אני דומה להילארי?
O olsen cool New member 11/3/05 #2 כן כן כן כן!!../images/Emo9.gif טוב אתן לא ממש דומות אבל יש בך משהו שמזכיר אותה.
° °•°TooTiT°•° New member 11/3/05 #3 אמממ../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif יש משו בפנים אולי החיוך או משו אחר אבל בפנים אתן מזכירות אחת תשניה. את צריכה בלונד חח.
אמממ../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif יש משו בפנים אולי החיוך או משו אחר אבל בפנים אתן מזכירות אחת תשניה. את צריכה בלונד חח.
א אורי החמודה New member 12/3/05 #12 כן קצת יש בך חיוך כובש ממש יפה את ויש לך כמעט אותו סגנון שיער חוץ מהצבע אבל אולי קצת יש בך משהו דומה אבל לא משמעותי
כן קצת יש בך חיוך כובש ממש יפה את ויש לך כמעט אותו סגנון שיער חוץ מהצבע אבל אולי קצת יש בך משהו דומה אבל לא משמעותי
מ מכורה לפיתוי שלך New member 12/3/05 #7 שאלתי כי חברה שלי כל הזמן אומרת לי היא גם אומרית ל שאני דומה לאורלי ויינרמן...
M mirymoo New member 12/3/05 #9 את בת 17? את נראית כמו בת 13-14 אבל את לא דומה להילארי אוליי מזכירה אותה ....
O oOoרוניתoOo New member 12/3/05 #13 ../images/Emo113.gif../images/Emo27.gifיש משו דומה.. החיוך והעיניים נראה לי.. (לא הצבע.. הצורה)