אני די חדשה פה...

אני די חדשה פה...

וסתם רציתי להכיר כמה שיותר אנשים,כדי שבהופעות לא ארגיש "לבד"(
) אז סתם בשביל הכיף שאלון.. שם: גיל: מקום מגורים: מתי ואיך הכרתם את אלג'יר: אסיי סי קיו: מסנג'ר: נאום:

ובשביל העיניין אני אתחיל=]

שם:חן גיל:18 מקום מגורים:אשקלון מתי ואיך הכרתם את אלג'יר:לפני חצי שנה ששמעתי עליהם ממש במקרה מחברה אסיי סי קיו:165576822 מסנג'ר:[email protected] נאום:אממ,הייתי נואמת אם לא היתי מתביישת,אבל אני מתרגשת מדי=)

קטרפי

New member
אניעונה ../images/Emo110.gif

שם: ג`ובאני פבריציו עידניטו קורליאונה גיל: 17 מקום מגורים: רחובות מתי ואיך הכרתם את אלג'יר: ראיתי שכול העיתונים אוהבים אותם אז קניתי תדיסק, האמת לפני זה לא הכרתי אף שיר שלהם.... אבל היה שווה אסיי סי קיו: 306684683 מסנג'ר: לא היה לא הווה ולא יהיה נאום: תיראי, את הבחורה הכי נהדרת בהיסטוריה של כול העולם. את מדהימה. יש לך את המראה של מיס עולם, ושכל בהתאמה. את יותר מאישה, את כמו.... גבר. באמת, היית יכולה להיות בחור מתי שהיית רוצה. כמובן בחור עם כמה בעיות רציניות, אבל היי, למי אכפת מזה¿ הלוואי שהייתה לי אימא כמוך. או סבתא, או איזשהי אחות של דודה. היה לי הרבה זמן לחשוב, אבל כמובן שזה לא תמיד אפשרי. וזאת כול הנקודה, תיראי, את צריכה מישהו מספיק טוב בשבילך. את לא צריכה איזה ילד מגודל שמבזבז את הזמן שלו כשהוא חושב על המכונית שלו או המועדון גולף שלו, את צריכה מישהו שיאהב אותך כמו שמגיע לך שיאהבו אותך, כמו שאני רוצה שיאהבו אותך. את צריכה מישהו שיאהב אותך לנצח. כמו שצריך. את חברה שלי, ואני רוצה לראות אותך עם הכי טוב. את צריכה את מר מדהים, מר מושלם מדהים ונהדר. ובלב שלך, אני בטוח שאת יודע שאני צודק. (עכשיו היא אומרת: אני לא רוצה את מר מושלם מדהים ונהדר, חתיכת אידיוט מטומטם. אני רוצה אותך.) נו באמת.... אני דיברתי על עצמי!!!! (היה לי משעמם
)

אניניני

שם: ג'קי גיל: 14 מקום מגורים: הופעה של היהודים מתי ואיך הכרתם את אלג'יר:אחרי אחת הפעמים שחתכתי ת'צמי אשפזו אותיבאברבאנל והאחות שם ספרה לי עליהם נאום: תנו יד לבולמיות!!!!

A n n a b e l

New member
אני

שם: אלה גיל:17 מקום מגורים: מעלה אדומים מתי ואיך הכרתי את אלג'יר: דרך המורה שלי למוסיקה, נדמה לי שזה היה באוקטובר 2004. נאום: אני מעדיפה שלא לתת נאומים בזמני החופשי.

o o z a

New member
גמני

שם: אוזה גיל:24........איך שהזמן טס..... מגורים: נתניה בעעעע מתי ואיך הכרתי את אלג'יר: חבר טוב הכיר לי לפני כמה חודשים...איזה כיף שיש חברים טובים
איציק: מעצבן אותי מסנגר: [email protected] נאום: עזבי אותי באמאשלך, כל היום אני נואמת

טוף

שם:מאי קסטלנובו גיל:16 מקום מגורים:ראשלצ מתי ואיך הכרתם את אלג'יר:חבר של אבא שלי עשה להם את הדמו אסיי סי קיו: 9852491 מסנג'ר:בעעע נאום:אל תאכלו יותר משני תפוחים ביום

S h A b i T

New member
אוקייי.. ../images/Emo13.gif

שם: אלמוג גיל: 16 מקום מגורים: ראש העין מתי ואיך הכרתם את אלג'יר: בבמה המרכזית לפני.. לא יודעת כמה זמן אסיי סי קיו: 166762078 נאום: תשנו כפי יכולתכם

moshit1

New member
ברוכה הבאה בכולופן../images/Emo24.gif

טחח מוזמנת להיות איתי בהופעות
שם: הדר גיל: 15 מקום מגורים: כוכב יאיר מתי ואיך הכרתם את אלג'יר: האמת שזה בזכות ערוץ 24, נדלקתי על השיער של אביב
אסיי סי קיו: 242156634 מסנג'ר: [email protected] נאום: יופי כיופייך לא ראיתי מימי מי את? השושנים, המשרתות, הזרועות הפתוחות? סכין גילוח על הפנים. קשת הכינור נשברת, האקרודיאון נקרע, קצף לבן ושיניים של סוס מת. אז חיתכו את חבל הטבור כבוד המשפחה מתפרק שושנים נוטפות דם? זה מה שקורה למשורר שנהיה זונה. סוסים מצריים, נעליים איטלקיות, כלי דם תפוחים. היא צועקת בוא אלי "בוא אלי, בוא אלי, בוא אלי". אצבע ועוד אצבע על הבטן החמה הוא תופס אותה נושף בעורפה וכולם מוחאים כפיים. כולם מוחאים כפיים. כולם מוחאים כפיים. אצבע ועוד אצבע על הגרון היבש שממשיך להכות השמן בשיער, המשחות על הגוף. מה שתרצה תיקח ומתי שתרצה תברח. אני איתך בלב ובנפש בלב ובנשק. שפתותי סוכר ושפתותייך דם. את חושפת את העור שלך. השמש יורקת אש על הפצעים הפתוחים שלנו. רגלי תפשק, שפתי תפתח: "שפתי תפתח, שפתי תפתח, שפתי תפתח, שפתי תפתח, שפתי תפתח [מי שלא הבין... הנאום מנאמנות ותשוקה.]

אניייייייי

שם: גבי גיל: אממ... 15 וחצי מקום מגורים: קיבוץ מצר (אם זה אומר לכם משהו...) מתי ואיך הכרתם את אלג'יר: ראיתי את הקליפ של "ירח מזל עקרב" והתאהבתי באחת השורות... אייסקיו: 178027406... אבל אני לא מתחברת. מסנג'ר: [email protected] נאום: אל תפחדו מהפחד.

למעלה