אני הולך להתקין Windows XP

EyWeB

New member
אני הולך להתקין Windows XP

ניפגש עוד שעתיים ואז תוכלו לשאול את כל שאלות התמיכה הרלוונטיות לפאלם ולחלונות XP החדשה (כחו בחשבון שזו רק Beta 2) ניפגש עוד מעט...

EyWeB

New member
חזרתי וחלונות XP באמתחתי

אני מבקש לחסוך את כל ההשמצות על חלונות החדשה. סוף הדרך ימינה, ובינתיים הכל עובד פנטסטי, ואפילו יותר מהר מחלונות 200 המשובחה בפני עצמה. כמובן שכל תוכנות הפאלם למיניהן זורמות נפלא וללא תקלות. בקרוב אצלכם.

Mitzubishi

New member
אצלי זה עובד פיצוץ גם כן, וניסיתי את כל הגירסאות של XP, כולל Home Edition/ Professional/ Server/ A. Server. בנתיים זורם ללא הפרעה. אגב, בימים אלה יצא RC1 ל- XP ואז נראה איך זה יעבוד.

Mitzubishi

New member
RC זה קיצור של Release Candidate, שזה בעצם בטא בשלבים מתקדמים. בגירסאות האחרונות של מערכות ההפעלה שלהם, מיקרוסופט משתפים חלק מהציבור (כל מי שיקיר המערכת, עובדים שלהם, עיתונאים, מי שמשלם ומי שקונה TechNet Plus) בתהליך הפיתוח של המערכת. זה לא שהם מקשיבים לנו, אבל הם נותנים לנו לנסות את המערכת, וכך בעצם הם מנצלים את ההתלהבות של הציבור (``אחי, יש לי XP בטא!``) כדי לנסות אותו על מגוון רחב ככל האפשר של חומרה, ובמגוון רחב של תסריטים. יש ציבור שלם של אנשי מקצוע שנותנים פיד-בקים חיוביים או שליליים למיקרוסופט, וכך הם מקבלים דיווח על באגים, תקלות, פרצות אבטחה וכו`. RC1 זו גירסא ``טרום מושלמת`` מספר 1. ב- Windows 2000 הם שיחררו בטא 1, 2, 3 ו- RC1 ו- RC2 בטרם יצאה המערכת לשוק. אחרי ה- RC אמורה לצאת המערכת המושלמת ליצרנים (יצרני החומרה) עוד בטרם היא מוצעת לציבור הרחב, כך שלמעשה היצרנים יכולים להתחיל לשווק את המחשבים שלהם עם מערכת ההפעלה החדשה.

yalomi

New member
office XP נמכרת מאתמול בחנויות

האם היא עוד בשלבי הבטא,והאם כדאי לקנות את הסטנדרט או הפרופשונל. בתודה

מזמן לא בטא

הייתי ב-28.5 במסיבת עיתונאים בהשקת אופיס העברי (Xp) וכבר אז זו לא הייתה בטא

Mitzubishi

New member
אני שמח שאתם מגלים ידענות גדולה בנושא, אבל כל הזמן דיברנו על Windows XP, הידוע בכינויו הישן Whistler שיהיה ידוע בכינויו החדש Windows .net Server. אז ככה שאין כל קשר בין אופיס XP שאכן נמכר בחנויות לבין מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט שעומדת להיות מוכרזת באמצע אוקטובר.

Mitzubishi

New member
מה זאת אומרת תלוי איך אתה מסתכל על זה? מה יש פה להסתכל? דיברנו (זו היתה ההודעה המקורית, אבל תבדוק, אולי אני טועה) על Windows XP.

אם תשים לב להודעת האב בעץ

ולא להודעה הראשונה תראה שהגבתי להודעה על אופיס אקספי

Mitzubishi

New member
זה כבר הופך להיות ``דווקא``... אבל בשום הודעה שקשורה לאשכול הזה לא מוזכרת המילה ``אופיס`` עד שאתה לא הכנסת אותה. אני חושב שמיצינו...

Mitzubishi

New member
ואני מיד מתקן את עצמי, עכשיו הבנתי איפה היה הבילבול. ``באמת מיצינו אמר מיצו...``

EyWeB

New member
מנוי מפתח מול מיקרוסופט

מקום העבודה שלי מנוי הן על TechNet והן על MSDN אלו מנויים של מפתחי תוכנות מול מיקרוסופט, ודרכם אני מקבל גרסאות בטא של כל התוכנות.

אני לא דיקטטור, מכריך ומכר בקהילה

פתחו נושא חדש, אינני יכול למחוק אותו רק על סמך השתייכותו או אי השתייכותו לנושא הפאלמס`

למעלה