אני התקלחתי!

Sprite

New member
אני התקלחתי!

זה נורא כיף בסופו של דבר אחרי שמתמודדים עם הורדת הבגדים וכו`... הכל נקי כזה העור נעים נורא והשער מריח טוב.... אולי מה שאני צריכה זה מישהו שיקלח אותי... יש מתנדבים? רונה ;-)

Levinzone

New member
גם אני התקלחתי!

הקטע הכי קשה זה לא להוריד את הבגדים אלא דווקא אחרי המקלחת..שיוצאים מהאמבטיה החמה והחדר אמבטיה קררררר...ועד שמתלבשים וכל זה קופאים למוות. למה לא עושים מזגנים באמבטיה? ולמה לעזאזל הוא לא מתחבר? אני מתחילה להתיאש.. הולכת לישון, שוב מאוחר מדי -יעל-

N0

New member
או ש

מתחילים להתקלח עם מים קרים מראש... (בעיות של המוסד) מצד שני אז אין את הבעיה של לצאת מהמקלחת אתה גם ככה קופא מקור. הבעיה היא שהנטיפי קרח נתפסים כל הזמן במגבת... N0 :cool:

JUVENTINI

New member
ממש לא ..

הכי מציק זה שמתקלחים עם מים חמים ונהנים מאוד.. ובאמצע בפתאומיות באים מים קרים ממש ! זה הדבר הכי גרוע בעולם

erlich

New member
אתם יודעים מה הכי טוב? + שאלה לרונה

זה אולי ישמע לכם קצת מוזר, אבל הדבר הכי טוב (לפחות מבחינתי) זה לקום בבוקר ולהתקלח במים קפואים קפואים. בהתחלה זה קצת קשה, אבל אחרי כמה דקות הגוף יכנס למן אקסטזה כזאת אני לא ממש יכול להגדיר את זה. וגם הכי הכי טוב זה מקלחת אחרי ריצה (בשבילך קורט) כי אז ממש מרגישים את הזיעה והליכלוך נשטפים וזה כיף. לא ככה? ורונה, שאלה, נכון שאת לא אוהבת מראות? תודה, ארז.

ENIGMA

New member
סבבה

אבל יותר כיף להתקלח בבוקר עם מים רותחים ואז בסוף לסגור את כל המים החמים ואז יהיו מים קרים ולהיות כמה שניות. זה פצצה!

Sprite

New member
לא אין לי שום דבר נגד מראות יש לי שתי מראות בחדר....

למעלה