אני האופ החדש

ishai

New member
אני האופ החדש

שלום לכולם דבר ראשון אני מאוד שמח שבחרתם לקרוא את המכתב שלי. אני מרגיש מאוד ממורמר בזמן האחרון. זה לא בא להיות מכתב מחאה אבל בגלל שאין באפשרותי להרים את קולי ולצעוק גוואלד, זה נותר לי מפלטי האחרון. אני ממורמר בגלל שאין בי אמון מצד ההנהלה . דבר שפוגע בי מאוד וכל הפורום המצומצם של האליטיסטים שנוצר פה בחדר גלאט צ`אט ממש בלתי ניתן לחדירה. אין זו קראיה לרחמים חלילה וחס, אין זה מכבודי. אולם דואב ליבי על היחס שקיבלתי חייבים אתם להבין (איציק) שטעות לעולם חוזרת. וקצת פירגון לטירון מעולם לא הזיק. חסר כל רגשי נחיתות האופ החדש

נצנוץ

New member
אליטת הצ`ט....

ישי הנחמד, אתה ממש טועה. מה עשית כדי לנסות להיות אחד מהחבורה? כלום. יש המון אנשים חדשים שמצטרפים כל יום ומתקבלים מאוד יפה, אני לא רוצה לפרט את השמות שלהם כאן, אבל מי שמשתתף בשיחה בכללי יכול מאוד בקלות למצוא מקום בחדר הנחמד הזה. אנחנו לא מציקים לך ולא יורדים עליך (כלומר, לא יותר מאשר על אחרים ואחד על השני...) פשוט אנחנו לא אוהבים לראות שרק בגלל שיש למישהו קוד הוא רודה בכולם (וזה לא רק לך אני אומרת). צריך לדעת להשתמש בקוד בזמן ובמקום המתאימים ולא סתם וגם לא לחלק אותו לכל החברה` שאחר-כך נכנסים ועושים בלאגן... מה בסך הכל ביקשנו????? בכל אופן, אל תרגיש מנודה ולא רצוי. בכיף אתה מוזמן!

למעלה