אני הומו מקולקל

כמוך10

New member
אני הומו מקולקל

להיות במיעוט זה לא קל, ורובנו מרגישים פה ושם את התוצאות של להיות במיעוט לא כל כך אהוב בתור הומואים. אבל להיות במיעוט בתוך מיעוט זה קשה עוד יותר * רשומה אישית על הומו המרגיש שונה בנוף הרווח של ההומואים המאמר המלא כעת באתר כמוך - הומואים דתיים אורתודוקסים להישמע, עמית

ספר ריק

New member
../images/Emo18.gifעמית ממשיך לפרסם האתר בלי לנמק הקמתו

אני מייעץ לכולם לא להכנס לאתר שלו, כי כל כניסה היא עידוד התפלגות בקרב ההומואים הדתיים.

אדורם1

New member
מה יהיה איתך?? ../images/Emo6.gif

אם עמית בוחר שלא לשתף בסיבה בגינה החליט לפתוח אתר נפרד אז תעביר הלאה ותשמח שהוקם אתר שמספק תכנים נוספים. אני משוכנע שיש הרבה כוונות טובות מאחורי האתר, ופילוג אינה אחת מהן. זה לא מפלגת העבודה...

ספר ריק

New member
אם עמית בוחר לפלג את הציבור ההומוסקסואל הדתי

ובנוסף בוחר להתעלם מכל פניית בקשה למתן נימוק לפילוג - אני לא אעביר הלאה. ולו משום שחשוב לי שההומוסקסואלים ייזכו להפיץ את קיומם ועקרונותיהם בצורה הטובה ביותר. הרי את כל התכנים שהוא מפרסם באתר "כמוך" הוא יכול לפרסם באתר "חברותא". אין בכלל ספק שההתפלגות הזו לא מועילה לאף אחד.

ספר ריק

New member
תיקון: הכוונה שאת כל התכנים שהוא מפרסם בכמוך

הוא יכול לפרסם בהו"ד, ולא בחברותא.

"כמוך" עושה פשוט עוול

ואיך הוא היה מגיב אם היו נפתחים ע"י חברים דתיים אחרים, אתרים נוספים?! ברור שהוא היה מרגיש מתוסכל, כי כשאנחנו בודדים, לא ניתן לקדם כלום. מצד שני, אולי זו כוונת מורו ורבו...

מגוחך ופתטי

אחרי שהשפלת כאן את אתר חברותא ומפעיליו שפועלים בניגוד להלכה היהודית, אתה מביא באתרך כתבה/מאמר של גבר שמעוניין בזוגיות שסותרת את כל מה שאתה כותב תחת "מי אנחנו". האמת, האתר שלך ריק מתוכן כמו זה של הו"ד. שני הארגונים הללו ברצונם לרצות את הממסד הדתי הרבנים (שזה בעצם מה שגדלו עליו) שכחו שמה שמעניין את ההומו הדתי הוא הרצון להקים בית עם בן זוג. לאהוב. להקים משפחה עם גבר. לא כמוך ולא הו"ד רלבנטים להומואים. הפוליטיקה הזאת דלוחה ומה ששני הארגונים מציעים הוא כלום. שום דבר. הומו אינו יכול להתקיים מהמילים הריקות הללו. כל גבר כאן שהוא שפוי ונורמלי יבחר בזוגיות ואהבה. הזוגיות והאהבה מעל הכל והיטיב להגדיר זאת אותו גבר שדבריו מובאים בקישור. הזעקה שלו כל כך ברורה, והוא הולך לממש את הרצון הזה לזוגיות. אגב, אותו גבר טועה, רוב ההומוסקסואלים מחפשים ורוצים זוגיות. הוא כלל לא מיעוט. האמת, אני לא מבין איזה שיגעון גדלות מביא שני גברים להקים אתרים כמו כמוך או הו"ד שכל כך מנותקים מהצורך האמיתי של הומואים. עוד יותר משעשע אותי ששניהם רבים על קהילה שלא תראה כל רלבנטיות בפועלם. או במילים פשוטות, כל שני גברים שמקיימים זוגיות, לא יענין אותם כלל מה חושבת הדת, רב זה או אחר או אתרים הזויים כמו כמוך והו"ד. כמוך טוב ל 10 דקות הראשונות בהן הומו מגלה את נטייתו וחושב שאולי איזה טיפול המרה מפגר יעזור לו.

כותרת ההודעה שלך מתאימה לך !

ל"תל אביב 10" - אתה ממש חצוף ושקרן
זכותך להביע דעה ולכתוב את דעתך על איך אדם אמור לחיות את חייו אבל אין לך שום זכות לכתוב שקרים ודברי הבל עלינו הדברים שכתבת על ארגון הו"ד הם הוצאת דיבה ולשון הרע
מי אתה שתחליט בכלל מה נכון או לא להומו דתי? איזו פריווילגיה יש לך להחליט לכולם? מי אמר שכל הומו דתי חייב לצאת מהארון אוטומטית בפני כל העולם? זה שאתה חי מחוץ לארון ואם אנחנו לא טועים גם לא דתי - זו זכותך המלאה אבל זה לא אומר שכולם צריכים לחיות על פי השיטה שלך. והחוצפה שלך בכלל לכתוב על הו"ד ש"שגעון גדלות" הביא אותנו להקים אתר ועוד ממשיך באמירה ההזויה שאנחנו "מנותקים מהצורך האמיתי של הומואים" הם שקר שאין כדוגמתו. מעל 3700 איש שפנו לארגון הו"ד במשך 3 שנים מעידים בצורה ברורה וחיה בכך שיש צורך בארגון ובפעילותו אתה כנראה זה שסובל מהזיות ולפני שאתה מחליט במה אנחנו תומכים או לא כדאי שתברר את הדברים לעומקם ואנחנו בארגון הו"ד משרתים נאמנה את ציבור ההומואים הדתיים ולהם כן איכפת מהתורה וההלכה, מהרבנים ומהציבור הדתי שהם חלק ממנו ואנחנו עומדים ביושר ובזקיפות קומה על עמדותינו וקיום השיח עם הרבנים, אנשי המקצוע והחינוך נעשה בשוויון מלא ומתוך אחריות לכולם צוות ארגון הו"ד

מסכים עם כל מילה...

אני כבר מכיר את ארגון הו"ד למעלה משנה, ורק דברים טובים אני יכול לכתוב עליו... כל המפגשים והשבתות... תמשיכו כך!!! ואל תתיחסו לכל מיני שוליים שמנסים לגנוב את ההצלחה שלכם.. ולתרגם אותה להצלחה שלהם!!! הו"ד היה הארגון הראשון שהעיז בכלל לצאת ולהיות מקום לכל ההומואים הדתיים...

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

חיבוק ענק ואמיף לרב רון יוסף לדרור ולכל צוות הו"ד היקרים. לצערי יש לי תחושת בטן כבדה שמדובר באותה גברת בשינוי האדרת. מי שהעיז לשסות ולהמריד נגד הרבנים ונגד הארון וכל דבר שמריח יהדות נגד, חזר לסורו ולכן תמשיכו להפיץ את תורתכם ברבים ובעיקר בקר הדתיים-הומואים כי ככל שיענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ. אוהב אותכם מעומק הלב...

תפנה אותי בבקשה היכן אתם תומכים בזוגיות

באהבה, בהקמת בית זוגי של הומואים. מסמך העקרונות שלכם שותק שתיקה רועמת, עיקשת ומביכה בנושא. אתם לא מציעים שום דבר להומו הדתי שיאפשר לו חיים נורמליים ובריאים עם אהבה וחום לה הוא זקוק כמו כל אדם נורמלי אחד. החוצפה, השקרנות ובעיקר הולכת השולל היא שלכם.

החוצפה שלך עוברת כל גבול כבר !

האמירות ההזויות שלך כבר עברו כל גבול ואתה ממשיך בהפצת שקרים\ לשון הרע והוצאת דיבה א. תדבר בשם עצמך, אחרי שתלך לבתים של הורים, לישיבות ובתי מדרש, למוסדות חינוך וכיוצ"ב ותעזור שם לאלה החיים עם הנטייה כדי שיהיו להם חיים נורמליים ובריאים ושיקבלו אותם כשווים ללא אפליה, אז תבוא ותטיף לנו. ב. אנחנו מסתמכים רק על 3700 פונים במהלך 3 השנים האחרונות כנראה שאנחנו מציעים הרבה להומו הדתי, אנחנו בטוחים שהחברים כאן יוכלו להעיד ככה שהחוצפה, השקרנות והולכת השולל היא שלך ג. מטרות ארגון הו"ד הן הובלת שיח ציבורי, הלכתי וחברתי בקרב ציבור שומרי התו"מ, מתן מענה הולם, אחראי ואיכותי, אוזן- קשבת, תמיכה וייעוץ לקשת הרחבה של הומוסקסואלים דתיים, הובלת מהלך להכלה וקבלה של הו"ד בחברה הדתית ובמיוחד קידום ועשייה למען חברה יהודית וישראלית מתוקנת, חינוך לסובלנות וקבלת האחר וב"ה עשינו מהפכה חיובית של ממש דה-פקטו בציבור הדתי ובקרב הרבנים ד. לגבי מסמך העקרונות: במהלך השנתיים האחרונות קיימנו מאות פגישות, שיחות והתכתבויות עם רבנים, מנהיגים ואנשי מקצוע מכל גווני הציבור הדתי-אורתודוקסי. לאחר שיג ושיח פורה ומעמיק, הגענו לנוסח מקובל של "מסמך העקרונות לנושא ההומוסקסואליות בחברה הדתית", אשר אנו מביאים לאישור בקרב רבני הציבור הדתי בישראל. http://www.hod.org.il/files/files/newp.pdf המסמך הזה הוא תמשכו של תהליך הידברות שקורה כבר מספר שנים בין הומוסקסואלים דתיים לרבנים כתיבת מסמכי הו"ד נעשתה מתוך כוונה לתת מענה ראוי לסוגיה מורכבת וייחודית זו תוך שמירה על גדרי ההלכה ומתוך רצון אמיתי להתמודד עמה על פי דרכם של חכמי ישראל לדורותיהם. מסמך זה, הכולל 9 עקרונות בסיסיים ומהותיים, הינו בעל חשיבות רבה הן ברמה ההלכתית והן ברמה החברתית והוא משמש מקור הוראה והדרכה לרבנים ולציבור שומרי התורה והמצוות, יחד עם מסמכים נוספים של ארגון הו"ד, כדוגמת מסמך הייעוץ הרוחני. הזלזול הבוטה שלך במסמך ובפעילות רק מעידה על ההתנשאות והחוצפה שלך ה. לעניין "חיים נורמליים ובריאים": העולם הדתי מנסה לשמר את המערכת הערכית והרוחנית שלו ואת המסורות הארוכות בנות מאות ואלפי השנים מול שינויי הזמן. מאידך, הוא מנסה להתמודד ולהכיר בתופעות אישיות וציבוריות שונות מאשר אי פעם בעבר. חלק מן ההתמודדות מתבטאת בפסקי הלכה פורמליים וחלק מתבטא בשינויים המתרחשים בפועל ללא הצהרה מנוסחת וכתובה. חוסר הבנה של ההיסטוריה והסוציולוגיה של ההומוסקסואליות יוצר רושם שגוי על פיו מדובר בתופעה חיצונית הקשורה בהתרת הרסן המיני ולא בסוג של נטייה מינית וזהות אישית. תפיסות שגויות אלה מקשות על הרבנים ליצור מענה תיאולוגי – הלכתי הולם להומוסקסואליות. מעולם לא אמרנו שאהבה אסורה. ההלכה עוסקת בפעילויות מיניות בלבד מה מותר ומה אסור. אצל הומוסקסואל דתי שאין לו דרך ברורה כמו לאחיו ההטרוסקסואל המצב יותר מסובך ובכדי לתת לו תשובות והדרכה צריך להתקיים שיח בעניין. כדי לבנות את הקומה השניה צריך להניח את היסודות ולבנות את הקומה הראשונה. ואגב לפעמים עדיפה גם שתיקה רועמת מאשר לשלול בצורה גורפת. לך אולי התורה וההלכה לא חשובים, לרוב המכריע כן. דרכנו בהו"ד היא דרך של אמת. דרך של מעשים, מתוך רגישות לתקופה ולשינויים שצריך לחולל בה. דרך לחיים של שלום בתוכנו, מתוך הבנה, שוויון וסובלנות, מתוך הכלל של "ואהבת לרעך כמוך". צוות ארגון הו"ד

הרבנים יודעים זוגיות מה היא

וזה לא מקובל עליהם לא היום ולא מחר כי זאת ההלכה. ולכן לא מופיעה באתר שלך מילה אחת בנושא אהבה, זוגיות ומשפחה הומוסקסואלית. לו היתה מופיעה, הרב שרלו היה מתנער גם מכם. כמוך יצא נגד חברותא ודקה אחר כך פרסם דברים על השאיפה לזוגיות מה שצריך להוביל את הרב להתנער גם מכמוך... זה לא שהפעילות שלכם אינה מבורכת אבל בודאי אינה חזות הכל ואינה משרתת את הצרכים האמיתיים. חבל שאתה מתבטא בצורה גסה כל כך שמראה שאתה מתקשה להתמודד עם דברי.

סור נא מדרכנו ואל תנסה להסית ולהדיח

נגד הרבנים ונגד הדת. די לנו בכותב ההוא שהורחק בגלל מעשיו ושיטותיו. ארון הו"ד נועד כמו פורום זה נןועד לדתיים שהם הומואים שמחפשים איפה לפרוק את התלבטותיאם והתחבטותיהם. גם ככה החיים לא כאלה קלים ואין לנו אפשרות לנוח על זירי הדפנה. ארגון הו"ד עם העומד בראשו לדעתי עושים היסטוריה בכך שגורמים למצב של הכרב בהומואים דתיים לאומיים בקרב רבנים אורתודוכסים ולכן אל לך להמעיט בפועלם והערכם המוסרי כלפי הדתיים הומואים. הרב רון יוסף - יישר כח לך ולצוות הןו"ד על הפעילות המבורכת שלכם ואל תערצו ואל תחתו אנחנו איתכם אוהבים אותכם ומודים לכם על הכל. יישר כח עצום.

למעלה