אני די חדש פה...

morashtty

New member
אני די חדש פה...

למען האמת חדש לגמרי למרות שכבר אני עוקב אחרי הפורום כבר כמה שבועות. בכל אופן אני מכיר את הסדרה כבר המון שנים ויש לי בבית כמה וכמה ספרים(באנגלית בעיקר) -THE LEGEND OF HUMA,WAR OF SOULS,SECOND GENERATION ועוד. ונתחיל עם שתי שאלות: מישהו מכיר את הסיפור WANNA BET? ויכול להגיד לי איך הוא מסתדר עם כל ההתחלה של דרקוני להבת קיץ?(יכול להיות שפשוט אני לא זוכר נכון ואין שום בעיה). מישהו כאן קרא את KENDER GNOMES AND GULLEY DWARVES ויכול להגיד לי איך הוא ?(קצת מאוחר כי כבר קניתי אותו ובכל זאת).

strahd

New member
תשובות לשאלות וברוך הבא...

1. הסיפור Wanna Bet מתרחש כעשרים שנה לאחר סוף טרילוגיית האגדות ובערך שנתיים לפני תחילת דרקוני להבת קיץ. הוא מסתדר בכך שהאבן האפורה של גארגאת' ברחה שוב והגיעה אל ידיהם של האירדה. 2. הספר שקנית הוא אוסף סיפורים קצרים המכיל גם את הסיפור Wanna Bet בין השאר, ועוד כל מיני סיפורים נחמדים. אני אישית מאוד אוהב את הסיפורים של ניק אודוניו ואת מספר הסיפורים, לא זוכר מי כתב את זה, אבל זה סיפור חזק מאוד, יחד עם הסיפור על המוות של טודי והסיפור של נאק על המינוטאור והאביר.

La Gamba

New member
הבעיה בספר הזה

שלמרות שהוא מלא בסיפורים מצויינים, הסיפור הראשון בתוכו מאוד משעמם ומרדים

python 4

New member
וזה הספר הראשון שקראתי באנגלית..

מסדרת רוה"ד, לפני המון המון המון שנים..

La Gamba

New member
גם אני!

קראתי את הספר הזה, את הומא וקאז, ואת וינאס סולמנוס כשהייתי בגוואטמלה! רק כשהגעתי לפלורידה הצלחתי לקנות את כל הספרים שרציתי.

black robe

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo63.gif

השתלבות נעימה ומהירה!

למעלה