אני ואמא שלי..

prtywomen

New member
אני ואמא שלי..

כל הזמן אני דוחה את הסיפור היום אני אספר, מחר אני אספר. בסוףהחלטתי לספר אני קארין אני בת26 מבית חרדי במקור אמא שלי ואני זה סיפור אהבה בפני עצמו .שהתנפץ לרסיסים. אני הייתי כל חיי הפייבוריטית של אמא שלי הילדה המועדפתעליה היא היתה כ"כ גאה בי כ"כ תומכת בי מנסה לחפות על הקשר הגרוע שהיה לי עם אבא שלי.\ עד שמימשתי את אהבתי לבחור איתו אני חיה.. אני חיה עם בחור לא יהודי יש לנו ילדה סברין(מצורפת תמונה). אבא שלי הטיל וטו שאם אי מי מבני הבית ייצור איתי קשר כלשהי הוא מוחרם בדיוק כמוני. אמא שלי בלית ברירה בגלל אבא שלי .וגם בגלל שהיא לא רוצה לתת לי לגיטימציה שהיא תומכת בקשר הזה כבר 5 שנים איני באה והולכתלביתהוריי הבית בו נולדתי וגדלתי..הם לא מכירים את הבת שלי .רק פעמיים בסתר אחותי לקחה אותה לאמא שלי. שילדתי היתי לבד לכולם אמא שלהם היתה עזרה ליטפה ואמא שלי אפילו לא התקשרה.אנ י כ"כ מתגעגעת אליה..כ"כ רוצה לחבק אותה חזק ולהגיד לה כמה אני אוהבת אותה כמה היא חסרה לי בשבתות בחגים ביום המשפחה..ביום ההולדת שלה.. כמה אני רוצה שסברין תכיר את הסבתא הנפלאה שיש לה.. אבל הם מתנים את הקשר ביני לבינם בקשר שלי עם אהבת חיי.. ותגידו לי אתם זה אנושי.. אני בתהליך של טיפולי פוריות ואני כ"כ רוצה שהיא תהיה פה כשלדי לעודד כדי ללטף כדי לתמוך..אבל היא לא היא רחוקה כ"כ.. כבר 5 שניםלא קראתי "אמא" וזה כל כך כואב לי זה כ"כ חסר לי אני פשוט רוצה אותה למה היא צריכה להתנות לי תנאים בשביל שהיא תהיה אמא שלי. מצטערת שהארכתי קצת..

הילהל

New member
../images/Emo201.gif הלוואי והיו לךי דברי חכמה

אני יכולה רק לשער שגם אמא שלך סובלת שמכבש הלחצם המופעל עליה הוא בלתי נסבל שגם היא חסרה אותך קשה לקרוא אותך מאחלת לך את כל הטוב שבעולם

כואב לי לקרוא כל פעם מחדש.

חבל שנאלצתם לנתק את הקשר בגלל ההחלטה של אבא שלך. נסי ליצור איתה קשר אולי דרך קרובי משפחה - יכול להיות מאוד שגם לה ממש קשה עם הניתוק והיא לא יודעת איך להתגבר על המכשולים וליצור איתך קשר. מקווה ומאמינה שתימצא הדרך בסופו של דבר לאיחוד בניכן.

כתבי לה

ספרי לה מה קורה בחיים שלך בלי "רגשי", ספרי לה על הנכדה, שלחי לה תמונות ובכלל תתנהגי כאילו היא לא ברוגז איתך. חסר לך להגיד אמא? תגידי. את רוצה שהיא תשתנה לכבודך ותתחיל לתמוך? זה כבר קצת יותר קשה. יש לך סיכוי להציל את מערכת היחסים איתה אם לא תבואי בדרישות ולא תגידי לה מה את רוצה ממנה, אלא תעשי לביתך והיי שלמה עם הבחירה שלך, אבל תשאירי דלת פתוחה כך שאם היא תתרצה יום אחד היא תמצא דרך להגיע. הסיכוי להתחבר מחדש הוא רק דרך קבלה ואהבה ולא דרך האשמות ודרישות

prtywomen

New member
תודה רבה לכולכן..../images/Emo51.gif

אני אכן כתבתי,ושלחתי ,וצילמתי,והתחננתי,ועירבתי בני משפח אחרים ולא עזר יהיה טוב..

Jen74

New member
אין לי מילים לנחם או לעזור../images/Emo201.gif

ההצעה של יעל ניסן היא טובה ושווה לנסות. אי אפשר לדעת כמה זה יעזור לקרב ביניכן אבל אם לא תנסי לעולם לא תדעי.

הרעיון של מכתב הוא מעולה

הסבירי לה את רגשותיך,אחרי הכל יש לה לב של אמא. היתה לי חברה כמוך שאבא שלה אפילו ישב שבעה עליה על שתחתנה עם נוצרי, אבל האמא היתה לפעמים פוגשת אותה בכל מיני מקומות. אולי גם את יכולה לפגוש אותה מידי פעם. כנראה שיש לחץ כבד מפני האבא ולכן קשה לה. אם את מאושרת מה טוב,תמשיכי בחיים שלך עם בעלך ותהני ממה שיש, יום אחד אולי יסלחו לך.

סיפור חייך מאוד נוגע לליבי

מה עוד שבמשפחתי היה סיפור דומה. בת דודתי התחתנה עם בחור לא יהודי ואביה החרים אותה - הוא הרחיק לכת וישב עליה שבעה... הוא אסר על כל המשפחה הגרעינית להיפגש איתה. אימה נפגשה איתה לעיתים בסתר - לעיתים רחוקות מאוד הייתי מדייקת ואומרת. לפני מספר שנים האבא חלה והבת שניסתה במשך כל השנים לייצור קשר ונהדפה, ניסתה שוב לייצור קשר. והפעם האבא התרצה והסכים להפגש איתה. היא הציבה לו תנאי - להפגש עם כל המשפחה שלה. והאבא הסכים. חלפו מאז מספר שנים והיום יש סיפור אהבה מחודש בין החתן הלא יהודי לבין האבא!!! בין הנכדים לבין הסבא! וכשהאבא מציג את החתן בפני אנשים הוא מציג אותו כבנו!!! אני מאחלת לך שאמך תתפכח ותבין - אי שם בתוך נבכי ליבי אני מאמינה שהיא גם מתגעגעת וסובלת בגלל הניתוק ואולי מכתב מלווה במספר תמונות של בתך המקסימה יעשו משהו.

כ"כ עצוב....

אני בטוחה שאמא שלך רוצה לראות אותך! וזה יקרה... זה כ"כ עצוב שנכדה לא יכולה לחיות בחיק סבתה , ועוד כשיש אפשרות אחרת. מחזיקה לך אצבעות...

למעלה