אני הגעתי למסקנה!!! בחורים טובים, ששמרו על עצמם, ושניראים טוב קשה למצוא!!! ה` יעזור.
מ משתכנזת New member 12/9/08 #1 אני הגעתי למסקנה!!! בחורים טובים, ששמרו על עצמם, ושניראים טוב קשה למצוא!!! ה` יעזור.
א אופי עם יופי בן New member 12/9/08 #2 למה את חושבת ככה? יש בחורים שנראים טוב ושומרים מאד על עצמם אפילו שלומדים חצי יום...אגב זה נשמע שחצני אך אני כזה!
למה את חושבת ככה? יש בחורים שנראים טוב ושומרים מאד על עצמם אפילו שלומדים חצי יום...אגב זה נשמע שחצני אך אני כזה!
ק קליט New member 12/9/08 #7 יש כאן גם בחורים טובים אחראים ונפלאים, אך בחורים שמורים פחות . תחפשי אותם במקום אחר .
ח חבדניק מיוחד New member 12/9/08 #8 גם בחורות טובות ויפות שמבינות עינין לא דוסיות נראה לי שיותר קשה למצוא
ה המאושרת1 New member 14/9/08 #9 נראה לי שאלוקים מסדר לך בחורים כאלו שתוכלי להעביר אותם סדרת חינוך {כי הוא כבר התייאש מהם}.
ז זרח והשבלולים New member 14/9/08 #13 חח יא כופרת את יודעת איך אומרים ``הגבר המצוי-לא רצוי והגבר הרצוי-נשוי!`` (ע``ע זרח והשבלולים)
ה המאושרת1 New member 14/9/08 #15 תגיד, זה משהו במים ששתית כילד או שמא זה באוויר הפסגות של חו"ל??? {ע"ע מאושרת} לפי העיקר הראשון ב 13 עיקרים של הרמב"ם זה רק הקב"ה שמצוי ומשגיח . ואם הוא מצוי ומשגיח, אז בהחלט הוא גם שומע את תפילותנו ובטח ובטח שהוא עשוי להיענות להן.
תגיד, זה משהו במים ששתית כילד או שמא זה באוויר הפסגות של חו"ל??? {ע"ע מאושרת} לפי העיקר הראשון ב 13 עיקרים של הרמב"ם זה רק הקב"ה שמצוי ומשגיח . ואם הוא מצוי ומשגיח, אז בהחלט הוא גם שומע את תפילותנו ובטח ובטח שהוא עשוי להיענות להן.
ח חושבת25 New member 14/9/08 #16 משתכנזת שכחת דבר נוסף ומאד חשוב גם אם כן יש בחורים שנראים טוב ושמורים קשה למצוא כאלה שיהיו גם חכמים!אני גם רוצה בחור שיראה טוב אבל עושה לי את זה יותר בחור חכם ועם אופי טוב.
משתכנזת שכחת דבר נוסף ומאד חשוב גם אם כן יש בחורים שנראים טוב ושמורים קשה למצוא כאלה שיהיו גם חכמים!אני גם רוצה בחור שיראה טוב אבל עושה לי את זה יותר בחור חכם ועם אופי טוב.