אני הבוגדת..

אני הבוגדת..

זה התחיל כשהוא בקש יחסים פתוחים וחילופים כי משעשמם לו, הסכמתי-זה נשמע ריגוש, והרבה יותר טוב מלבגוד. אבל אז התגלת האמת-הוא לא נמשך אלי. ואני, בלי הגזמה ניראית ממש מעולה!!! אנימצאתי מאהב בידיעתו, לא ממש הפריע לו-חשבתי שהוא נאור. ואז הוא אמר שדי, הוא מקנא. אז הפסקתי. והאמת העצובה הרימה את ראשה. "אני לא נמשך אליך, אין בי תשוקה אליך" אבל אני לא מוכן שתלכי עם אחרים. אם תפגשי עם המאהב אני אתגרש ממך. אבל אני נפגשת! אומנם בתדירות הרבה יותר נמוכה, אבל נפגשת. אני אוהבת את הילדים שלי ואת הבית שבנינו יחד. אבל, חיים בלי תשוקה???? בלי סקס??? הוא בטיפול פסיכולוגי כבר שנה בשביל לנסות לתקן. הגענו למצ שאנ צריכה להבין שאנ נשואה לגבר "א-מיני" שזקוק למעט מעט סקס (פעם בחודשיים בקטנה הוא עושה לי טובה) ואני מחזיקה מאהב חתיך שצעיר ממני ב 11 שנים, ומסכנת את הבית ..... אבל מה עושים???? אני רוצה את בעלי, את מה שיש לי בחוץ אני רוצה בבית. אבל הוא לא יכול לתת....

מריוס זכריה

Member
מנהל
יחסים פתוחים = לעשות סלט מהחיים

אין לי איזו עמדה מוסרית נגד. כל אדם אדון לחייו, לגופו ולרוחו, ומוסר הוא דבר סובייקטיבי.

אני מדבר מהעמדה המעשית. ומה שאני מוצא זה שכל מי שאני מכיר שהלך בדרך הזאת עשה מהחיים שלו פלונטר הרבה יותר מסובך מהמ שהיה קודם.

למה זה דומה? נניח שיש לי חוט שאני ממש צריך אבל הוא הסתבך בפלונטר. הדרך הנכונה היא ללכת לאט לאט, לנסות לראות איפה הסתבך ושם להתיר, לאט ובסבלנות.

מה עושה מי שאין לו סבלנות? מושך חזק בכל הכיוונים. התוצאה? פלונטר מסובך פי עשר.

מהסיפור שלך יוצא שכביכול את לא אחראית לפלונטר. הוא התחיל, הוא ביקש, את הסכמת כי ככה וככה. נו שוין. תכלס, הייתה לכם בעיה, והלכתם וסיבכתם אותה עוד יותר.

עכשיו יש שתי אפשרויות:

- או שאת הולכת לעבוד ממש קשה על התרת הפלונטר שעשיתם יחד.
- שבצער רב או לא רב חותכים את הלפונטר באיבכת חרב.

seelinewoman

New member
לא אצל כולם זה פלונטר, אבל פלונטר

הוא בהחלט מילת מפתח.

לצערי, "זוגיות פתוחה" היא פנציאה מסוכנת.
הבעיה היא שאני לא בטוחה מה מניע את מה:
האם האבולוציה והטבע המיני האמיתי של כל אחד מאתנו,
או זוגיות מונוגמית שנכשלה משום שמלכתחילה לא היה זיווג מתאים
או שכשלו בגלל כל מיני סיבות בתיקון המצב.
כמספר השאלות כן מספר התשובות.
אישית, ומניסיוני העשיר עם כל מיני הרכבים הבנתי שיש מעט מאוד
אנשים שהם באמת באמת פוליגמיים מטבעם ולכן קל להם יותר.
לא בטוח, אגב, שאין כזה דבר מונוגמיה לכל החיים.
יש לא מעט אנשים כאלה שמצאו זוגיות נכונה ולמרות שבוודאי לא תמיד קל
יש בהם כאלה שלא יכולים לראות עצמם אחרת.
אני, אגב, הייתי בטוחה שאני מונוגמית בנטיית הלב ופולי באורחות חיי,
עד שמצאתי השנה אהבה שהוכיחה לי שאני מונוגמית באבו אבוהה.
השיעור הכי חשוב שלמדתי הוא שאפשר לשנות ולהשתנות, אבל זה דורש
קודם כל הרכב נכון של אנשים, תקשורת גלויה וכנה קודם עם עצמך,
וכמובן שגם מודעות עצמית ונכונות להתפתח ולתת לזמן לעדן אותך
ולקרב אותך למהות האמיתית שלך.
מכיוון שרוב האנשים אל כאלה ולא מוכנים לחקור את עצמם או לצאת מאזור הנוחות שלהם,
אתה צודק בכך שאתה אומר שזה בדרך כלל הופך לסלט של פלונטרים

I C E M A N 7

New member
ויש אפשרות נוספת

שאת, כמו רוב האוכלוסייה לדעתי, מונוגמית אך לזמן קצוב עבור כל פרטנר.
כלומר אני טוען שרובנו מתוכנתים ביולוגית לריבוי פרטנרים מיניים, אך לא במקביל.
לא מכיר את המונח המקצועי.

seeyou

New member
פרט לגרושים "מכובדים" אין מוצא אחר(לדעתי)

כאשר אישה מתרגלת ומרוצה מיחסים פתוחים וחילופים לא תוכל לחזור לחיים "רגילים" גם אם היא אוהבת את הבעל

יעוץ עם עו"ד דרוש בגלל ה"מורכבות" הנושה

יוסי

אין שום סיכוי לגירושין! בעלי הוא חיי

זה לא תמיד שחור לבן. אני לא רואה את חיי בלעדיו. הוא גבר מקסים, נאה אבא מעולה ומה לא. הוא פשוט לא אוהב סקס ואני כן. היינו דתיים בצעירותינו והתחתנו בלי שום נסיון בגיל צעיר מתוך אהבה גדול הוידיעה ברורה שנישואין זה לשם הקמת משפחה. השנים עברו, חזרנו בשאלה יחד ועכשיו חוסר ההתאמה המינית שלו צועק לשמיים. מה אני עושה??? זורקת יותר מ20 שנה יחד בשביל מין? אימא שלי שיודעת מהסיפור אומרת שמשך השנים הצורך שלי בסקס ייפחת, ושצריך פשוט לעבור את המשבר בשקט ובדסקרטיות וכי נישואין מגיל 20-120 הם דבר מאוד מאוד מורכב.
קשה לי מאוד. הלוואי ויוכלתי להתגרש, אבל הוא אהבת חיי!! ויש לנו בית מקסים עם ילדים מדהימים!! מבחוץ אנחנו המשפחה המושלמת-ילדים מצליחים, חתול בבית וכלב בחצר ירוקה ..... אולי אני פשןט רוצה יותר מדי???.

seeyou

New member
זורקת יותר מ20 שנה יחד בשביל מין?

התשובה בידיים שלך

את מוכנה לוותר על המאהב ולהסכים לסקס בקצב של בעלך?

אהבת חייך / בית מקסים . ילדים מדהימים אך ללא ריגוש/סקס

תחליטי-את לא יכולה לקבל את הכול

מר seeyou החכם

אתה כל כך צודק. אבל קשה לי לוותר על חלק כל כך מהותי ממני. אני אישה יפה מאוד, חכמה מאוד, משכילה מאוד מאוד, ואשת שיחה מדליקה. כל מקום שאני הולכת אני מסובבת ראשים. מתחילים איתי כל הזמן!!! במשך שנים התעלמתי, אבל אני מרגישה-חלק ממשבר אמצע החיים-שאני רוצה לקראת סוף - אין מה לעשות-גם הגנים הכי טובים מרכינים ראש לזמן. אנירוצה לחות את מהשלא חוויתי. אני רוצה להיות אני! לעורר את כל החלקים הרדומים שבי. אולי זה נשמע שאני שמחה וקל לי. אבל אני מאוד עצובה, אפילו בדיכאון. התחלתי טיפול לפני חודשיים. אני קרועה!

seeyou

New member
מה זה עוזר שאת "חכמה מאוד, משכילה מאוד מאוד"?

דבר פשוט את לא מבינה

מה זה יעזור לך טיפול?

לצאת מ בדיכאון? או לדכא את מה שאת מרגישה/רוצה?

לא קל להיות אישה יפה חכמה ומשכילה עם חושים מפותחים להסכים לתנאים של הבעל

לכן-הדבר היחידי לטובת כולם כולל הבעל והילדים זה גרושים

בשום אופן לא !!!!

אם לא היו ילדים הינו מתגרשים בכאב לב גדול, אבל עכשיו לא. ושלא תבין לא נכון-אנחנו חברים מצויינים! הינו ביעוץ זוגי ומיני תקופה ארוכה. היועץ אמר לנו שאנחנו חברים טובים אחד של השני, שהקשר שלנויוצא דופן-אבל שאין ביננו שום דבר שיש בין גבר ואישה. אני הייתי רוצה בטיפול ללמוד לחיות עם הבחירה להשאר נשואה ולמקד את האנרגיות שלי בבית. לפתור את התסבוכת שלי עם עצמי. הרצון לשמור על הבית-הידיעה שהבעל שלי מקסים. והידיעה שאני משלמת מחיר. אני רוצה לחיות עם המחיר בשלווה

תגידי

מה את רוצה מאיתנו? אומרים לך אין חיה כזו אישה עם צרכים בריאים בזוגיות מונוגמית נטולת סקס לאורך זמן. זה או להתגרש, קרי לפרק את מה שבנית עם הא-מיני, כולל בית עם גינה ירוקה ולמצוא לעצמך בן זוג שרוצה אותך מינית, או להישאר עם הגינה ועם הגלויה של חיים מושלמים לפייסבוק ולהתחרפן בטוטאל לוס <מה שכבר כעת נותן בך חזק את אותותיו
>. אין כאן, חוץ מהשלמת הכנסה בסתר, שום פתרונות אמצע.
והבעל שלך ממש אחלה חבר - הוא לא רוצה אותך ולא נמשך אליך, אז לדרוש ממך להתנזר? מה נסגר? לא ידוע לו שלפי היהדות עליו לספק את עונתך?

אני תוהה

איזה חלק מהניק שלי גרם לך לחשוב שאני גבר - מפלצת או ילדה?
על השלמת ההכנסה שהצעיר החתיך מספק לך פעם במעט מדי זמן.

הניק לא קובע-תוכן ההודעות

למרות שגם יכולות להיות נשים שוביניסטיות, אבל עזבי. אברבנל??? כי אדם במצוקה???? העולם שלך מאוד דיכוטומי. וזו בדרך כלל ראיה גברית...מפלצת או ילדה...ניק מאוד משונה...

למה נראה לך שהקימו מסגרות ייעודיות? כדי לטפל באנשים במצוקה נפשית חריפה שאינם שולטים במצבם. ומה נראה לך שאת מפתחת מבלי שתטפלי בהקדם במצוקה שלך??? <ראיתי שאת משכילה, יען יודעת קרוא וכתוב, ומתחברת לויקיפדיה, אז צירפתי לך קישור לא שוביניסטי שמבהיר טוב יותר על הבעיה שלך>

איציק911

New member
כואב למפלצת או ילדה כי עליה לא מסתכלים

אל תיתייחסי ,יש כאן כמה עקומות שנראות רע ויש להם חיים שחורים שכל היום יושבות כאן ויורדות על אנשים מתוך קנאה.

זאת גם בוביגירל אז אל תקחי אותם קשה כי נורא כואב להם לשמוע שאישה נראת מאוד טוב ומחוזרת כי זה דבר שלהם לא היה.

V i n a

New member
איף, לך תעשה משהו מועיל.

לזרוק את המחשב שלך מהחלון, לדוגמה..

למעלה