אני דרוש לדעת איפה

שרירי86

New member
אני דרוש לדעת איפה

השרשור על חיים בן פסח שמספר על דת האיסלאם !! אסור למחוק הודעות כאלה בכל מקרה, מי שראה את השידור אתמול, זה היה על העובדות הקיימות שכתוב באיסלאם להשמיד את כל מי שאינו מוסלמי מאמין.. ושהאיסלאם קורא לעשות ג'יהאד מוסלמי (כיבוש מוסלמי) על העולם (למען "אללה") . היום , יש כמובן שידור חדש , זה בימים א' ג' ה' , היום היה מרתק כמו תמיד , ודבר חשוב : תשימו לב בחלק האחרון של השידור הוא מציין את העובדה שיש עלייה חדה באחוז הצופים בשידור , והוא מברך את היהודים הצדיקים שמפיצים אותו !! איך שמחתי ידעתי שזה אני !!
קישור :

niv1990

New member
אני לא יודע אם אתה מצחיק או עצוב..

יש בדת האיסלאמית הוראה שמותר לעמי הספר האחרים לחיות, אבל יש עליהם מגבלות כמו לא להחזיק סוסים וכו'.. בכל מקרה זה האסלאןם של פעם ואני מקווה שגם הם וגם אנחנו התפתחנו מאז (ואתה כל פעם מחדש בהודעות התעמולה מוכיח שהחשבה שלך לא השתנתה הרבה מזו של ימי הביניים - להיות נאמן לממלכה כי ככה הדת אומרת, וככה הרוב עושה). בכל מקרה, שיח כזה וכזה קורא לכל היהודים להתאסלם או להיות מגורשים מהארץ, מה אתה רוצה לעשות? להעביר מיליון איש למחנה פליטים אחד גדול 0במצב גרוע מזה שהם כבר נמצאים בו)? אפשר גם לשפוט את כל העם היהודי על תעמולה גזענית כי כמה רבנים עשו אתה זה... מקווה שאתה מבין את הבעיתיות.

niv1990

New member
למה סתימת פיות?

הגבתי ואף שאלתי אותו מה הוא מציע, אם אין לך תגובה טובה, אל תתרץ את זה מותר גם לא להגיב), אתה מוזמן להגיב תגובה עניינית.

niv1990

New member
אה אוקי..

אז למה הוא שרשר אלי? בכל מקרה מילא תעשו שרשוק תעמולה אחד, אבל למה להציף את הפורום?

למעלה