אני דורש

yanivca

New member
אני דורש

קבל פנים רשמית, ועכשיו
ואם המנהלת לא אוהבת את ההודעה, היא מוזמנת תמיד להתסכל על החתימה שלי כעצה לחיים

../images/Emo1.gif ועדת הקבלה אינה עובדת בשבת

לעומת זאת ועדת התהייה עובדת בשיא המרץ, והוועדה מבקשת לקבל הסבר מפורט יותר על החתימה שלך וכיצד היא מהווה עצה לחיים.

yanivca

New member
הכוונה בהודעה הייתה

שאם את לא מרוצה ממנה (מההודעה) את יכולה "למחוק את ההודעה לאלתר
" (כמובן שאת זה אני לא צריך לספר לך, כי מי כמוך בתור כחולה יודע את זה
)

יניבק´ה נשמתי

אם הייתי מוחקת כל הודעה שאינה מוצאת חן בעיני, הפורום היה מתרוקן כליל, והיו נשארות רק שורות כחולות, כחולות, ועוד כחולות.. אך משום שמשלמים לי סכומי עתק כדי לספוג הודעות שאינן לטעמי, מרפדים את חשבון הבנק שלי על מנת שאשלוט ביצר המחקנות האובססיבי שלי, ושולחים לי הביתה זרים ומיני מגדנות מדי יום על מנת שאפגין בגרות בכל הנוגע להודעות לא עניניות - לפיכך איני מוחקת. ואם כבר בך עסקינן: ההודעה כלל לא היתה מיותרת, ולכשוועדת הקבלה תתכנס מחר לישיבתה השבועית, נשקול את האייקון המגיע לך מתוקף "מבצע קבלת החברים החדשים" (שעדיין קיים אך זמנו הולך ואוזל). וברצינות: איני מוחקת הודעות כלל, ולא רק משום שטרם הבנתי לחלוטין איך עושים את זה. הודעות ימחקו אך ורק אם יהיו בגוון פרסומי להחריד, או שמא פוגעות, או שמא פליליות, וכמובן אם לא תהיה בה מידה מספקת של כבוד למנהלת, לנושאי הפורום ולמוסד.

yanivca

New member
איזה נחמד לדעת

שאת מרוויחה מכל הנושא
איך שלא יהיה, רעיון המחיקה היה כמובן בצחוק, שכן לא יכולתי רק לכתוב שאני רוצה צומי, בלי להכניס עוד איזה משפט אחד לפחות, בשביל הנימוס... לא

נתן.ל

New member
../images/Emo12.gif מה הקטע של האייקון הזה ../images/Emo35.gif

אני קיבלתי אחד ? אה, ובוקר טוב ושבוע נפלא.

../images/Emo42.gif בוקר סביר לכולם

אני סבורה שבעקבות הודעתו של דנץ על חבריו שנהרגו בפיגוע אתמול, נדלג על עניין הנוירומטר היומי, ומציעה במקביל שנדחה את טקס הכתרת הראש הגדול החדש לשעות אחה"צ, כשכולנו נתאפס על עצמנו, אחרי סופשבוע קשה. לא נשכח גם להזכיר 5 אנשים. 5 אנשים שנכנסו לים ולא יצאו ממנו, ואני לא יודעת את מי להאשים קודם - את הים, את המצילים, או את האנשים עצמם שצריכים כבר לדעת שזה שאתה יודע לשחות עדיין לא מקנה לך תעודת ביטוח נגד סחיפה, גלים וים סוער. ולנתן יניב´קה ושאר התוהים: כל חבר חדש בפורום המצטרף לשורותינו מוכן להעניק מזמנו, נסיונו, ולחלוק עמנו את צרותיו ובעיותיו - זוכה בתוקף המבצע "חבר חדש, אייקון משומש" לאייקון מוועדת הקבלה והישום. הוועדה מורכבת ממני ומהראש הגדול של אותו שבוע, ושנינו זכאים להעניק לכם כברכה על הצטרפותם אייקון אחד דביק. עדיף, כמובן שיהיה זה הראש הגדול שמעניק את האייקון, שכן אני, שוב, איני חובבת אייקונים בלשון המעטה, וכל לחיצה על "הוסף אמוטיקונים לגוף ההודעה" עולה לי בבריאותי הנפשית והגופנית. אך היות ודנץ היום פטור מקבלת חברים חדשים, להלן האייקונים המקבלים את פניכם (ואעשה את זה קצר ומהיר): לנתן
וליניב´קה
. שיהיה יום מלא בעיות פשוטות וטריויאליות, ולא עצובות כל כך. בואו נשאיר את הבעיות העצובות לימים שמחים אחרים...

היום ב-10 דקות שהרשתי לעצמי לשהות

בין מצב של שינה לעירות, בזמן שאגרתי כח לקום לעבודה ה-@#@%#@$#@$!@!#@ שנותר לי עוד שבועלסיים ולעזוב, חלמתי שאני מקשיבה לקל קריין החדשות, שחודר לתועדתי לאט - שיאסר ערפת מת. ככה סתם מדם לב, מת מתוך שינה בשקט בלי שאף אחד הרגיש... והתחילו לרוץ במוחי תרחיים של מה יהיה עכשיו שהוא מת, אבל הרגשתי הקלה, אני לא יודעת איזה בת-אדם זה הופך אותי אבל קמתי שמחה עם המחשבה שהוא לא כאן... כמובן שבחדשות אמרו דברים אחרים... ובלי קשר (לפחות לא ישיר), הדיסקמן שלי נדפק ביום חמישי, ובתעודת האחריות נאמר שאין ביטוח נגד תקלה מכח עליון אז אני רוצה לדעת - מי כן מבטח נגד כח עליון?! (יצא סרט על הנושא, ובדר"כ אני נגד סרטים סמנטקים, אבל הפעם אני אחרוד מהעיניין, אני רק מקווה שיש סוף נורמאלי ולא מתיפיף...)

אקווה

New member
אני

אני מבטחת נגד כח עליון. אבל רק אם תצליחי להוכיח שאכן מדובר בכח עליון ולא, למשל, בכח תחתון. כי לא מתעסקים עם כח תחתון. זה טנגה (או סטנגה, למי שתתעקש), זה חוטיני, זה ביקיני - לא מתעסקים עם כוחות כאלה. אפילו הגבר החזק ביותר לא יכול (או שמא יכול גם יכול?) לעמוד בהם. איך מוכיחים שבכח עליון עסקינן? אז ככה: 1. הדפיקה היא מלמעלה (מיסיונריות או לא מיסיונריות?) 2. אין טביעות אצבעות (איברים אחרים אפשר, תלוי איזה, נתמקח אח"כ) 3. הכל דופק כמו שצריך ועדיין לא נשמע קול (רגע לפני הסערה) 4. נשמע קול אבל הקול קול יעקב (והידיים ידי עשיו. אורגיה להמונים. או אולי - לעמונים?) 5. שלושה מלאכים יושבים בצל עץ האזדרכת שצמח לפתע בשדה ביתך (שגם הוא לא היה שם קודם) ומגחכים לעברך. והיה אם תוכיחי כל אלה (יודעת מה - שניים ושביעית מספיק) - ראי עצמך מבוטחת בחברתי המצויינת. למען הסר ספק - הביטוח לא כולל אחריות...:) כל טוב לך ולדיסקמן שלך! :)

נתן.ל

New member
האיבחון - שריטה

לא סתם סריטה, ממש קרע. אקווה ידידתי, לכי לטיפול. אני מציע עכשיו ממש בזול טיפול באלקדרודה חשמלית עם זריקות דנץ מלבלבות ואם זה לא יעזור - אשלח עלייך את האורח שפורח כאן מידי פעם. אח"כ לא תוכלי לטעון אפילו לסריטה, יהיה לך כזה קרע אישיותי שתקבלי איזפוז ושישים ושלושה אחוזי נכות רגשית. ובא על ישראל ברכה וערפאת שוב מת

אקווה

New member
ובכן נתן...

השריטה ב-ש היא שלי, לסריטה ב-ס אני מתנגדת בכל תוקף. ואם תשלח עלי את האורח אני מבטיחה לשלוח אותו חזרה אליך, עד תפרח נשמתך יחד איתו..:) וטיפול בזול לא בא לי, אני יותר בונה על טיפול בזולה של שמשון, יש שם נרגילות וכיף לא נורמלי, ראה עצמך מוזמן להגיע כל שבת בצהריים, יש חמין גם בחורף. לזריקות דנץ אני אלרגית, לעומת זאת זריקות לסל אני עושה, יחד עם שחי, גבות, שפם, שפן וכל הבא ליד (והבמין יבין, וגם חיים). קרע אישיותי יש לי כבר, בצד הימני של החולצה (ברווח בין הגבר לחולצה ליתר דיוק). לא הבנתי מה זה איזפוז, אבל זה נשמע הרבה יותר כיף מאישפוז אז אני מוכנה לנסות. נכות ריגשית יש לי - עודף של 60-160 אחוזים הגורמים לי לבכות כשנעל נופלת בטעות על הנמלה של השכנה ימימה. כל זאת ועוד בפרק הבא, ובינתיים לגבי הדיסקמן - אכן כח עליון, אך כמו שאמרתי - את צריכה שלא יהיו עליו טביעות אצבעות או תביעות אחרות. אם הוגשה נגדו תביעה - המקרה לא יכול לעלות על שולחננו ולא תקבלי את הכסף חזרה...:)

yanivca

New member
על איזה אורח פורח אתם מדברים../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

כי מישהו יכול ממש להעלב פה שלא רוצים אותו

רק כח עליון יכול להוציא אותי מהמיטה

ב-6 בבוקר ביום חמישי כדי לעושת הליכה למען הספורט והבריאות אותי! ב-6 בבוקר! הליכה! ספורט! אילו מילים שלא מתחברות למשפט הגיוני, ואז שהדיסקמן שלי ידפק בעודי מהלכת כישנונית עוד לפני כוס קפה!? רק כח עליון מסוגל לזה, כל טיעון אחר לא מתקבל על הדעת...

נגמר פרוייקט סוף-סוף

אין לי מושג לאיפה אני יעבור, ואני מאוד מקווה שימצאו לי פרוייקט אחר אבל אני לא אהיה כאן - שזה דבר מאוד טוב!!!!!!!!!! :)

מיטללל

New member
אני דווקא חלמתי שמחבל נכנס לבית שלי

ואני מתחננת אליו שהוא לא ירה, הוא אמר לי שאני יהודיה והוא צריך אותי מתה. והוא יורה עליי פעמים. אני עדיין חיה ומבינה שאני לא אצליח לשכנע אותו ולכן אני מנסה להעמיד פנים שאני מתה. והוא מסתכל עליי ואז הולך לחדרים אחרים. ואז אני מתחילה לחשוב על איך הוא הגיע לעזאזל לת"א ולהיכנס דווקא לבית שלי. אני אומרת לעצמי שאני מקווה שזה חלום-אבל זה לא יכול להיות חלום כי זה יותר מדי אמיתי. ואז הוא נכנס שוב לחדר שלי ובגלל שכואב לי אני לא מצליחה להעמיד פנים לפניו שאני מתה.. והוא קולט והוא מתקרב... ואז התעוררתי. איזה חלום כואב זה היה! שמע ישראל! לקח לי כמה שניות להגיד לעצמי שזה היה רק חלום.

אושר מ

New member
אכן..

ושוב מילה על הנרות... מורן שמנהלת איתי פורום, היתה בחתונה של הזוג שנהגר באילת בירח דבש שלהם. הבחור מדובדבן שנהרג שירת יחד עם מישהו בפורום מתגייסים, שגם נמצא עכשיו בעצם באימון המתקדם. אותו בחור מהפורום אף למד איתי בבצפר. ודנץ, שהוא בכלל סיפור ארוך
... אז נכוןש הרבה פה לא קשור ל"מצב". אבל רק העובדה שאני בתור בחורה בת 18 צריכה להתמודד עם זה, מחרפנת אותי.

והנה זה מחלחל לחיים של כולנו

כל אחד מאיתנו מכיר/שמע/ראה מישהו שהיה בפיגוע. השאר (מיטללל) חולמים בלילה, לא יוצאים או יוצאים כמה שפחות מהבית, מה שמחזיר אותי לטענתי הראשונית - שאי אפשר להמשיך ככה, ומסתבר שאנחנו לא ממש ממש חזקים ויציבים כמו שחשבנו...

למעלה