אני הכי שמחה!!

אני הכי שמחה!!

טוב אז ככה: אני היום הולכת לטאוור רקורדס כדי לראות את הדיסק של המיוזיקלס כי האחיות שלי קונות לי אותו ליומולדת אז כדי לדעת כמה הוא עולה בסוף הוא לא היה שם אבל לא משנה,ואז אני רואה שיש שם הגדרה של "מחזות זמר" אני מתחילה להסתכל ולא מצאתי כלום פתאום אני קולטת דיסק של "עליסה" עם חני נחמיאס שאני מחפשת לא פחות משנה וחצי את השירים!!! (אתם יכולים לראות שבפורום כתבתי את זה לא פעם אחת) טוב אני שמחה ומאושרת מחפשת לי עוד קצת ואז ראיתי גם את הדיסק של "תום סוייר" שאותו אני מחפשת לפחות שלושה חודשים!!וזהו אז קניתי את שניהם וכל הדרך חיכיתי כבר לשמוע אותם ומהרגע שהגעתי הביתה אני לא מפסיקה... עשה לי את היום!!! זהו רק רציתי לשתף אתכם...

40גבי

New member
אין את הדיסק הזה בטאואר רקורדס

בגלל סכסוך בין טאואר רקורדס והליקון לא ניתן למצא דיסקים של הליקון , כולל אוסף המחזות , בטאור רקורדס. גבי

Outlast

New member
זה חדש? כי אני מוכנה להישבע

שקניתי את שלי בטאואר רקורדס.

עובדה שהיה שם

כנראה הסכסוך נפתר! ולא אכפת לי שיסתכסכו עד מחר- לי יש את הדיסקים שחיפשתי אלף זמן ואני שמחה!!

Cat Woman5

New member
צר לי, אך דבריך אינם נכונים.

הייתי לפני יומיים בטוואר רקורדס - עזריאלי, והדיסק נמצא שם.

40גבי

New member
אולי יש שני אוספים?../images/Emo13.gif

הייתי לפני שבועיים בערך בטוטאר בעזריאלי וביקשתי את הדיסק וזה מה שענו לי ובאמת הוא לא היה שם. זו לא הפעם הראשונה שחסרים שם דיסקים ואמרו לי שהם לא מחזיקים דיסקים של הליקון. אם זה לא נכון , עוד יותר טוב
גבי

גם בקניון איילון יש...!! ../images/Emo110.gif

היום הייתי ב-Tower Records בקניון איילון (קניתי את הדיסק [המדהים] של מאיה בוסקילה) וראיתי שם את הדיסק של מחזות-הזמר (שכבר יש לי). כך שאין סכסוך עם הליקון (מחזות-זמר) וגם אין סכסוך עם הד-ארצי (מאיה בוסקילה). או, לפחות, לא היום...
ודרך אגב, הדיסק של מאיה בוסקילה מ-א-ו-ד מומלץ למי שעוד לא קנה...!

למעלה