אני דורשת הסבר

• פותח הנושא taya
  • פורסם בתאריך
טוב, סגרנו עניין?

הדבר יצא מכלל פרופורציות, אני חושבת שמיצינו... Dishate וברווז, אל תבזבזו אנרגיות על מריבות מיותרות... גמר חתימה טובה וצום קל, The Bicycle Thief (זה השם שלי!!! "לא זוכר איך קוראים לה")

dishate

New member
תאמין לי אתה גדול... אין כמוך...

אתה כבר המון זמן משמש כמקור בידור וצחוקים בשבילי... ("dishate החליט..." ענק! ) וסלח לי אבל שגיאות כתיב לומדים רק בכיתות הראשונות ואחרי זה שום דבר.. אתה כבר אמור לדעת את זה.. יש כאלה שיודעים ויש כאלה שלא. ודיי כבר לכתוב שגיות במקום שגיאות... לא נורא.. אני בטוח שיש לך שכל אני רק מקווה שתלמד להשתמש בו בצורה נכונה אין לי כוח להמשיך להרצות על זה ..

a_duck

New member
לפחות אני לא סותר את עצמי בכל הודעה

ומה שכתבת זאת באמת החלטה "אנשים חושבים שהם אינטלגנטיים ועושים שגיאות כתיב" בעצם אתה מנסה להגיד שאתה יודע לשון יותר טוב ממני בדיוק ככה אני יכול להגיד שאני יודע מתמטיקה יותר ממך...ועכשיו לא הבנתי מה זה היה קשור...נראה לי אתה קצת עצבני כי אמרתי שהלהקה שלכם זה תת רמה יחסית ללהקות שמביאים לבארבי...(להקות כמו ANCIENT RITE או ROTTING CHRIST)... וכמו שאמרתי קודם תנסה לכתוב שתי הודעות בלי לסתור את עצמך ואז תצחק עלי...

dishate

New member
בכלל לא עצבני על זה.

אני מקווה שקראת את הביקורת של קירק עליך .. לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר. זאת הסיבה שאתה עולה לי ולעוד הרבה על העצבים בפורום הזה. עוד דבר, שדיברתי על שגיאות הכתיב אתה באמת חושב שכל מה שרציתי זה שאנשים אחרים יקראו שאני יודע לשון??? סלח לי אבל זאת חשיבה מעוותת שאם תשים לב נורא אופיינית לך. (אני עוקב אחרי כל ההודעות של כולם סמוך עליי) אתה זה שבחרת להכניס (מה שקרע אותי מצחוק) מקצועות אחרים (אני מת מצחוק שאני כותב את זה) בלי שום קשר לעולם רק בשביל להוכיח כביכול שאתה חכם בדברים אחרים... השרשור הזה לעולם לא היה צריך להיות.. טוב אין לי כוח להמשיך (פעם 10 שאני אומר את זה כבר...) אם אתה רוצה ךדברים שאמרתי סתירה? סבבה. מצדי תקרא לזה חיפושית משה רבנו. בכל זאת אני ימשיך לצחוק לי ולהנות מהפורום הזה במיוחד בגלל שאתה משתתף בו.
ביי.

a_duck

New member
לא...

לא חשבתי שאתה מנסה להראות שאתה יודע לשון...חשבתי ואני עדיין חושב שאתה פשוט אוהב לדחוף את האף שלך לכל מני דברים כמו שאתה טוען שאני עושה...קצת צבוע... בכל מקרה לרדת על מישהו שהוא לא חכם כי יש לו שגיאות כתיב ולהגיד שמקצועות של בית ספר לא קשורים זאת סתירה...ובגלל שההודעה נמחקה כבר אני לא אכתוב את שאר הדברים שאמרתי עליך... ועוד משהו כשאתם אומרים שאני משחק אותה TRUE METAL WARRIOR כדאי שקודם תדעו מה זה בכלל לפני שאתם אומרים את זה...כי ממש לא מה שאני... אה...נזכרתי...רציתי להגיד גם שאתם תמיד אומרים שאני לא מודה כשאני טועה אז אתה במקום להודות שהקטע עם אנטלגנציה היה מיותר ממשיך להעליב אותי בקללות כמו "עורך דין" ולשרשר הודעות לא קשורות לנושא בכלל... ביי...

Bodom-child

New member
אתר מצוין אבל

הוא בקושי מתעדכן. בכל מקרה אני אוסיף אותו למומלצים

a_duck

New member
דווקא מהפעם האחרונה שהייתי שם

הוסיפו הרבה שירים...לא הייתה שם להקה שיש לה יותר משני שירים...אבל מה שמסריח זה שאת הקליפים לא מעדכנים...

kirk hammet

New member
כי בבוקר יום א´ , הזברה קמה

פשטה את הפיג´מה , לבשה מן הסתם מכנסיים וחולצה. אך אוי היא הרגישה שאין היא מרוצה , מיהרה ולבשהההההה - פיג´מה , פיג´מה מה פיג´מה מה פיג´ה פיג´ה פיג´מה מהההה אני לא זוכר את ההמשך ואין לי את השיר של משינה , אז נסתפק בזה ?

טאיה תגידי...(זה חשוב!)

קודם כל זה אני new rider החלפתי את השם... בארה"ב בכל פינה יש דוכן נקניקיות??? זה ממש חשוב לי לדעת! תודה מראש...

taya

New member
לא.

זה בכלל בניו יורק. אני בברוקליין, שזה ליד בוסטון. יש כאן הרבה דנקין דונטס. בפעם הראשונה והאחרונה שטעמתי דנקין דונטס הקאתי. אל תקנו את הורוד הזה. רוצים לשמוע על היום שלי ? היה לי יום מעניין.

metal head

New member
אתר חובה לכל חובב רוק ומטאל

www.metallinks.com יש באתר לינקים לכל אתר של כל להקת מטאל או רוק, לכל להקה יש שם לפחות שתי לינקים!

a_duck

New member
אתר טוב...אבל למה יש שם לינק ל

אלה פוגצ´ובה? מה הקשר שלה לרוק?

Flash_Gordon

New member
בקשר לג´פרסון איירפליין

כדאי לך להתחיל עם אוסף שלהם שנקרא The worst of Jefferson Airplain יש בו את כל מה שאת צריכה בשביל להתחיל. נ.ב ~~~ את בניו יורק?

taya

New member
תודה לך,

אני אחפש אותו, ואם זה יהיה זול אני אקנה. אם לא אני אוריד ואצרוב. למה אתם לא ערים בעשר ועשרים ?

a_duck

New member
איפה הקישורים של הפורום?

אני מקווה שלא תשימו שם את מטאל סין...זה אתר עלוב...

למעלה