אני השתכנעתי

andre93

New member
מעניין שבשתי העונות האחרונות הפייבוריטית

המובהקת של ההפקה היתה מהנבחרת של שלומי

andre93

New member
אני דווקא מסכים איתך על זה.

כשחושבים על זה, ליובל דיין כולם הסתובבו ישר וגם ללינה כולם הסתובבו מהר מאוד.
כמובן שצריך כל מני תכונות אופי שיגבירו את הפופולריות( אדם להב לא ממש תואם את הפרופיל) אבל באופן כללי אני מסכים.

דווקא היא מאוד מרגשת את השועל, בלי קשר להפקה

אם היא לא היתה כל כך טובה מוכשרת ומרגשת אף אחד לא היה שם עליה. עם הפקה או בלי הפקה. עובדה דנה עפה ועוד מתמודדות ערביות כמו לינה שלא היו טובות כמוה עפו. ולא רק בדה ווייס.

אף אחד לא מושלם, גם לא לינה

אבל היא הכי קרובה לשלמות בזמרת מבחינת השועל. מה שהיא כן היא ממכרת. אי אפש להפיק לשמוע את קולה. גם אם היא תשיר השפן הקטן. אם השועל נהנה ממנה אפילו שהיא שרה סתם בחזרות, לא על הבמה עם כל הפירוטכניה והעיבודים המוזיקליים, זה אומר הכל מבחינת השועל. רוני כבודה במקומו מונח, אך היא לא משתווה ללינה, למרות שהשועל צופה גם לה עתיד מוזיקלי גדול, כי ממש לא חסר לה כישרון. לגבי ניב: השועל לא מתחבר אליו, מצטער, הוא לא הטעם של השועל. למרות שהשועל בטוח שיש הרבה שניב ושירתו כן הטעם שלהם.

זה לא ישבור אותו, מה שלא הורג מחשל

אם כבר זה יכין אותו נפשית למה שמחכה לו בהמשך. והדרך בכלל לא קלה לאמנים מתחילים במדינה שלנו. יש הרבה זאבים ביער שרק מחכים לטרוף אותם.

kobyz21

New member
אל תקרא לזה שלמות תקרא לזה לא מספיק נשמה

אני שמתי לב לבעיה של לינה, היא מבצעת עם הרבה לב אבל לא מספיק נשמה... בשירה שלה היא מתייחסת לשירים קצת ממקום זחוח(לא מתכוון שהיא זחוחה כבחורה, כבחורה היא קסם של דבר), לא ממש מרגישה את השיר מבפנים וזה למה הרגש אצלה לא מתפרץ.

andre93

New member
זה ברור שכל הערבים ירתמו למען לינה

אבל זה לא חדש וזה היה כך מאז ומעולם...

X יו יו S

New member
חסר טעם לחלוטין

זה לא שלא היה להם מושג שזה מה שיראה על מסך
בכל זאת הם בחרו לשדר את זה

אבל אני מקווה שהוא מבין שזה רק פער שלו ממנה
וגם את זה שהיא לא כזאת מעולה בלי שידחפו אותה

מה שכן דווקא ניב מרוב מתמודדים נראה לי כאדם שלא ייקח את זה כל כך קשה

שר יפה? הבן אדם איבד את הקול על הבמה

ואולי די כבר עם "המגזר"? אם לינה תזכה זה רק בזכות קולה המדהים והממיס והכישון המוזיקלי הגדול הנלוה אליו, לא בגלל שהיא ערביה. היו מספיק ערבים וערביות שלא סיפקו את הסחורה ועפו, ושוב לא בגלל שהם היו ערבים, אלא שאפילו "המגזר" שלהם לא תמך בהם, כי לא חשב שמגיע להם. במקרה של לינה מגיע לה להיות בגמר, וגם מגיע לה לזכות אם היא תביא ביצע יותר טוב מהמתמודד/ת שיעמדו מולה.

מה קשור מחבב? השועל דווקא מחבב אותו

בעיקר בהתחשב בעובדה שהוא ידיד טוב של לינה והיא לא מפסיקה לעוד אותו, כולל בדף הפייסבוק שלה. רצה המקרה והם עומדים עכשיו זה מול זו, אבל הם חברים טובים. אבל אנחנו מדברים פה על הקול בא של ישראל, לא את מי השועל מחבב או לא מחבב. והקול הבא של ישראל זה לא ניב מנצור, עם כל הכבוד לשירתו שהשועל לא מתחבר אליה.

בלי לפגוע, אבל לדעת השועל ישראל קטנה על לינה

בדיוק כמו שהיא קטנה על קטלין והיא קטנה על רודי. מה שכן ניב מנצור יצליח מאוד אצל אלה שמתחברם לזמרים כמו עומר אדם. שם זה קהל היעד שלו. אצל לינה מדובר בקהל הרבה יותר מגוון.
חוץ מזה, השועל חושב שעם כל הכבוד לניב ושירתו, חוסר הביטחון שלו עלול למנוע ממנו להצליח בתחום הזה, שמלא בזאבים שרק מחכים לטרוף אותך. זמר חסר ביטחון לא יכול להצליח בתחום הזה, אלא אם כן ילמד להתחשל ולא ייתן לשום מכשול להפילו בדרך.

amy3373

New member
אני השתכנעתי

שלינה הכי טובה. יותר טובה מרודי. יותר טובה מרוני. יותר טובה מכולם. היא פשוט ליגה אחרת.
אבל אין סיכוי שערביה תזכה.

andre93

New member
לא נראה לי שהקהל מתייחס בכלל למגזר שלה.

במקרה שלה הכישרון מדבר בעד עצמו.

דווקא יש הרבה סיכוי שהיא תזכה

רודי עד עכשיו לא מצליחה לעבור אפילו את המקום השלישי בפייסבוק. לינה שהופיעה אחרונה כבר במקום הראשון שהחזיקה בו עתליה שהופיעה ראשונה והיה הכי הרבה זמן לעשות לה לייקים.

lakilaki12

New member
אבל הפייסבוק לא אומר כלום...

לא כל מי שעושה לייק מצביע...
זה לא משקף שום דבר.

lakilaki12

New member
במיוחד שעכשיו ההצבעה באתר עולה כסף.

ואפשר להצביע ממנה רק פעם אחת.
באמת נראה לך שלניב היה רק 9% הצבעות אם כל הבנות עשרה לא היו חסומות? עונה שעברה היה אפשר לפתוח מלא משתמשים ולהצביע מכל אחד 10 פעמים באתר.

אם הפייסבוק לא משקף, איך תסביר 91 מול 9?

פה מדובר כבר בהצבעות אמת, לא בלייקים בפייסבוק. תאמין לי שניב היה כבר מעדיף את ההצבעות בפייסבוק על הפאדיחה בשידור חי שהוא חווה הערב. אפילו ללינה לא היה נעים בשבילו.

למעלה