אני הולכת להופעה של מארון!!!

shallit

New member
אני הולכת להופעה של מארון!!!

אנשים אני הולכת לראות אותם ב5 בדצמבר הם מופיעים בטקומה מקום ליד סיאטל ואני הולכת לראות אותם איזה חלוווווווווווםםםםםםםםם....... הם מופיעים ואבריל לאבין סימפל פלאן כריסטינה מילאן ריאן קברנה והילארי דאף. יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!

CiNdErElLa3887

New member
יווווווווווו רתם!!!!!! איזה כייף

לך!!!!!!!!!!!!!
]]]]]]]]]]]]] יו איך אני שמחה בשבילך.... יו וגם ריאן קברה מופיע....לא פייר אני בטוחה שתהני...אז אין לי סיבה להגיד שתהני
מה שכן..תצלמי הרבה תמונות...ואחרי ההופעה את כאן מספרת איך היה ...דיווח מלא ומפורט....קאפיש?..

CiNdErElLa3887

New member
*רותם..חח סורי פשוט יש לי חברה שגם

קוראים לה ככה..והיא רושמת רותם בלי ו'...רתם

MoNeT1

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gifאיזה כיף לך../images/Emo70.gif

גםםםםםם אניייייייייי רוצהההההה איזהההה כיףףף לךךךךךךךךך תהני תצלמי תמונות ואם תוכלי תשימי כאן;

KerenWelling

New member
יואוווווווווווווווווווווווווווווווו

גם אני רוווצצצצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הם עכשיו באנגליה....גגגררררררררררר אני רוצהההההההההההההההההההה \יואווווו איך את תהנייייייי אם את פוגשת אותם בבקשה תספרי להם עלינו ותצלמיי!!!!!!! תבקשי חתימות!!!
תהניייייייי

יוווווו ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

איזה כיףףף לךךך..אני בשוקקקק!!! גם מארון 5 גם אבריל וגם סימפל פלאן באותה הופעה!!? :(גם אני רוצהההה...תהניי!! איזה כיף לך!!

shallit

New member
אסור להביא מצלמה אבל אני יספר

איך היה זה ב5 בדצמבר קצת פחות מחודשיים

buffgirl

New member
תמיד אסור.. ../images/Emo4.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אבל לפעמים לא שמים לב שהבאת מצלמה. חוץ מזה, אם יש לי מצלמה בפלאפון לא ישימו לב

buffgirl

New member
וואו, כיף לך ../images/Emo13.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אני מניחה שאת תביאי איתך סטוקים של תמונות, כן?
אממ... מה אומרים.. מזל טוב? |תוהה| בכל מקרה, תהני

buffgirl

New member
מעניין. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אני חושבת שרק מי שהיה שם יכול לשמוע שהיה 'כיף' מבלי לחשוב שהאדם שאומר את זה הוא אדם נורא וחסר רגשות. בסך הכל זה לא מה שכולם עושים את זה, ולא כל היום היינו במחנות ריכוז, עבודה והשמדה. למדתי והשכלתי המון, הייתי עצובה ורצינית כזמנים שהייתי צריכה ושמחתי בזמנים אחרים. אני מגדירה את המשלחת הזו כהצלחה
עצובה, שמחה ומעניין, הכל בזמן הנכון ובמידה הנכונה. ממליצה לכל אחד שיכול ללכת.

CiNdErElLa3887

New member
פיספסתי את ההזדמנות שלי..../images/Emo4.gif

אבל שמעתי שיש משלחות גם מהאונבירסיטה (אם אני אתקבל בכלל)..אז אם יש אין מצב שאני מפספסת שוב.. שמחה שחזרת

למעלה