לך" "סוף סוף" "כן סוף סוף בואי ניכנס לחדר" "חיכתי לזה" "גם אני" היא ניגשת אלי אלוהים חיכתי לזה המון זמן היא תופסת לי את השיער בעדינות ומגישה לי את השפתיים. ברגע שהשפתיים שלנו ניפגשות אני מרגישה את הניצוצות נידלקות בלהט בתשוקה. אף פעם לא הרגשתי ככה כלפי אף אחד אלוהים היא יודעת איך להתנשק, בהתחלה המשחק של השפתיים אחר כך הלשון לאט לאט ניכנסת פנימה לאט בעדינות ואחר כך התפוצצות האדירה הדחף הלוהט לטעום עוד ועוד בלי הפסקה. "חכי שניה אני רוצה לשתות" "עכשיו?!" "כן אני רוצה לשתות" "מה את רוצה לשתות?" "מים עם קרח" "טוב טוב בסדר אני כבר חוזרת חכי לי" היא אומרת לי בעדינות ונותנת לי ליטוף לתוך החצאית שלבשתי נוגעת לא נוגעת בתחתון שלי שכבר רטוב רק מעצם המחשבה עליה. נשכבתי על המיטה שלה מחכה שתבוא חושפת רגל חלקה אחת. היא חזרה ונישכבה לידי מושיטה לי את הכוס. אני לוקחת לגימה קטנה ומניחה אותה על השידה שליד המיטה שלה. "זהו זה כל מה שרצית לשתות?! בגלל זה גרמת לי לפספס ליטוף?" "כן זה מה שרצית לשתות בואי אלי" היא ניגשה אלי נוגעת בי מעל החולצה בחזה מעשה לי אותו גורמת לי לפלוט אנחה מפי. אני מלטפת לה את הפנים מלקקת לה את הצוואר בעדינות יודעת שזה מחרפן אותה אני מפשיטה אותה לאט לאט בהתחלה את החולצה אחריה את החזיה מלקקת לה את הפיטמות אחת אחרי השניה נותנת להן נישכה קלה היא פולטת צרחה קלה מפיה זה מחרפן אותי אני מרגישה את הרטיבות בין הרגלים שלי אני רוצה אותה אבל עוד לא עוד קצת. היא מנסה להפשיט גם אותי אבל אני לא נותנת לה אני מורידה מעלי את הצעיף שלבשתי וקושרת לה את הידיים למיטה לא נותנת לידיים שלה לזוז היא מביטה בי בשאלה מופתעת. "תירגעי תני לי לפנק אותך" היא נירגעת מיד סומכת עלי לחלוטין אני עולה עליה מלטפת אותה את הבטן , את החזה הידיים מלטפת ומלקקת היא נאנחת זזה ללא הפסקה. אני מורידה לה את המכנס ואת התחתון הקטן שהיא לבשה אני קמה מעליה וניגשת אל הארון שלה שולפת ממנו שני צעיפים קושרת לה כל רגל לקצה של מיטה זה יוצר לה פיסוק רחב של הרגלים ואותי זה משגע אני לא יכולה להתאפק וניגשת לבין רגליה נותנת לה ליקוק קל לאורך כל הכוס הרטוב שלה זה משגע אותה אך היא לא מוציאה מילה מפיה. אני מכניסה יד לתוך הכוס מים שהיא נתנה לי ושולפת ממנו קובית קרח אני מעבירה אותה על החזה שלה לאורך הבטן שלה ועל הכוס הלוהט שלה היא מצטממרת מהקור והחום אני מעבירה אותו על הפתח של הכוס ודוחפת אותו פנימה היא פולטת צרחה, אני לוקחת עוד אחד ומכניסה גם אותו לוקחת עוד אחד ומכניסה אותו ככה עד ששה קוביות גדולות נכנסות לתוך הכוס הבוער שלה היא לא יכולה יותר היא צורחת בלי הפסקה מבקשת עוד ועוד. אני ממקמת את עצמי בין הרגליים שלה ומתחילה ללטף את הכוס הנוטף שלה ממים קרים מעורבבים עם המיץ הלוהט שלה זה מחרפן אותי אני מרגישה איך המיץ שלי נוטף בין הרגלים שלי, אני לוקחת מהמגירה שלה את הויברטובר שלה ומורידה את התחתון שלי אני קמה מעליה ומראה לה את הכוס המגולח שלי אני ממקמת אותו על הפנים שלה והיא יודעת היא נותנת לי ליקוק רטוב וטוב אני גונחת קמה ומחדירה את הויברטור לתוך הכוס החם שלי אני מתחילה לאונן וחוזרת לכוס שלה התחלתי ללקק אותה בין גניחה לגניחה שלי היא החלה לגנוח גם משתגעת מהלשון שחודרת עליה עם כל גניחה אני מוצצת אותה ומאוננת ביחד עד ששנינו מגיעות לשיא המיוחל. "אני לא מאמינה התגעגעתי אליך מטורפת קטנה שלי" "גם אני התגעגעתי" "נעשה את זה שוב אבל הפעם את חייבת להוריד בגדים זה לא פייר שרק אני ערומה!"

למעלה