אני דורשת הסבר

• פותח הנושא taya
  • פורסם בתאריך

taya

New member
אני דורשת הסבר

מה פה קורה פה ? איפה הקישורים שהיו פעם למטה ? אין כמו יפו בלילותה. מה זה "מאמרי הפורום" ? יש מאחורי זה תיאוריה שלמה ? מהי ? למה יש פורום "כלת עכו" ? מי זאת "כלת עכו" ? ולמה לעכו יש כלה ? למה הפורום חיי בארבע ת´רדים גדולים כבר שבוע שלם ? ולמה זה משנה ? למה תפוז לא מבינים ש"מוסיקה" יותר יפה עם ס´ מאשר עם ז´ ? למה אני חייבת להציק לכם להמליץ על דיסק של ג´פרסון אירפליין ולמרות זאת אתם לא עונים ? נו, ג´פרסון אירפליין ! זאת להקה מוכרת. למה הזברה לובשת פיג´מה ?

epitaph

New member
אני אענה על כמה מהשאלות...

אין יותר קישורים למטה,עוד מעט יהיו קישורים לפורום במעלה הדף (יעילות),וכאן אני מבקש שוב לשלוח לינקים לאתרים מעניינים בנושא רוק ומטאל (כבר קיבלתי כמה אבל עוד לא יזיקו). פורום "כלת עכו" נראה לי שעוסק בפסטיבל עכו...למה קראו לא ככה אין לי שמץ. ובקשר לשאר,אין לי מושג...או שיש לי פשוט אין לי כוח לענות.

a_duck

New member
אתר טוב..

יש שם קליפים שירים טאבים ועוד מלא חרא כזה...וזה לא רק דאת´...יש שם את כל סוגי המטאל... www.deathmetal.com.br

a_duck

New member
יש עוד שתי אתרים נחמדים...

אבל לא כמו האתר שהבאתי...זה אתרים שיש שם לינקים לאתרים של מלא להקות מטאל מכל הסוגים... אתר ראשון: http://www.metalhammer.de יש שם ביקורות על דיסקים ורשימה גדולה של להקות מטאל והארדקור ואתרים שלהן... אתר שני: http://www.deathmetal.com יש שם רדיו מטאל ורשימה של להקות מטאל עם האתרים שלהן...(זה לא מה שהבאתי קודם...בקודם יש BR אחרי הCOM והקודם גם יותר טוב...)

אוזני מצלצלות לשמע שגיאות כאלו!

אויש, ואי זמיר- חברי´ס, אתם אנשים אינטיליגנטים (רובכם...) אז בבקשה- אתר זה זכר, ובפעם האחרונה שבדקתי הוא לא משנה את מינו כשאר הוא ברבים, לכן שני אתרים!!! ולא שתי אתרים!!! זה לא צורם לכם? וזה לא רק אתה ברווזון, זה כל בן אדם שני פה... אני לא אומרת שצריך להיות אליעזר בן יהודה אבל חבר´ה, קצת כבוד לשפה העברית! בתודה, The Bicycle Thief

dishate

New member
צודקת אחותי !

השגיאות כתיב כאן לפעמים מוגזמות בטירוף... שימו לב יותר לאיך שאתם כותבים לפני שאתם משחקים אותה אינטלגנטים...

a_duck

New member
אמ...

מוזר שאתם לא מתקנים את אלה שכותבים כל הזמן "עם" במקום "אם"...ואין קשר לאנטלגנציה...אולי יש לי טעויות בכתיב אבל אני יכול להתערב איתך שאני מוציא בבגרות בפיזיקה פי 2 ממך...

dishate

New member
וואו! פעמיים גבר!

אל תעשה מעצמך צחוק אחי ... ואל תביא לנו השוואות מטופשות. חוכמה אמיתית לא נמדדת רק ב"מי יותר חכם בבית ספר" אתה יודע... בכל מקרה אני לא תיקנתי אף אחד ולא מתכוון לעשות זאת מהסיבה הפשוטה שזה יציף את הפורום... צום קל וגמר חתימה טובה לכולם!

a_duck

New member
עכשיו אתה סותר את עצמך...

בהודעה הקודמת אמרת שאנשים כאן עושים שגיות כתיב וטוענים שהם אינטלגנטים...ושגיות כתיב זאת "חכמה בבית ספר" ועכשיו פתאום אתה אומר שזה לא נמדד לפי בית ספר...תסתכל על מה שאתה כותב...

dishate

New member
טוב כנראה שאני אהבל...

כי קראתי את ההודעה שלך 100 פעם ולא הצלחתי להבין למה אתה מתכוון... אז אני יענה על כמה אפשרויות. א. אם התכוונת שהיתה לי שגיאת כתיב בהודעה הקודמת, אתה טועה. ב. אם אמרתי שחכמה נמדדת לפי בית הספר בהודעה הקודמת, אתה טועה, לא אמרתי את זה. ג. אולי תסביר לי יותר טוב למה אתה התכוונת שאמרת שאני סותר את עצמי?? ד. רק אם אתה באמת משוכנע שאני סתרתי את עצמי אז תגיב, אין לי כוח לשרשר את זה בהודעה מקורית לא קשורה ואין לי כוח להמשיך עם זה..

a_duck

New member
אוקיי אני אסביר את עצמי...

בהודעה הראשונה כתבת "שימו לב יותר לאיך שאתם כותבים לפני שאתם משחקים אותה אינטלגנטים..." מהמשפט הזה אני יכול להבין שמי שעושה שגיות כתיב ואומר שהוא אינטלגנטי הוא צבוע...אז שגיות כתיב זה משהו של בית ספר ומי שלא עושה הוא אחד מה"חכמים בבית ספר" כמו שאמרת...אז אני אמרתי שאולי יש לי שגיות כתיב אבל אני לא פחות חכם ממך בהרבה דברים אחרים...ואז אתה פתאום אומר שלפי פיזיקה לא מודדים אינטלגנציה כי זה של בית ספר...אבל לפני זה אמרת שמי שעושה שגיות כתיב הוא לא יכול לקרוא לעצמו אינטלגנטי...וגם זה של בית ספר...זאת סתירה...

dishate

New member
אני בטוח שגם בקצב הזה תהיה ...

עורך דין... אם היינו עולים למשפט על זה אז היית מנצח. אבל אתה יודע בדיוק למה אני התכוונתי. אם אתה לא יודע למה התכוונתי אז כנראה שמשהו כאן לא בסדר בדרך שבא אתה מבין דברים. בכל אופן אני בטוח שכולם כאן הבינו הכל גם מבלי להיכנס לדקויות מיותרות לחלוטין ומבלי להעיר הערות חסרות כל בסיס וכל עניין. אתה בכלל הגבת לכל הסיפור הזה לאחר הערה תמימה שמישהי רשמה (לא זוכר את השם) ולאחר מכן לתגובה שלי כאילו פניתי אליך ופגעתי בך אישית וזאת אחרי שציינתי שמדובר בחלק מהאנשים ולא בכולם. אז תעשה לי טובה, בכללית, לא רק בקשר לנושא הזה, אתה נוטה להכניס את האף שלך לכל מיני דיונים שמתפחתים לויכוחים מיותרים לגמרי. שואלים שאלה, תענה, עצה, תענה, רעיון, תגיב. אבל להכנס לויכוחים חסרי טעם על נושא שבכלל לא דובר עליו בהודעה המקורית.. לא לעניין. end of discussion! ושוב: צום קל וגמר חתימה טובה !

a_duck

New member
ועוד כמה סתירות...

אני הדבתי להודעה שלך ולא להודעה של הזאת שתיקנה אותי...אולי יש לך בעיות ראיה ולא ממש ראית מתחת לאיזה הודעה התגובה שלי נמצאת...וכשאתה אומר לי לא לדחוף את האף אולי תנסה גם לא לדחוף את האף שלך לויכוחים? ההערה הזאת בקשר לאינטלגנציה הובילה לויכוח ולא התיקון של הזאת שם...

דבר ראשון- לא התכוונתי רק

לנושא הזכר\נקבה... התכוונתי בכלליות לשגיאות כתיב- ובאמת יש פה כמה שכותבים הרבה אם במקום עם וההפך, פשוט רק עכשיו לקחתי יוזמה והערתי- במקרה זה היה אתה. ודבר שני- מאיפה הביטחון המופרז הזה? אתה מכיר אותי? אתה יודע איך אני בפיסיקה? (וד"א- אני "כולה" בת 14- רק השנה התחלתי פיסיקה... הערות על גילי הצעיר- מיותרות לחלוטין...) חשוב מאוד לדעת לקבל ביקורת, ברווזון- ולא להתקיף חזרה עם הערה מיותרת לחלוטין חסרת בסיס... מעריכים אנשים כאלה... גמר חתימה טובה וצום קל The Bicycle Thief

a_duck

New member
לא דיברתי עליך...

את רק תיקנת טעות...DISHATE החליט שכל מי שעושה שגיות כתיב לא אנטלגנטי ולא מודדים מי אינטלגנטי ומי לא לפי בית ספר...למרות שלכתוב בלי שגיות לומדים בבית ספר...לא נראה לי שהוא חושב כשהוא כותב הודעות...ואני ממש מתאפק לא להעיר איזה משהו...

טוב

אה, ועוד דבר אחד- שלא תחשבו לרגע שאני מתנשאת כשאני מעירה את זה, פשוט ממש צרם לי. לכל בן אדם קורה לפעמים שהוא לא שם לב ובטעות יוצאת שגיאת כתיב (קורה לי יותר מדי) אבל שמשהו חוזר על עצמו כמה פעמים... מצטערת- פשוט הייתי חייבת להוציא את זה... כולנו בני אדם שעושים טעויות ואף אחד לא מושלם!
קבלו ביקורת בצורה יפה, בבקשה! The Bicycle Thief ד"א ברווזון- אתה כן דיברת אלי כשהזכרת את נושא הפיסיקה, אבל שיהיה, אין לי כוח לריב על זה

a_duck

New member
יש משהו שאני שונא...

וזה כשאנשים חושבים שהם יודעים יותר טוב ממני למה אני מתכוון כשאני כותב משהו...ודווקא אני לא אעזוב את זה...עם ההודעה שלך אין לי בעיה...וכששאלתי למה לא מעירים לאלה שכותבים כל הזמן "עם" במקום "אם" באמת התכוונתי אליך..אבל בקשר לפיזיקה זה לא היה קשור אליך כי את לא אמרתי שום דבר בקשר לזה שמי שעושה שגיאות כתיב לא אינטלגנטי...וDISHATE כן אמר וזה שאמרתי עם הפיזיקה היה מכוון אליו...ואם לא שמת לב התגובה הייתה להודעה שלו ולא שלך...

למעלה