אני הולך...

אני הולך...

למקלחת... אבל מחר בבוקר אני יוצא לחלוץ של ד-ו של צורן ביער לביא תבואו בהמוניכם תביאו אוכל ושתייה ודברים כאלה... מי שרוצה את הפלאפון שלי שישאל את קומו (גיא) באיי סי קיו... היה נעים להכיר

בבקשה

תביאו אוכל ושתייה למי שגר קרוב ליער לביא (ליד צומת גולני).. למרות שאני לא יוצא מחר אלא מחרתיים.. אבל תביאו בכייף וכמו שרוי אמר מי שרוצה את הפלא שלו שייפנה אליי באיי סיי קיו..

פאק!!!

אני לא מצליח להירדם ועל בטוח אני לא יקום מחר בבוקר בעצם עוד כמה שעות... ושאני חושב על זה... אין פה אף אחד שיקרא את זה... זה כאילו אני מדבר עם עצמי מ-ו-ז-ר... טוב לילה טוב רועי, לילה טוב...

s h e e p i t

New member
חחחחח...

איזה 2 טמבלים.... אבל אתם משתפים פעולה... זה נחמד... בכל אופן תהנה במחנה תגיד תודה שאתה קם מוקדם בשביל ללכת למחנה ולא לתגבורים... =\ אין לי כוחחחחחחחחחחחחחח

kedeman

New member
גם אתה???

גם אני יוצא היום לחלוץ וגם אני לא הצלחתי להרדם כמו בנאדם בלילה!!!!!!! בכל אופן.... אם יש פה מישהו שגר קרוב ליער הקיבוצים (נמצא במועצה אזורית מגידו, קרוב למחנה גדנע ג'וערה) אז תבואו לבקר אותנו!! יהיה טוב רק שיש פאק אחד שלדעתי מאוד מציק לי אסור להדליש שם אש!!!!! מה זה אומר??? תחשבו לבד....

s h e e p i t

New member
מממ...

גם ביער שאנחנו נישן אסור להדליק אש אנחנו ישנים ביער אמ... אנדרטת הנח"ל (ליד פרדס חנה) אין לי מושג ממש מה זה אומר רק שאנחנו ישנים שם

אני גרה 10 דקות משם....

בעצם עכשיו אתם כבר לא תראו את זה.... אולי גיא..... ישנתי 16 שעות. מה אני אמורה לעשות עכשיו?!?!?!

s h e e p i t

New member
ישנת 16 שעות ?!

לעזאזל!! לא אוהבת אותך יותר! =\ אני הלכתי אתמול לישון ב-3 וקמתי ב-6 ועוד בשביל תגבורים בתולדות האומנות... זה עצוב

למעלה