אני ואמא

טלי ש9

New member
אני ואמא

אני מרגישה שאמא שלי כל הזמן דואגת רק לאחותי.. אני מנסה להיות רעה אליה.. אני לא יודעת אם זה נכון אבל לפעמים אני רק רוצה שיקשיבו לי ויהבו אותי! אני שונאת את כולם וזה לא בגלל הגיל שלי!

MAGOLZ

New member
מספר שאלות. תעני אם תרצי.

בת כמה את? בת כמה אחותך? האם ישנם עוד אחים בבית? מדוע את מרגישה שאמך דואגת רק לאחותך?

nutmeg

New member
אז ככה

הרגשה זה לא מציאות. יכול להיות שאת מרגישה כך, ואמא שלך מרגישה אחרת. אם את רוצה לברר, צריך לדבר עם אמא. כשמנסים להיות רעים אל מישהו, לרוב מקבלים תגובות לא נעימות בחזרה - למשל תגובות הכוללות תשומת לב ודאגה למישהו אחר אבל לא לאדם שפוגע. אם את לא יודעת שזה נכון - תבררי. כל אדם עלי אדמות רוצה שיקשיבו לו ויאהבו אותו - גם אמא. כששונאים את כולם קשה מאוד לקבל מהם אהבה.

להיות רעה יפגע רק בך

לא נראה לי שאת רעה,אחרת לא היית כותבת פה ומנסה להבין מה קורה. לפעמים אמא נותנת תשומת לב יתרה לאחד מהילדים והילד השני מרגיש מקופח. אל תפתחי את השנאה שלך לאף אחד, ההיפך ,תנסי להיות נחמדה, שליליות לא תעזור לך וישארו בך משקעים כואבים. אם קשה לך לדבר עם אמך,אולי תנסי לכתוב לה מכתב להסביר ולשאול מה שאת רוצה לדעת. תכתבי לה שקשה לך ואת רוצה באהבתה. אמנם את כותבת שזה לא שייך לגיל ההתבגרות,אבל זה ממש גיל ההתבגרות. חושבים אחרת,התמודדויות קשות עם ההורים והחברה. אני בטוחה ששיחה עם אמך תוכל ללבן את הענינים.

למעלה