אני היחיד

Aozora

New member
אני היחיד

שחושב שהעונה הזו היתה ללא ספק החלשה מבין השלוש (היא היתה אדירה, שלא תבינו אותי לא נכון, אבל השנייה היא כ"כ יותר טובה), ושהפרק האחרון היה הזוי אבל מאכזב למדי, במיוחד בשביל פרק סוף עונה?

ShMo0LiKiPoDa

New member
ממש לא

כולם חושבים ככה. פשוט לא פה. בכל הפורומים שקראתי (כולם ממדינות מחוץ לארץ) כמעט וכולם אהבו הכי את העונה השנייה לי אין דיעה בעניין

Aozora

New member
וואלה

איפה קראת? באיזה פורומים? סתם מתוך סקרנות... בכל מקרה, העונה הזאת היתה בעייתית בשבילי מכמה סיבות...קית' ודיויד, כל העניין שלהם נטחן ונלעס לגמרי, ליסה סתם עצבנה אותי (ולדעתי להרוג אותה כמו שהרגו זו דרך מילוט טיפשית וזולה לצאת מהמערכת יחסים...אמנם הם עשו את הצד של נייט ממש ממש יפה, אבל פשוט להרוג אותה זה...אוף!). אבל אהבתי את ארתור, אהבתי את מקרי המוות המקוריים, אהבתי כל שנייה שהאבא היה בה, אהבתי את ריקו...אהבתי כל מיני דברים...אבל העונה השנייה היתה....סוכר! איזה עונה. בואו רק נקווה שהעונה הרביעית והחמישית יהיו טובות כמוה. למישהו עוד יש רצון לראות את שתי העונות, אבל בו בעת שום רצון שהסדרה תסתיים? זה מעצבן למדי. אבל יפה שהם יודעים לעצור את עצמם מראש ולא להתדרדר להשחקות הסדרה...

ShMo0LiKiPoDa

New member
בעיקרון

קראתי בפורומים של האתר של HBO, ובעוד פורום שאני ממש לא זוכרת, נראה לי אחד מהאתרים לסדרה גם כן. אם אתה רוצה לחפש, פשוט תכנס ליאהו ותריץ חיפוש על six feet under, אני מאמינה שזה ימצא לך מספיק אתרים שהוקמו כמחווה לסדרה ויש בהם גם פורומים
אני מאמינה שלכל דבר יש סיבה בסדרה הזאת, ואני חושבת שאפילו נתנו רמזים בתחילת העונה השלישית למות ליסה (בפרק הראשון). בכל מקרה, אני בטוחה שיהיו עוד התפתחויות לגבי המוות שלה בעונה הרביעית, אין מצב שהם ישאירו את זה ככה. לגבי קית' ודיוויד, גם אני הרבה יותר אהבתי את הקשר שלהם בעונה השנייה, בשלישית זה כבר איבד את גבול הטעם הטוב, אבל זה בכ"ז משקף את החיים בצורה מדוייקת למדי, כי לרוב קשרים בסופם נהיים לעוסים וטחונים. מה שבאמת אהבתי בעונה השלישית זה שהראו איך קלייר תופסת עמדת מפתח בתוכנית, ובלי לשים לב היא כבר הפכה לדמות ממש מרכזית. בעונה הראשונה והשנייה היא פחות העסיקה, אותי לפחות. וכן, אני מתה כבר לראות את העונות הבאות, אבל לא רוצה להתחיל מפחד שהן תגמרנה מהר מדי. נקווה שהן ישאירו טעם טוב בפה.

yaelli10

New member
יש לי שאלה פלוס....

אני גרה באמסטרדם, וכן, אנחנו קצת "מפגרים", בשלהי העונה הרביעית. ראיתי עכשיו את הפרק הכי רדוד שהיה עד כה. ופיספסתי את הקודם. איך ארתור נכנס לתמונה? הפרק של היום התחיל בדימום באף של אשה בת 50 בזמן שעמדה בתור לאיזה מופע של דר' פיל (משהו כזה), בהמשך ניית יצא לקמפינג עם ליסה הנוראית ועוד זוג חברים (רדוד... רדוד) חוץ מהנופים היפיפיים של סיאטל והפרצוף היפה של ניית, לא מצאתי שם כלום. גם הגופה שנזרקה ועיקמה את האף וקלייר וראסל עם הפסים הכחולים במברשת שצובעת את המתים. אני מאוכזבת. אופרת סבון מצויה שווה ברמתה לפרק זה. אז איך ארתור הפטנט (הצחיק אותי לראות את האמא מריחה את ממחטות האף וברקע המגירה) הוא נראה לי טיפוס ביזרי, איך הוא נכנס לסידרה?

ShMo0LiKiPoDa

New member
ארתור

ארתור הוא סטודנט במשהו שקשור לקבורה, אני לא זוכרת במדוייק. אבל הוא הצטרף כי ניית\דיוויד\פדריקו שמעו שהם יכולים לשכור סטודנט כמוהו, והם לא צריכים לשלם לו משכורת- רק לתת לו מקום לגור בו. באמת טיפוס ביזרי, הוא גר כל החיים שלו עם דודה שלו (אני חושבת) שגידלה אותו בצורה מוזרה מאד, לימדה אותו הכל בבית וכו'.

Aozora

New member
אווווווי אמסטרדם

הקנאה....הקנאה בוערת. וד"א אתם בשלהי העונה השלישית, לא הרביעית.

למעלה