"אני דתי פרילנסר"

אושיהו

New member
"אני דתי פרילנסר"

"פעם, כשהיו אומרים 'הוא חזר בתשובה', התמונה בראש הייתה של פאות ושטריימל. היום זה אחרת. אני דתי פרילנסר", אומר מאיר בנאי בראיון לאחיו הקטן, ששמר לו תמיד מקום בבית הכנסת. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3498288,00.html

TEENAGER1

New member
איזה יופי של ראיון!!!../images/Emo47.gif

זה פשוט היה רעיון גאוני לתת לאביתר לראיין אותו, מעבר לעובדה שהדברים שהוא כתב על מאיר ממש מרגשים - הוא פשוט יודע אילו שאלות לשאול. מומלץ לקרוא את הכל בעיתון
תודה ושבת שלום!

oceans p

New member
אכן גאוני

אחותי באה אליי בבוקר כי ידעה שאחרי שני ניתוחים בטח לא הלכתי לקנות עיתון הנה כתבה על מאיר שלך... בתחילת הכתבה רשום "הזמר הוא אחיו של המתופף המראיין הוא אחיו של המרואיין" היא לא הבינה את זה .. אמרתי לה זה מלב סדוק.. נו מי שמכיר את מאיר בנאי יודע!!! ומה שהכי אהבתי בכתבה "אני מאמין גדול ביכולת להשתנות, ללמוד לבטוח בעצמי ובחיים ולקחת דברים בפורפרציות יותר בריאות. אני גם מאמין שאחת הסיבות העקריות שבאנו לעולם הזה כדי לעבוד על הקנאה שלנו , הכעס, הקנאה,הפחד, וכו' (למד אותי איך..) ולהשתנות ולהשתפר.יש בזה סכנה אחת: בדרך הזאת של הרצון להשתנות ולשפר את עצמך אתה יכול להגיע למקום של תסכול וכעס, כי זה "זז בקושי" ונופלים הרבה (אני נופלת חופשי...) אבל צריך להבין ולדעת שייש בך הרבה טוב (יש בי אני יודעת!!!) וכל שינוי הכי קטן שאתה מצליח לעשות הוא בעצם דבר גדול (יש בזה משהו.. עשיתי טוב לכמה אנשים..) צריכים הרבה סבלנות. חוץ מזה בבסיס של כל העניין הזה של מוזיקה ורוקנרול עומד השינוי. אם אדם מפחד להשתנות, הוא מיד מזדקן וחוזר על עצמו וניהיה משעמם... ( אז מאיר סלח לי אבל עכשיו אני שומעת "תהיה חבר" ואת שירי האהבה שלך מכל האלבומים, אתה מבין אתה גורם לי להאמין באהבה, והקול המזוכך שלך חודר לי לנשמה.. וכן קניתי את הדיסק החדש.. ואני אקשיב לו.. בנתיים אני צריכה את מילותייך שמרגיעות את נפשי הסוערת.. "שנים רצת בלי מטרה" ואם הגעת אל המנוחה אני שמחה בשבילך.. אני עדיין צריכה לשמוע אותך שר על אהבה אני עוצמת עניים וזה השירים שאני מדמיינת שאתה שר לי..... )

איף

New member
באמת יפה../images/Emo13.gif

לא חושבת שמישהו אחר היה מצליח להוציא ממאיר כל כך הרבה רגש בראיון. וזה לא שהוא לא רגיש...הוא כן, אבל עם זאת גם מופנם. רואים שהיה להם הכי טבעי.

למעלה