אני הולך להתאבד

mr oysterhead

New member
אני הולך להתאבד

הדיסק RED, שבבעלותי כבר שנה, נשרט. קטעים 4 ו5 קופצים, נתקעים.. מה לא. אי אפשר לשמוע ככה סטארלס, זה לא חוקי. אני לא האמנתי שאני אגיד את זה, אבל יחי הMP3!!

mr oysterhead

New member
ולתמכנתי תפוז

נא לא להודיע למשטרה.. החלק הראשון של ההודעה לא היה רציני

TAZ!

New member
זה שאתה לא יודע...

...לשמור על הדיסקים שלך, זאת בעיה שלך. במקרה שלך הייתי ממליץ לך לצרוב מכל דיסק שאתה קונה עוד עותק אחד לפחות ולהשתמש רק בעותקים, וכך, אם הוא ישרט לך תמיד יהיה לך את ה'מאסטר', את הדיסק המקורי, ממנו תוכל לצרוב עוד עותקים. תהנה.

mr oysterhead

New member
אה??????

לא יודע לשמור על דיסקים???????? הדיסקים שלי ממויינים אלפאבתית בסלון וכל פעם שמצטברת עליהם טיפת אבק היא נעלמת משם ברגע שאני רואה אותה. יש לי קייס מיוחד ועדין במיוחד לדיסקים שאני לוקח מידי פעם לשמוע באוטו. ושם הם גם לא נשרטים. אז בלי לזלזל!!

TAZ!

New member
אז איך???

תגיד לי, איך נשרט לך Red? ובקשר לאופציה השניה, גם לי אין צורב (אבל יום אחד יהיה, בע"ה)

mr oysterhead

New member
אין לי מושג, שמתי אותו במערכת

ישבתי לי מול המחשב, ופתאום התחלתי לשמוע קפיצות... יכול להיות שזב בגלל שזאת מערכת זולה?? או שאין סיכוי שזה משהו כזה?

nute kram

New member
למה?

אתה יכול להוריד את הקטעים מהאינטרנט. מותר לך כי כבר יש לך את הזכויות על הדיסק.

מכיר מכיר.

יש שנייה בסאפר'ס רדי בפוקסטרוט שלי שקופצת.. אבל זה כולה סאפרס רדי.. בסטארלס דבר כזה, אסור שיקרה.. תקנה חדש.

אתה סתם מתגרה, נכון?

"כולה סאפרס רדי" לא יודע. אצלי כל קפיצה היתה שורטת לי את המוח. באמצע הבלאגן המושלם הזה שהדיסק יקפוץ זה קצת לא אנושי.

לא מתגרה

לדעתי סאפר'ס רדי זה אחד השירים הכי טובים שיש. אבל אם יש בו קפיצה אחת, זה לא כזה נוראי כמו אם יש קפיצה בסטארלס.. בסטארלס אסור לאבד אפילו שמינית אחת

rpg2003

New member
סאפרס לוקח את סטארלס בסיבוב...

ופלג אוף לייטהאוס קיפרס לוקח את שניהם ביישורת הראשונה...

למעלה