אני הכי דומה ל...

.Efrat B

New member
אני הכי דומה ל...

התוצאות שלי הן שאני הכי דומה להאגריד, אחר כך לרון ואחר כך לסיריוס בלק!!!

S.tal

New member
שלום! :)

היי אפרת! זה אמנם לא קשור להודעה שלך, אבל בכל מקרה כדאי לך לקרוא את השמועות לגבי הספרים הבאים של הארי פוטר (דרך קישור האתר שנתן-shai.m בקשר לשליחת שאלות למתרגמת גילי בר הילל בראיון שיהיה), ואז תיכנסי ל``שמועות`` בסוף הדף. בינתיים ביי ביי מטל :p <--את רואה את התפוז או את האותיות והמספרים האלה? תכתבי לי גם דברים!(נ.ב אסור בפורום הזה לכתוב הודעות פרטיות)

Vilia©

New member
איזה אתר?

איזה אתר מדובר?! אני מתה לדעת!!! תכתבי את הכתובת או שתעשי קישור בתודה מראש טלי פוטר

S.tal

New member
לטלי-האתר

היי! סליחה שלא עשיתי קישור,פשוט אין לי מושג. את יודעת איך עושים קישור? אם כן תכתבי לי איך. תודה! והאתר הוא: www.harrypotter.co.il/rumors.html ביי ביי מטל

B. Efrat

New member
שאלה חשובה! :cool:

היי לכולם מה נשמע? עד איזה ספר לפי דעתכם הארי פוטר יימשך? נ.ב. היי טל מה נשמע? ;-)

S.tal

New member
תשובה!

שלום, זו אני! (סתם אני רוצה לענות לך שוב...) מתוכננים 7 ספרים בסדרה. ביי ביי מטל ;-)

באמת?

אני הכי דומה לבקביק. (על מה היא מדברת, לעזאזל? איזה אתר? מי? מה?)

S.tal

New member
לירוק כהה

באתר שעליו דיברנו כתובות השמועות על ספרי הארי פוטר הבאים! ביי מטל

תבדוקי

(זו בת, נכון? אם לא-אני ממש מצטערת!) בעמודים הישנים בדיון שנקרא ``לאיזו דמות מה``פ אתם הכי דומים?`` או משהו כזה-יש שם קישור לאתר עם מבחן שיראה לך את התשובות ומשם יש קישור לעוד מבחן שיראה לך איזה בית הכי מתאים לך! -ליאת- You`re such a MUGGLE! (כן, יש גם סטיקר כזה! :))

Vilia©

New member
לטל וליאת

טל-הייתי שם וכבר אין לי מה לקרוא כי חרשתי על הכל.. ליאת-אני לא ממש הבנתי את השאלות אז התוצאות שלי לא נחשבות אז כשיהיה לי את התשובות הנכונות אני אחזור אלייך ואל השאר...

בת בת, אבל...

לא זוכרת מילה מהבגרות. ישבתי שעה עם מילון כדי לפענח את השאלות. יצאתי דומה לביל וויזלי. אני? ביל? מה הקשר? אחר כך, התברר שעניתי על שאלה אחת לא נכון כי לא ממש הבנתי אותה. עשיתי עוד ניסוי קטן, ועניתי את כל התשובות הכי מרושעות והכי לא אני. יצאתי הכי דומה לסירויס בלק, להארי פוטר ולסנייפ. נו, אולי עוד יש לי עתיד.

Vilia©

New member
מוזר....

אני עשיתי את השאלות אבל לא הבנתי כלום... אז מה שיצא לי זה בכלל לא מדויק... יצא לי שאני דומה לסיריוס לדמבלדור ולהרמיוני.... לא אמין.. טלי פוטר ``אל תבזבז את חייך על השאלה למה אתה חיי, לבסוף תגיע למסקנה שעדיף למות....``

Vilia©

New member
מוזר....

אני עשיתי את השאלות אבל לא הבנתי כלום... אז מה שיצא לי זה בכלל לא מדויק... יצא לי שאני דומה לסיריוס לדמבלדור ולהרמיוני.... לא אמין.. טלי פוטר ``אל תבזבז את חייך על השאלה למה אתה חיי, לבסוף תגיע למסקנה שעדיף למות....``

Lavender

New member
איפה האתר?????????

מה הכתובת של האתר שאפשר לראות בו לאיזה בית אני מתאימה?..... :cool:

למעלה