אני דיי חדשה כאן

alovelylady

New member
אני דיי חדשה כאן

אומנם אני עוקבת אחרי הפורום כבר כמה חודשים טובים אז החלטתי גם להתחיל לרשום בעצמי. אני היום גרה בהולנד-לומדת פה. דיי שמחתי כשראיתי את ההופעה של וית'ין טמפטיישן ב TMF AWARDS זה היה לייב פה... אפילו רשמו על הלהקה בעיתונים יום למחרת... אני מקווה ללכת להופעה ענקית שתהיה להם בפברואר ברוטרדם ואם כן אני מבטיחה לפרסם פה תמונות משם
מקווה שהם יגיעו כבר לישראל- שגם אחי יוכל לראות אותם חח.

וואי, הולנד../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

ברוכה הבאה :) אני מאי, 15 וחצי, תל מונד. ואת לא רק תלכי להופעה שלהם בפברואר, את גם תקחי אותי איתך
.

adida33

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

איזה כיף לך את גרה בהולנד!
וכמו מאי, גם אותי את תיקחי איתךP:

:|:|:|:|:|||||||||||||||||| הולנד? &^%$#@

ההופעה בפבואר *____* כיף לך כ"כ
ברוכה הבאה ^^ אני ירדן, כמעט 14, פתח תקווה השתלבות מהירה

Jilian

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אני איתן בן 15 מנתניה

progman2

New member
שלום לך

שלום תושבת הולנד, נתראה במרץ, אני נותן גיחה לשם כל חצי שנה בערך. פשוט מדהים להיות במדינה כזו, בשבוע אחד ראיתי שם את ווית'אין טמפטיישן, נייטוויש, אפיקה ואפטר פוראבר. פשוט כיף שם.

אני גם רוצה!../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

פעם באה, אתה לוקח אותי איתך
.

ברוכה הבאה.

טל, 14, נצרת עילית[ זה יהיה כזה נחמד לרשום במקום נצרת עילית הלסינקי או אמסטרדם
]

alovelylady

New member
תודה על התגובות חבר'ה

אגב גם אני הוספתי את עצמי לעצומה...בתקווה שכן תשנה משהו.. אתם דיי צעירים, יותר בגילאים של אחי
אני בת 21- דיי זקנה חח. לגבי ההופעה- מי שרוצה להצטרף שיזמין טיסה לפה ובוא נלך חח. בכל אופן תהיתי אם שמעתם על דליין(DELAIN) גם להקה הולנדית שאותה הקים חבר לשעבר ב WT והם דיי מצליחים פה... מקווה ללכת גם להופעה שלהם בקרוב. למי שלא שמע עליהם אני ממליצה על השירים שלהם: FROZEN(מצחיק אבל גם להם יש שיר עם השם הזה) IN THE SHADOWS מקווה שתאהבו- אבל לא כמו את WT

אני מכיר אותם P:

הם טובים. רק חבל שלא היה שם שיר עם שארון וליב קריסטין ביחד.. זה יכול היה להיות ממש מדהים לדעתי
.

למעלה