אני ואפרת.....

אני ואפרת......./images/Emo54.gif

במרתון סרטים מחתרתי
כן כן בנות, אפרת ישנה אצלי, טוב , לא ממש ישנות, יש לנו "עיסוקים" קצת יותר חשובים שכוללים, אלן, אלן, אוכל, ואלן, ואם אפשר לשלב, אז למה לא?!?! בכולופן, עד עכשיו ראינו דוגמה, רובין הוד, מת לחיות, את הפרק של "המלך היל" שאלן מדובב, קצת קוויגלי, ממש מעט "נערת החודש", והכי חשוב, מה שלא יכולנו להפסיק להריץ אחורה שוב, ושוב, ושוב.... הנמל האפל
מדהים, פשוט חוויה רוחנית. אפרת, רוצה להוסיף כמה מילים?!? "טוב, עדיין מנסה להתאושש מהתקפים תכופים של קוצר נשימה (שמאיה עודדה במילים "את מוכנה להפסיק לשבת עליי?!") אנסה לחלוק איתכן את החוויה- טוב התחלנו עם סרטים די חלשים בעיקר בגלל שאלן עדיין לא הגיע לבשלות פיזית (כן, עוד לא הגיע לגיל 50.. תודה, מאיה) ואז הגענו לשיא- ב"דארק הארבור" כמעט הפשטתי את מאיה המסכנה שהתחילה להראות מפחודת, וגם הגברתי בסתר (כשהיא הייתה בשירותים) ואז אבא שלה הגיע בזעם והנמיך עד הסוף בלי להגיד מילה (אני מניחה שאם הוא היה מדבר הוא היה אומר "תנמיכי את התועבה הזאת ילדה הזויה שכמוך, את גם מדרדרת את מאיה לתרבות פושעת וגם יושבת עליה חצי מהזמן!"... ואז היה דוגמה ופאקינג זהו... הוא פשוט היה שם... מסביר לאווילים שסביבו בסבלנות את נפלאות היקום.... זהו. כמה מילים. כן... אההה... תתעוררו... אהה... טוב ביי!!!!!!!!!!! ותרשו לי (מאיה) להוסיף שאני אצא מהסופ"ש הזה עם סימנים כחולים מרובים,תודה רבה לך אפרת
לילה טוב!

jingelly jane1

New member
עכשיו הצטרפתי רשמית

עכשיו הצטרפתי רשמית למועדון המעריצים (צות), אחרי שעברתי את טבילת האש האולי מחרמנת ביותר שאפשר לדמיין, תתלפאו לאיזה פסגות רוחניות אפשר להגיע מהחדר המתוק של מאיה.... כן, מאיה עדיין כן, במקרה שתהיתן, משוטטת לה ברחובות ת"א בדרך לפגישה של פורום (אחר!!), כולה סימנים כחולים אבל בלב יש לה הרבה אהבה אליי! (נכון?) והיא בהחלט מתכוונת, אחרי שתרגיש יותר טוב, לחשוב על עוד טבילת אש כזאת, כי כמו שלמדנו שתינו על בשרינו בסופ"ש הזה... העיקר החברַה. היה תענוג. והאהובים עלי: dark harbour truely, madly, deeply ו-דוגמא. זהו. אני גמורה. אני הולכת לישון..... ...right about now

את גמורה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo54.gif

רק שתביני שאחרי שקמנו ב12 אחרי 6 שעות שינה, ואחרי 8 שעות צפייה רצופות בריקמן, ואחרי מפגש פורום של שוטי הנבואה(נטע,את משום מה לא היית שם
) מצאתי את עצמי ב6 וחצי בבוקר מגיעה הביתה אחרי 0 שעות שינה, רק בשביל להתקלח,לשים מדים ולצאת לצבא, והלכתי לישון רק ב 7 בערב יום למחרת..... אבל זה היה שווה את זה

3נטוש

New member
אהמ אהמ אהמ אהמ....

מאיה לא הייתי שם משום שה.. אני לא בפורום של שוטי הנבואה ... ואני לא יהיה ם אף פעם...

במיקרה הזה../images/Emo54.gif

אל תתיימרי לטעון שאת אוהבת אותם, כולה מכירה את השיר "ידיעה", שאגב, טוב שלא טחנו לו את הצורה ברדיו עד מיאוס מוחלט.... את השיר "מי" שמעת? לפני שתוכלי לענות ב"כן, שמעתי וזה שיר מדהים, עכשיו אני קונה את שני הדיסקים ומצטרפת לפורום!" אל תגידי לי שאת אוהבת אותם. את גלעד שגב את אוהבת. תגיעי לרמה הזאת עם השוטים.

למעלה