אני די חדשה כאן....

אני די חדשה כאן....

תמיד אמור לי שאני חיה בספירות אחרות.... אני המון מול המחשב אבל בענייני עבודה. כמעט לא חדשות ולא עיתונים... ידעתי שקיים עוני אבל לא ידעתי עד כמה אנשים ממש ממש זקוקים לדברים. היתה לי פעם תקופה של שלוש שנים בהן חייתי בקו העוני (לא מתחתיו...) וזה ממש לא קל, לחשב כל אגורה, להתלבט בין גבינה לקוטג'... אבל לא שיערתי שהמצב הוא עד כדי כך. המון זמן אין לי אבל יידעתי את כל מכריי שלא יזרקו בשום אופן בגדים/נעליים/רהיטים/מצעים... בקרוב יהיו לי די הרבה בגדים. סבתי ביקשה אותי לבוא אליה כי יש לה הרבה מה למסור... פעם היא היתה חתיכה.... היום כבר לא עולה... אני אנסה גם לברר עם איזושהי חברת הייטק בנוגע לתרומת מחשבים ישנים יותר. מקווה שזה יעלה יפה. בכל אופן מאוד מרגש לקרוא על העזרה כאן. הרבה זמן הסתובבתי בתחושה די רעה שכמעט ואין אנשים טובים באמצע הדרך.... שאנשים הפכו רעים... והנה כאן אני מוצאת פינה חמימה של אנשים שאיכפת להם. כל הכבוד.

jole

New member
אני אשתף אותך שמשהו שגיליתי מתחילת

הפעילות שלי בפורום, שיש הרבה יותר אנשים טובים ממה שנדמה לנו לפעמים, ויותר מזה, גם כאלה שנראים לנו עיקשים, או אטומים או לא איכפתיים, גיליתי שכשנותנים לאנשים את הפתח, פותחים ולו סדק בדלת הנתינה, משהו בהם זז, יש מי מאיתנו שהאדרנלין זורם להם מהאוזניים, ויש כאלה שצריכים את הפוש הראשוני, את העזרה להגיע למדרגה הראשונה ומשם הם פורצים קדימה כמו שלא היינו מאמינים. אני מאמינה שבכל אחד יש את הגרעין הטוב, השוני הוא במלבושים , בגדרות, בחומות, במסיכות של אחד מאיתנו נושא עימו, מי פחות ומי יותר, אבל כשפונים אל אנשים מהלב, ממקום נקי, הוא מקיש על הלב, הוא פונה למקום הטוב והנקי של האדם ממול, מבלי שהוא ישים לב בכלל. ולב עונה ללב, ונשמה לנשמה. אנחנו רק צריכים לעצור רגע ולהקשיב לנשמה שמולנו, לעיתים, אטומה ככל שהיא נראית כלפי חוץ, היא רק זועקת לעזרה, אם רק יושיטו לה יד היא כבר בתורה תזיז עולמות. מחבקת אותך וכל מי שאיתנו, וכל מי שעוד יהיה איתנו.

JOLE אהובתי לא הותרת מילים../images/Emo25.gif

אז רק אחזק את דבריך ולך יקירתי ברוכה הבאה אלינו. פנינה

למעלה