אני די מיואשת

d2b2

New member
אני די מיואשת

התחלתי החודש טיפולים עם גונל F , שתי אמפולות ביום. האמת , לא נורא בכלל הזריקות בבטן , אבל ציפיתי שיהיו לי מזה לפחות שני זקיקים והיום הרופא אמר לי שהוא מאוכזב מן התוצאות שיצאו להלן : E2 480 , P 1.1 רירית 9 מ"מ , בצד ימין (שהוא בעייתי אציל , חצוצרה סתומה)זקיק 16 מ"מ יחיד ובצד שמאל עוד שניים קטנים של 9,10 שלא משתנים כבר כמה ימים. בנוסף לכל כנראה שיש לי ציסטה בצד ימין שמסרבת להיעלם !!! אני די מאוכזבת מהתגובה המאוד פריג'ידית של השחלות שלי לגונל F ואשמח לכל מילות עידוד שהן . בכל מקרה זקיק מוביל אחד יש אבל לא ממש בצד הנכון ... שאלה נוספת שרציתי לשאול . האם העובדה שאני מקבלת מחזור כל חודש בהכרח מעידה על זה שאני מבייצת כי פתאום נתקפתי חרדה שאולי יש זקיקים מאוד יפים אבל הם בעצם ריקים מביציות ??? אשמח לתשובה. ממני המיואשת ומצפה להרבה זקיקים מלאי ביציות טובות ...

לי מ ו ר

New member
חבל להתייאש כל כך מהר

אני הגעתי עד לשלוש אמפולות גונל, שהניבו זקיק אחד
לאחר פרידה מהגונל עברתי למנוגון. בשאיבה האחרונה הגעתי ל-23 ביציות.

שאלה נוספת

אם במהלך טיפול IVF בזריקות גונל F לא רואים תוצאות מיוחלות ניתן להזריק גם זריקות מנוגון באותו מחזור טיפול, או שזה רק בטיפול הבא ?

debby12

New member
מנהל
ואפילו אפשר לערבב אותם באותו מזרק

אחחחחח הקוקטיילים שאנחנו חוגגות עליהם.... "תן לי בבקשה בלאדי מרי וגם גונל עם מנוגון כפול בלי קרח, shaken not stirred ובלי בועות בפנים - שמעת?"

debby12

New member
מנהל
צ'מעו - אם לא נצחק אז נבכה...

רוב העולם חוגג את יום הביוץ במיטה וגומר עם תינוק ביד אחרי 9 חודשים. וזאת בשעה שאני צוברת ניסיון מעשי לאודישן ל- ER עם כל מיני מחטים ומזרקים, מפתחת יחסי קירבה מביכים עם מתמר וגינלי (פעם ביומיים אנחנו "עושים את זה"...) ואז כגולת הכותרת חוגגת את יום הביוץ בשפגט על כיסא הגניקולוג. מה נשאר אם לא לצחוק? כמו שנאמר: שימרו את הייאוש - עוד נזדקק לו.

debby12

New member
מנהל
אולי גונל F לא מתאים לך

אני למשל מגיבה הרבה יותר טוב למנוגון הישן והטוב מאשר לגונל F שבאופן תיאורטי הוא יותר חדשני. גונל F לא מכיל בכלל LH - מנוגון מכיל אותו - ויכול מאוד להיות שתגיבי יותר טוב למנוגון. לגונל F הגבתי בקושי רב בעוד שמנוגון הפך אותי ל"מטילה" משובחת... ציינת שזה מחזור טיפול ראשון בזריקות - מן הסתם כל העסק הוא ניסוי וטעייה - אז אל ייאוש. אם גונל לא מתאים לך - משהו אחר בטוח כן. לגבי המחזור: מחזור לא מעיד בהכרח על ביוץ (זה איזה מין פרדוקס מוטרף של המערכת שלנו). לכן בהחלט ייתכן מחזור בלי ביוץ. אבל זו לא סיבה לחרדה - זה אומר שאולי לא בייצת עד עכשיו, אבל שעכשיו כשאת בטיפול ומעקב תוכלי לעקוב ולראות שאת מבייצת. על פי מיטב הבנתי - לגבי "זקיק ריק מביציות" ששאלת- אם במעקב רואים שהוא גדל בהתמדה ואז נעלם (= מבייץ) אז הוא בטוח לא היה ריק ואין בעיה. אם זה היה זקיק בעייתי/ריק אז הוא פשוט לא יבייץ אלא יגדל לכדי ציסטה (וגם את זה יראו במעקב) בקיצור - זה הזמן להירגע, ולהגיד תודה לאלהים שנולדת בעידן שכבר המציאו את האולטרה סאונד ואפשר לדעת מה קורה שם בפנים...

tahel123

New member
נשמע מוכר...

גם אני בבמחזור ההזרעות הקודם התחלתי בגונל 1 ליום ובסוף העלו לי לשניים, עם זקיק מוביל אחד בצד של החצוצרה הסתומה... אעודד אותך שהפעם ישר התחלתי עם שניים, נוצרו שבעה זקיקים, שבכל צד זקיק מוביל אחד... ואז הורידו לי את המינון לאחד וחצי. בהצלחה!

למעלה