אני הומו מסכן

אריאל9000

New member
אני הומו מסכן

אני לא יודע עוד איך להגיד את זה.
אני אוהב סדרות של בנות - עקרות בית נואשות, סקס והעיר הגדולה וכו'.
אני אוהב מוזיקה של בנות - ריהנה / ביונסה/ ליידי גאגא.
אני לא אוהב כדורגל/כדורסל, אם פעילות גופנית אז רק חדר כושר.
והדבר שהכי מפריע - יש לי קול של בת (ומדי פעם יש כאלה שחושבים שאני ילד קטן). אתם לא מבינים מה זה כל פעם שעונים לטלפון ופונים אליכם בלשון נקבה. שצריך לומר כל פעם "אני גבר לא אישה" או הבושה שמרגישים שקרוב משפחה רחוק/חבר לפעמים לא מזהה אותכם וחושב שאני זה אחותי או שטעה במספר.
היום לדוגמא קרוב משפחה יחסית רחוק התקשר, ברגע שעניתי הוא לא זיהה ושאל " מי זו?" כמה מבייש זה להגיד " X, הבן של..".
יש גם את האנשים שאני פוגש בפעם הראשונה - רואים בחור שנראה יחסית טוב, אבל ברגע שהם שומעים את הקול שלי, ישר נרתעים ואני מרגיש צעד אחורה. אין אצלי קורלציה בין הקול למראה ולתדמית הכללית. אני לא נראה או מתנהג בצורה נשית, חודש הבא אני מתחיל ללמוד מדמ"ח באונ'. אני מרגיש שכמעט תמיד אנשים לא תופסים את מי שאני באמת, במיוחד לא ברושם ראשוני, אלא אם זו שיחה של יותר מ-2 דקות ואז יש לי הזדמנות "להוכיח" שאני מעבר לתפיסה הראשונית שלהם.
מה לעשות שלא יכולתי לקבוע או לשנות את הקול שלי. נמאס לי לבוא כל הזמן כאילו מעמדת נחיתות ותחושה של איזה מסכן בגלל זה ולנסות להוכיח שאני לא. נמאס מלנסות להוכיח דברים.
הכי מדכא זה אנשים שאני אוהב שלא מזהים אותי וחושבים שאני זה אחותי/חושבים שטעות במספר.
לחלקכם זה בטח נשמע מפגר, אולי מצחיק.. אבל זו המציאות שאני חווה ביום יום.
אין לי כח...

*אני לא רוצה שתרחמו עלי או תנחמו אותי. רק רציתי לפרוק ולשמוע מה דעתכם.

אריאל

Yuval Y

New member
אני מבין אותך

לפעמים כשאני מדבר גוון הקול שלי נשמע נשי, והיו פעמים שבהם כשדיברתי עם מישהו בטלפון אז הייתי צריך להסביר שאני בן.
לא רשמת את הגיל שלך, ומאידך נשמע שאתה סובל מזה כבר זמן רב.
שמע, מצד אחד, הייתי מציע לך לקחת את הדברים יותר בהומור, ומצד שני, כשקראתי את מה שכתבת, הייתי ממליץ לך לפנות לקלינאי תקשורת.
חיפשתי בגוגל, ומצאתי:
הפרעות בגובה הטון: נוצרות כאשר קולו של האדם אינו תואם את מינו או את גילו. למשל, נשים המדברות בטון נמוך מידי וגברים המדברים בקול גבוה מידי. גם בעיה זו ניתנת לפתרון ע"י הדרכה נכונה לשימוש בקול.

לא'דע, אולי גם לי כדאי לפנות לקלינאי תקשורת, כי יש לי לעיתים הפרעות קול, לאו דווקא בגובה הטון.

בהצלחה
יובל

makel1

New member
אני בטוח לא חושב שאתה מפגר

אני כן חושב שאתה משקיע מחשבה מרובה בעניין הזה. אם תרגיש נחות - תשדר נחיתות. אם תשדר נחיתות - אנשים ירתעו ממך.
אגלה לך סוד קטן. לכל בנאדם יש את ה״פאק״ שלו. למה רשמתי את זה במרכאות? כי אנחנו יוצרים ומשרישים בעצמנו ובסביבה את מה שאנחנו תופסים כ״פאק״.. למה זה ״פאק״ בעיניך? אתה לא חושב שהתוכן שלך חשוב יותר מהצליל שמשמיע אותו? אל תיתן לזה משקל ביומיום. תאמין לי, אם אתה לא תקדיש לזה מחשבה ולא תיתן לזה לעצור אותך - זה לא יעצור אף אחד.
תן חיוך, חיים פעם אחת. זה לא שווה את הזמן שאתה משקיע בזה :)

הומור ואהבת עצמך יכולים לעזור אבל !!!

יש פתרונות הרבה יותר מוצלחים לבעיית קול נשי:
1. סיגריות ואלכוהול - יתן לך גוון נמוך וסקסי לקול.
2. התעסקות בטסטוסטרון למשל בסטרואיד אנדרוגני - אבל לזה אתה צריך רופא.

הבעיה שלי יותר קשה משלך

הקול שלי, של שני אחיי, של ההן שלי ושל אבי דומה.
תאר לך כמה פעמים אני צריך להגיד מי אני, הא?!
כולל לסבתא שלו שמתחילה בפניה אליו ואני צריך להגיד לה- זה אבא שלו מדבר.
חחחחחחחחחח

העיוור

New member
אני לא בטוח שעניין הקול פה הוא המרכזי

אתה מציין, שמפריעים לך דברים נוספים באישיות שלך (סגנון מוסיקלי, תחביבים וכל מיני העדפות) בגלל שהם של בנות. ולכן הקול הוא רק היבט נוסף, שמזכיר לך כל הזמן שיש היבטים נשיים בהתנהלות שלך. למה זו בעיה? האם אתה לא אוהב את זה, או שאתה חושב שזה דוחה את הסביבה?
אני לא חושב שזה רע שיש בך דברים שנתפסים כנשיים - זה בכל אופן רק חלק מהתמונה הכללית ומהאופי שלך. מעבר לעניין הנשיות - אם עניין הקול מפריע לך להתנהל מבחינה פרקטית בעולם - כדאי לטפל בזה.

ItsikH

Member
אתה נשמע לי מתוק
בהצלחה בלימודים נסה לראות את הצדדים המושכים במה שאתה מתאר, אתה מתאר את זה כמשהו דוחה או מפריע - לא בטוח שלאנשים סביבך זה מפריע, יכול להיות שאפילו להיפך
ובכ"א נניח שהיית סטרייט, יש סטרייטים עם קול נשי, ומנסיון - הם בכלל לא מתרגשים מזה יותר מדי. אתה זה שרגיש לזה, נסה לעבוד על היחס שלך לתכונות האלו שלך.

Danny Gilad

New member
תגובה

יש לי בדיוק אותה בעיה ואני 66! אז ככה הגנים שיוצרים קול נמוך לאישה יוצרים קול גבוה לגבר ולהפך. התופעה נפוצה יותר בעמים מסויימים לא ברור מדוע לא נחקר מספיק. לאמי ולאמא וגם סבתא שלה היה קול נמוך מאד כמעט כמו גבר זה נקרא CONTRALTO אז לי יצא גבוה מאד CONTRATENOR אז זה לא מנע ממני לנהל חיי אהבה סוערים עם שני המינים וגם היום אני מחפש [רומן לא סטוצים] עם גבר . אל תשים לב לכל האנשים תסנן

Gayboy4

New member
אומיגאדד אנחנו ממש תאומים

הכלתאומים כל פה אותו דבר , עקרות בית נואשות, גאגא שהיא השמות הכי משפיעה עליי , ביומה סקס והעיר הגדולה, הקול, ושגם אני עונה אומרים שאני בת, אני כבר רגיל לזה ואין לי בעיה עם זה, זה מה שאנשים אוהבים בי, וזה נותן לי הרבן נקודות זכות אצל מלא אנשים, קח את זה ביותר קלילש(;

למעלה