אני הבא בתור!!!

עידו2005

New member
אני הבא בתור!!!

מכירים את זה שתמיד באירועים משפחתיים מאחלים לך את צמד המילים הנהדר "בקרוב אצלך!!!"? לא יודע איך זה הולך אצלכם, אבל לי מגיל 13 בערך מאחלים את זה, והנה, הזמן עשה את שלו וה"בקרוב" קרוב יותר מאי פעם. אפשר להגיד שעכשיו, אחרי שכל המשפחה ובני הדודים מחותנים, עיני כולם נשואות אלי ותוהות "מתי לעזאזל הוא יתחתן!?"... רק כמה חבל שאני לא רואה את עצמי מתחתן בזמן הקרוב (או בכלל. מצטער, פשוט בנות לא מעניינות אותי במיוחד). מה עושים!? איך מורידים את כולם מהגב שלך? (אגב, אני מסורתי, הורים דתיים, בן 23 עוד מעט)

BabyBoy1

New member
בעע..נשמע מוכר ../images/Emo13.gif

המצב אצלי פחות נורא כי אף אחד מבני הדודים שלי עוד לא התחתן..ובכלל כולנו צעירים (אני בן 20 וחצי). אבל עדיין סבתא לפעמים מציקה עם ה:"נו יש לך חברה? תכיר מישהי חמודה
" אני חושב שהכי טוב שתגיד שאתה מתרכז בלימודים/עבודה או מה שזה לא יהיה שאתה עושה
או שתגיד שפשוט עוד לא מצאת את המישהי הנכונה. או שתגיד שאתה עדיין לא מוכן לקשר רציני. בכל אופן, שיהיה בהצלחה, וברוך הבא

עידו2005

New member
תודה (-;

זאת הפעם הראשונה שאני מתוודה על העניין והיה טוב לשפוך קצת את הלב. אני מרגיש לא מחובר לחברים שלי שאני יכול לדבר איתם על דברים רציניים (ולגבי ההורים... יהיה יותר קל לבוא ולהגיד להם שהחלטתי להתנצר. הם יקבלו את זה יותר בהבנה)
ואיך לא... בקרוב אצלך!!!

ba3bu5n

New member
נכון בהחלט מוכר ביותר.

גם אצל החילונים יש את זה.זה בלתי נמנע ואי אפשר להתאלם.בינתים שאתה עוד צעיר כל תירוץ טוב.אל תיקח את זה קשה. אפילו תעשה מזה צחוק

צביקון

New member
היי עידו!

האמת היא שאני נמצא במצב דומה מאוד לשלך. גם אני מסורתי, בן 22 והוריי דתיים. גם אבי עדיין מחלחל בתקוותיו שאמצא לי "חברה אמיתית", כי כמובן, ידידות יש לי לרוב. אמי, לעומתו, כבר לא מנג'סת, למרות שלשניהם עוד לא סיפרתי במפורש על היותי הומו, ובטוחני שהם כבר די בטוחים. לספר להם לא בא בחשבון כרגע, בדיוק כמו שאמרת, לכן כדאי לבקש מהם להפסיק להטריד אותך בנידון. אצלי זה עבד. מקווה שעזרתי לך, יקירי. יום טוב.

עידו2005

New member
האאא צביקה!

אם יורשה לשאול.. כשאתה אומר "...שלשניהם עוד לא סיפרתי במפורש על היותי הומו, ובטוחני שהם כבר די בטוחים" - לפי מה אתה חושד שהם יודעים? אני חושב שדווקא במשפחה דתית זה הדבר האחרון שהם יחשבו (מה גם שעלי לא היו מאמינים שאני כזה). תודה על העידוד

יודיX3

New member
בן 26 אוהוהו מכיר את התופעה

אני כבר בן 26 אל תדאג גם אתה תהיה שם אוטוטו- אז ככה. בהתחלה באתי עם התירוץ שאני עדיין לא מוכן (אימי עדיין אומרת את זה לאנשים שמנסים לשדך). עם הזמן זה יהפוך אני מניח לנושא שבשתיקה- המחשבה שאתה גיי תעבור בראש של ההורים שלך- ואמנם הם לא יאמינו בזה ב100% עד שישמעו את זה ממך- באיזשהו שלב ירפו ממך. אבל.... מפעם לפעם תהיה מוכן לאיזה יציאה מעצבנת מכל קרוב משפחה פוטנציאלי בנושא זה אם כי בתדירות הרבה יותר נמוכה. וזה לא יפסיק עד אשר תבצע את תוכנית ההתנתקות האישית שלך- ותצא מהארון. אני אגב נשארתי בארון אבל בחור מבית דתי לא נשוי שמתקרב ל30 ולא יוצא עם בנות זה כבר לא כ"כ נחשב להיות בארון... חה חה :)

למעלה