אני ואחותי החורגת.

Darkmatter

New member
אני ואחותי החורגת.

סתם בא לי לשתף אתכן גם בזה אם אתן לא מתנגדות כמובן.
יש כ"כ הרבה דברים שונים בינינו ובכל זאת אני מרגישה שיש דימיון עצום בינינו. היא בת 14. היא נוטה כל הזמן להתקפי זעם. במוצ"ש אחרי שאכלנו שם עם כולם, אמא שלה ואחותה אמרו לה משהו קטן שהצית את הכעס שלה. ואחרי זה... היא קיללה, צרחה, הרביצה לאחותה, לאמא שלה ולאחיה בן ה-7. זרקה דברים. אפילו ירקה על אמא שלה. הילד הקטן התחיל לבכות ורצה לבוא אלינו הביתה [לדירה שלי ושל אבא שלי] אז לקחנו אותו אלינו. אני כשאני כועסת אני הרבה פעמים יותר נוטה להפנים את זה כלפי עצמי ולחתוך את עצמי. היא פורקת את זה על כולם. כשאני מאוד מאוד כועסת אני גם יכולה להגיע להתקפי זעם אבל עדיין בצורה מתונה יותר ממנה. אני מאוד מוכנה לעזרה. היא מתנגדת לכל דבר. אני יודעת שיש לי בעיה ושבמובן מסוים אני דפוקה ושונה, ואחרים יותר בריאים נפשית ממני ויותר מסתגלים. היא אומרת שהיא הכי טובה בעולם ושכולם דפוקים ומפגרים. אני מרגישה שאני כ"כ מבינה אותה. כשהסתכלתי עליה בזמן שהיא היתה בשיא הכעס שלה פשוט ראיתי השתקפות של עצמי. והסתכלתי גם על התגובות של המשפחה שלה, וזה הזכיר לי את התגובות המוטעות מאוד של המשפחה שלי בתחילת הדרך שלי. הבעיה שלהם שהם רואים אותה בתור בעיה [אבא שלי אמר שהיה הרבה יותר קל בלעדיה, אמא שלה אמרה שנמאס לה ממנה ואח שלה, סה"כ בן 7, אמר לה שהיא חולת נפש, שהיא צריכה כדורים ואישפוז]. הם לא רואים שיש לה בעיה. שזאת לא היא, זה הכאב שלה. בכל אופן, כשהיא כ"כ כעסה, כולם ירדו עליה והתעצבנו עוד יותר. וזה כ"כ לא נכון. זה יוצר עוד יותר כעס. כולם לקחו אותה יותר מדי קשה ואישית. אני בכלל לא נפגעתי משום מילה שהיא אמרה ולא הזדעזעתי יותר מדי. אני פשוט ידעתי שכ"כ כואב לה שהיא לא מרגישה שהיא תוכל להוציא את כל הכאב וכעס החוצה בלי לפרוק אותו איכשהו. הסתכלתי עליה והרגשתי את הכאב והכעס שלה והרגשתי כ"כ הרבה אמפתיה, הבנה ורחמים כלפיה. ומכיוון שאף אחד לא באמת טורח להקשיב ולהבין אותה ואת הכאב שלה, הכעס והכאב לא יכולים לעבור. אני דיברתי אליה בשקט ובהבנה בזמן שכולם די התעצבנו, והיא אמנם התעצבנה עלי אבל עשתה את זה בעדינות יותר. בכלל, הרבה יותר קל למנוע את ההתפרצות של הכעס מאשר לעצור אותו אחרי זה. בכל מקרה, זה די מצחיק, אמא שלה מתייעצת איתי לגביה. היא כל הזמן שואלת אותי מה לעשות ואיך להגיב. ואז אני נותנת לה עצות והיא שולחת לי הודעה "את צדקת, זה עזר." היא אפילו אומרת לי "אם את אצלנו ואני מתנהגת בצורה לא נכונה איתה, תשלחי לי SMS". אתמול היא רצתה שאני אסביר לה מה הבעיה ואיך אפשר לגרום לה ללכת לפסיכולוגית ולקחת כדורים. אז אשכרה ישבנו והסברתי לה הכל. הרגשתי אשכרה פסיכולוגית. אז הסברתי לה קודם כל שהיא צריכה להסתכל על הכל מנקודת מבט אחרת, שהבעיה היא לא היא, אלא הכאב שלה ושבסה"כ כל זה זה ביטוי של המצוקה שלה. ושצריכים להיות סופר רגישים כלפיה, להיזהר במילים. להתבטא בצורה מסוימת. לגלות אמפתיה והבנה, להתייחס, לשמוע. לתת לה להרגיש שיש לה את המקום המיוחד שלה, ושהילד הקטן הוא לא האהוב עליה ביותר. לתת לה להרגיש שהיא מבינה את המצב שלה, שהיא אוהבת אותה ושהיא שם כדי לעזור לה. וגם כשהיא כועסת עליה, היא עדיין אוהבת אותה. ושבזמן של כעס, לא להתחיל להטיף מוסר ולהעליב. זה אף פעם לא עוזר, אלא להיות עדינים ולהגיב בזהירות. אחרי הכעס, אפשר להגיד דברים, אבל גם עם המון הבנה ותמיכה. אמרתי לה גם שכולם צריכים להתנהג אליה ככה. אני חושבת שהיא כ"כ מתנגדת לעזרה בגלל שכולם נותנים לה הרגשה שהיא חולה וע"י זה שהיא תלך לפסיכולוגית ותקח כדורים, זה כאילו היא מודה בזה. אז המשכתי להגיד לאמא שלה[ וגם לאבא שלי שהיא די קשורה אליו, אגב] שתבין את המצב שלה ואת הבעיה שלה ותאהב אותה, ורק אחרי כל זה, הילדה תגיע להבנה בעצמה שהיא צריכה עזרה ותסכים לשתף פעולה. אני מקווה שזה יעזור. אני פשוט כ"כ מצליחה להבין אותה ואני לא מבינה איך אחרים לא רואים את זה ואותה כמו שאני מצליחה לראות דרכה, כאילו היא שקופה בעיני. היא גם כ"כ מצטערת אחרי התקפי הזעם שלה. מרגישה כ"כ אשמה, שהיא לא מפסיק להתנצל אחרי זה ולנסות להיות כמה שיותר טובה ולעזור לכולם. אמא שלה אמרה שהיא תנסה ליישם שוב את מה שאני אומרת לה. ואפילו אבא שלי, שבד"כ לא מקשיב למילה שאני אומרת, אמר שהוא ישלח לה הודעה היום וישאל לשלומה. עוד משהו, אני מתה גם על הילד בן ה-7. הוא מתוק. ניסיתי להגיע אליו מאז שהתחלתי לגור פה והוא קצת התעלם ממני. אתמול הוא עלה אלי לחדר, ישב על הכסא שלי והתחיל לספר לי מיליון דברים והייתי די בשוק. אחרי זה, שנינו ישבנו ליד החימום וראינו את המשחק והוא סיפר לי כ"כ בהתלהבות על המשחק ועל כל מה שקורה. גם כואב לי שהוא סובל בגלל אחותו ושהוא חושב שהיא מרביצה לו בגלל שהוא עשה משהו רע. אז אמרתי לו שהיא מאוד אוהבת אותו, ושהיא לא חולה אלא שיש לה בעיה ושצריך להיות עדינים יותר איתה. שהיא הרביצה לו בגלל שהוא בדיוק עמד בדרכה כשהיא כעסה, ושהיא כ"כ אוהבת אותו שאחרי זה היא תתחרט על זה. והוא הבין אותי, ככה לפחות הרגשתי. אני מרגישה שהמצב שלי משתפר. וגם האהבה וההבנה והתמיכה של כולם עוזרים לי. אני מניחה שכולם יותר נחמדים אלי בגלל שגם אני הרבה יותר נחמדה [בעזרת הכדורים והפסיכולוגית שלי]. אני רק ממש מפחדת מלהתקדם עוד יותר ולעשות את הצעד הבא, אחרי שבפעם האחרונה זה נגמר כ"כ רע. רק המחשבה על זה גורמת לי לרצות לפגוע בעצמי. אבל אני מקווה שזה יבוא ויהיה בסדר. בינתיים אני מנסה ליצור שלום בית. זה גם משהו, לא?

Darkmatter

New member
תודה לשתיכן ובהמשך לסיפורי...

אתמול הייתי במצברוח ממש טוב ובלילה עשיתי ממש בייביסיטר לילד הקטן. עשיתי איתו עבודה, ראיתי איתו סרטים מצוירים, הכנתי לו אוכל והוא אפילו רצה לישון אצלנו. הוא אמר בבוקר לאמא שלו שהיה לו כיף. היום לעומת זאת... היה טירוף מוחלט. הרגשתי ממש רע פיזית ונפשית. והשינה שלי נעשתה ממש עמוקה [אולי בגלל הכדורים] ככה שאני נרדמת בלי לשים לב ואני מתעוררת מתוך שינה ממש עמוקה בבהלה כזאת ואין לי מושג איפה אני... אז לפחות שמחתי מזה ששתי חברות שלי היו אמורות לבוא לישון אצלי היום. ממש התכוננתי לקראת זה וחיכיתי לזה. ובסוף הן לא באו. נכנסתי למן התקף עצבים. זרקתי את הפלאפון. ונתתי לאבא שלי הוראות. לא הפסיק להיות לי קר אז הלכתי לשכב במיטה מתחת ל3 שמיכות ורעדתי מקור ונרדמתי לשעה וחצי איכשהו. אחרי זה אמרתי לחברה של אבא בטלפון "לא אכפת לי, את באה לפה עכשיו". היא באה. אבל הבת בת ה-14 לא מסכימה בכלל לבוא לפה והיא כועסת על אבא שלי ועכשיו היא גם לא מסכימה שאמא שלה תבוא אלינו בכלל. ואז כשהיא היתה פה גם הילד התקשר אליה בוכה "אני רוצה שאת תהיי פה עכשיו!" ואבא שלי בכלל בקושי רואה אותה והוא גם מתוסכל... בקיצור, אמרתי לה בשיא העצבים והמרירות- "את ממש מוערצת". אז החלטנו לעשות ימים. לא יודעת אם זה היה רציני. יום ראשון- חברה של אבא שלי תבלה עם אבא שלי. יום שני- היום שלה עם עצמה [היא אמרה לאבא שלי בצחוק "מה, אולי אני אוותר על היום החופשי שלי לטובתך?"] יום שלישי- היום שלה עם הבת בת ה-14. יום רביעי- היום שלי!!!! חהחהחה! יום חמישי- היום עם הילד. שבת- ימים עם הבנות הגדולות שלה עם אופציה לעוד אנשים שחסרו בתשומת לב שלה באותו שבוע. חחח. בקיצור, כולם היו עצבניים היום בצורה מטורפת. חברה של אבא שלי ממש שפוכה וקרועה בין כולם, שלא לדבר על זה שיש לה גם עבודה מטורפת שמתקשרים אליה כל שניה בערך. אבא שלי מתוסכל מהכל. הילדים כועסים, רבים, בוכים כל הזמן... ואני מרגישה גם די זוועה. כנראה אני חוזרת מחר צפונה קצת... פשוט טירוף.

Darkmatter

New member
ושוב כועסים עלי...

2 בנות היו אמורות לבוא לישון אצלי ולהישאר עד מחר אחה"צ. חיכיתי לזה במשך שבוע שלם. אתמול והיום ניקיתי את הבית, קנינו אוכל והכל. חברות שלי מודיעות לי ברכבת בדרך לפה שהן יבואו רק לקצת זמן. עכשיו, בנוסף לזה, היתה תקלה טכנית ברכבת, אז הן נאלצו לחכות לרכבת אחרת. אז היה צריך לצאת שהן יהיו פה משהו כמו שעה. חברה שלי אמרה לי שהיום בבוקר התברר לה שרוב האנשים במשרד שלה חולים אז היא חייבת לבוא מחר מוקדם. אז התעצבנתי עליה, גם כי חיכיתי לזה והתכוננתי לזה, וגם כי אם היא היתה אומרת לי את זה בבוקר הייתי אומרת לה שיבואו ביום אחר. אז שתיהן התעצבנו עלי והפילו את האשמה עלי. שלחתי להן הודעה "אל תבואו בכלל". אחרי זה, נרגעתי קצת ושלחתי הודעה אחרת, "מתי אתן באות?" אז חברה שלי שלחה לי הודעה "בעקבות ההודעה הקודמת שלך, לא עלינו לרכבת". בקיצור, הן חזרו הביתה והלכו לסרט עם עוד חברה ואמרו לה שהן היו בדרך אליי ואמרתי להן לא לבוא. עכשיו אני מתכתבת באייסיקיו עם אותה חברה והיא גם מאשימה אותי בהכל. אמרתי לה שמה שהן אמרו לה זה סילוף של המציאות וסיפרתי לה את הכל, אז היא אמרה לי "זה לא סילוף". היא אומרת שהן כבר היו בדרך אלי ועשו את המאמץ לבוא, ומסיבה מסוימת זה לא יצא כמו שזה היה אמור לצאת, ואני אמרתי להן לא לבוא. ושאני ממש רואה רק את הצד שלי סיפור ושאני מאוד לא בסדר. אז כתבתי לה "טוב, מה אני אעשה? אני זונה... הן כועסות עלי?" אז היא ענתה לי "את יכולה לצאת מזה ולהגיד שאת זונה ואת יכולה להתנצל. אני לא יודעת אם הן כועסות כמו שהן בהלם." והיא אומרת לי שהיא גם בהלם ממני... בקיצור, מכל היום הזה שהיה אמור להיות יום ממש נחמד, כרגיל כולם כועסים על כולם ומאשימים אותי בהכל. ואני יודעת שגם בנות פה יגידו שאני לא בסדר. אני רגילה לזה. אני כל הזמן מנסה לעשות הכל כדי לעזור ולהיות נחמדה לכולם, וברגע אחד- אני הורסת הכל וכולם כועסים עלי. אני שונאת את עצמי.

Darkmatter

New member
אני מרגישה זוועה אז המשך...

אני סתם פורקת הכל... מקווה שלא תכעסו עלי או משהו... פעם הייתי בנאדם טוב. נעשתי רעה. כל הזמן כל מיני בנות מהתיכון מתקשרות אלי, אפילו סתם בנות שלא הייתי בקשר כ"כ טוב איתן, ואני מתעלמת. לא מדברת עם חברה טובה כבר חצי שנה. לא יודעת מה להגיד להן. אני מתעלמת מ-2 החברות שלי שהיו לי מהלימודים המאוד קצרים שלי. מידיד מאוד טוב שלי אני מתעלמת כבר שנה בערך. מלבד כמה אנשים ומשפחה, אני מתעלמת מכל העולם. ואתמול... אתמול מישהו התקשר אלי מפלאפון שלא זיהיתי. בד"כ אני לא עונה למספרים שאני לא מכירה למקרה שזה אנשים שאני לא ארצה לדבר איתם. אבל משום מה עניתי. זאת הייתה חברה שלי שהתחתנה. היא הזמינה אותי לחתונה שלה. הביאה לי את ההזמנה אישית הביתה ואמרה לי שאני בין האנשים שהכי חשוב לה שאני אבוא. הזמינה אותי לשבת כלה. כמובן שלא הלכתי לכלום והתעלמתי ממנה. ברגע ששמעתי את הקול שלה כ"כ הצטערתי שעניתי לפלאפון ולא ידעתי מה אני הולכת להגיד. אמרתי לה שיש לי בעיות ולא באתי לא כקטע אישי נגדה אלא זה פשוט משהו שאני עושה לכולם. והיא ממש לא כעסה עלי. הייתי די מופתעת מזה שהיא היתה כ"כ מבינה ונחמדה אלי. היא אמרה לי משהו שמאוד ריגש אותי וגרם לי לבכות אח"כ... היא אמרה לי "אני יודעת שאת כבר לא דתייה ואני יודעת שקרו לך הרבה דברים, אבל זה לא משנה שום דבר ממה שאני חושבת עליך. את אותו בנאדם. את אותה נשמה טהורה. את בין האנשים המדהימים ביותר שיצא לי להכיר. והתגעגעתי אליך מאוד." אחרי זה חשבתי לעצמי כמה היא טועה. אני כבר לא אותו בנאדם. היא לא מכירה אותי יותר. אני רעה. היא אמרה לי שהיא בחיים לא תשכח את הדברים שעשיתי למענה... היה פעם את הקטע הזה של חבורות, שלא מקבלים מישהו שהוא לא בתוך חבורה. לי אף פעם לא היה את הקטע הזה. אם מישהי רצתה להיות חברה שלי, תמיד קיבלתי אותה. ככה שהייתי בתוך המון חבורות או משהו כזה. אם היתה בת חדשה, תמיד הייתי הראשונה לנסות להראות לה את המקום ולהכניס אותה לחברה [אגב, 2 הבנות שהיו אמורות לבוא אלי היום, שתיהן היו הבנות החדשות שאני הייתי הראשונה שדיברה איתן והכניסה אותן לחברה...]. אם הרגשתי שיש איזשהו אי- צדק, תמיד הייתי מנסה באמצעות עדינות והומור לפתור את זה. אם היה מצב שאף אחת לא רצתה לשבת ליד מישהי, אני ישבתי לידה ואפילו למדתי לחבב אותה [וגם כתוצאה מכזה דבר, קיבלתי המון בחזרה ממישהי כזאת], אם היו בנות שלא רצו להיות איתן בחדר בטיולים או משהו לא הסתדר, אני הסכמתי לוותר ולהיות איתן ותמיד איכשהו הצלחתי להסתדר ולהנות עם כולן. בנות צחקו עלי גם שאני תמיד מצליחה להתחבר לבנות הכי אנטי- חברתיות וגם שאני פרייארית של כולם. בכל מקרה, היו לה בעיות עם חברות שלא קיבלו אותה והיא מאוד חיפשה חברה... אז לא הייתה לי בעיה להיות חברה שלה. לא הבנתי אפילו למה היא עושה מזה כזה עניין גדול. מאוד נהניתי להכיר ולעזור לאנשים. גם הייתי איתה בחדר בטיול. אחרי זה לא ממש הייתי איתה יותר מדי בקשר. היא התקשרה אלי בעיקר שהיא היתה לחוצה מבגרויות. אני זוכרת שהיא התקשרה אלי יום לפני בגרות ממש לחוצה ואני שמעתי מוזיקה ברקע. אז היא אמרה לי "איך את מסוגלת לשמוע מוזיקה? דיברתי עכשיו עם מישהי והיא אמרה לי שאני במצב גרוע בלמידה" אז תמיד הרגעתי אותה שיש עוד זמן ושהיא צריכה להירגע ושהיא יודעת את החומר והכל יהיה בסדר. גם תמיד הבאתי לה חומר ללימודים. גם לימדתי כל מיני בנות למבחנים אצלי בבית או אצלן. פעם אחת, היא התקשרה אלי ממש קרוב לשבת, ואמרה לי בשיא ההיסטריה שאין לה שום חומר למבחן שיהיה ביום ראשון. אז אמרתי לה "אל תדאגי, אני אעתיק לך את כל הסיכומים שלי". אז.. ישבתי לפני שבת והעתקתי המון עמודים והדגשתי לה דברים חשובים וכתבתי לה הערות וממש נהנתי רק לעזור לה. והיא כ"כ התרגשה מזה שהיא בכתה. אז היא הזכירה לי את הדברים האלה... אבל היא לא יודעת כמה השתנתי ונעשיתי בנאדם רע. אני שונאת את מי שנהפכתי להיות. ואני לא יכולה לסבול את זה. כ"כ כואב לי. אסור לי לענות יותר לטלפונים כאלו, זה שובר אותי...

ymz

New member
איך את יכולה להיות בן אדם רע

אם את מרגישה כאב ועצב בגלל הטעויות שאת עושה? וגם יודעת להתנצל כשצריך. אם היית בן אדם רע לא היית מספרת את כל זה בכלל, פשוט לא היה נראה לך חשוב לבזבז זמן ברגשות של אנשים אחרים. את בתקופה לא קלה שנמשכת הרבה זמן אבל חברות אמתיות יבינו ויקבלו אותך בכל מצב. עם זאת, ממליצה לך לנסות להיות קצת פחות אימפוסיבית ולנשום כמה דקות לפני שאת מחליטה לשבור את הכלים. ד"א אהבתי את הרעיון של חלוקת ימים :))

אשבל1

New member
היי דארקי חמודה

אני ממש לא חושבת שאת רעה ואני חושבת גם שיש לך נטיה להחמיר עם עצמך וזה חבל. אני חושבת שיש לך "פיוז קצר" ואולי תנסי פשוט להתרגל לא לשלוף מיד תשובות שעלולות לפגוע במישהו או בך כשאת לא באמת מתכוונת לכך, פשוט לחשוב פעמיים לפני שאת עונה, לקחת נשימה עמוקה לחשוב מה כדאי לומר.... אני גם בטחוה שהאנשים הקרובים לך התרגלו לכך אולי אבל אולי תנסי, תעשי ניסיון להיות פחות תוקפנית...... גם כלפי עצמך,שוב אני אומרת, את כותבת הכול במודעות כל כך גבוהה שאת מסוגלת לעזור לעצמך... זאת דעתי בכל אופן, המשך ערב נעים...

טוב,

בקשר להודעה הקודמת שלך, את בטח מנחשת מה דעתי, אז אחסוך אותה ... אבל אני שמחה שהתנצלת, ועוד יותר שמחה בשבילך שהן הסכימו לקבל את התנצלותך. בעצם, גם בקשר להודעה האחרונה את יודעת בטח מה דעתי ... אבל כאן בכל זאת אומר אותה: אני לא חושבת שזו את שרעה. אני חושבת שהדבר הזה ש"התלבש" עליך ושגורם לך כל כך הרבה סבל, הוא זה שמפעיל אותך בצורה כזו, "מתלבש" לך על הטייס האוטומטי. אבל אני שמה לב שלאט לאט את לומדת לשלוט לו, ופרקי הזמן בין הופעתו להתעשתות שלך קצת מתקצרים, כך לפחות נדמה לי, לא?

Darkmatter

New member
אתמול והיום הרגשתי יותר טוב...

כן, בהתחלה מאוד כעסתי עליהן ולא הצלחתי לרסן את זה, אבל תוך זמן די קצר [וזה כבר שיפור]נרגעתי ואח"כ התנצלתי... יש לי אישיות גבולית ככה שקצת קשה לי לשלוט בזה [חחח זה נשמע כמו תירוץ...] בכל מקרה, כבר אתמול בלילה ישנתי אצל אחת מהן :) שבת שלום! :)

אשבל1

New member
היום חשבתי עלייך כששמעתי את המשפט

"אין אדם רע, יש אדם שרע לו" מה דעתך?

Darkmatter

New member
לא יודעת אבל...

אני אוהבת את התגובות שלך. את תמיד מגיבה לי בצורה כ"כ חמודה ותומכת אז תודה... היום זה לא יום טוב שלי. אני שונאת להגיד את זה כ"כ הרבה פעמים, בטח כולן בפורום חושבות שאני חסרת תקנה, אבל אני שונאת את עצמי. אני שונאת שאנשים דואגים לי ואוהבים אותי. לפעמים זה עושה לי טוב לעזור ולדאוג לאנשים אחרים, אבל לפעמים שאני מרגישה שאנשים יותר מדי אוהבים אותי, אני שונאת את זה. כי זה לא מגיע לי. כי אני לא אנושית כמוהם ובחיים לא יצא ממני כלום. אני אולי מביאה איכשהו תועלת לאחרים, אבל אני לא מביאה תועלת לעצמי וזה פתטי. אני שונאת את עצמי. אני לא בנאדם. זה נשמע מטומטם מאוד, אבל הייתי השבת אצל אחי הגדול [עדיין פה..] ואחיינית שלי פשוט יותר מדי אוהבת אותי. אני רוצה שהיא תשנא אותי. היא לא רואה שאני כשלון?!?! היא לא עזבה אותי לשניה, רצתה שאני אשן לידה, אוציא אותה מהגן. היא כל הזמן מחבקת אותי, מציירת לי ציורים. סבתא שלה שאלה אותה "את מי את אוהבת?" אז היא ענתה שרק את אמא, אבא ואותי... ולא יודעת, זה מציק לי שהיא כ"כ אוהבת אותי. זה כאילו חולני, במיוחד שאני לא רואה אותה כל יום. ואני בסה"כ מתנהגת אליה בצורה נחמדה. למרות ההתקפי זעם שלי, בחיים לא דיברתי איתה בצורה שהיא פחות מחמודה. היא מקשיבה לי יותר מאשר להורים שלה. היא אמרה לי שהיא אוהבת אותי לפני שהיא אמרה את זה אפילו לאמא שלה. לא יודעת, זה מכעיס אותי ומדכא אותי. כאילו משהו לא בסדר בזה. זה לא טבעי. אני שונאת את עצמי ואני דפוקה והיא צריכה לראות ולדעת את זה גם כן ולשנוא אותי גם כן. סליחה שוב על ההודעה הזאת... אני יודעת שזה פתטי במיוחד. אני אלך לישון... אני פשוט רוצה להיעלם...

אשבל1

New member
היי שוב

אולי את קצת פוחדת להיקשר לאנשים כדי לא להיפגע ואז ברגע שנוצר משהו יפה בקשר את מנסה לנתק אותו, את יודעת, לפני שהתחתנתי והייתי בגילך אני חושבת, +20, כל כך התחברתי לאחיינית שלי והאהבה שלה העניקה לי המון ומילאה חלל גדול גם כשלא היה לי בן זוג, אז לדעתי אל תפחדי מהקירבה הזאת עם אחייניתך, תלמדי להנות מהאהבה שלה היא תוסיף לך המון מבחינה ריגשית, תקבלי את זה באהבה, מגיע לך!!!

אשבל1

New member
היי שוב

בהמשך להודעתי מהיום, ראיתי כאן שכתבת שאת פוחדת להתקדם ולעשות את הצעד הבא, ואת תהיי כל כך מאושרת אם תצליחי, למרות שאת פוחדת מההצלחה, ונשמע שיש לך משפחה "מורחבת" נחמדה ואוהבת, תהני מזה............

למעלה