אני גר בעכו ואני מת לבקר בבאר שבע

jimcarrey

New member
אני גר בעכו ואני מת לבקר בבאר שבע

ראיתי תמונות היא מדהימה

דודו21

New member
איך אתה רוצה להגיע באוויר...

בים או ביבשה???? האתר שהשארת לא רע בכלל תמשיך לבקר כאן שלא יהיה לנו משעמםםםםםםםםםםםם המשך יום טוב לכככככככככככככככככככככוווווווווווווווולםםםםםםםםםםםם

jimcarrey

New member
זה האתר שלי ותודה שביקרת בו

מה יש טיסות לבאר שבע נ.ב ג´ים קארי שולט

fireman

New member
אהלן ידידי

אתה בהחלט מוזמן לבוא ולבקר בעיר באר שבע שהתפתחה והשתנתה פלאים בשנים האחרונות, אני חייב לציין שאני מבקר לא מעט בעיר עכו, ואני מאוד אוהב את העיר העתיקה במיוחד, בהחלט יש לכם נוף מדהים לבאר שבע היום אתה יכול להגיע מעכו ברכבת מהירה שעושה את הדרך הארוכה שבמכונית נמשכת מעל 6 שעות בפחות מ3 וחצי שעות של נסיעה מהנה שעוברת מאוד מהר (מניסיון של מבקר קבוע בעכו)

אני רוצההההההההה

לבוא לעכו מה אתה מתבחיין באר שבע לא משתווה לכרסוליים של עכו יש לי שם חבר דיי טוב תגיד מה אתה שפוי איזה נוף איזה אוויר איך אני לא מבינה אותך...

jimcarrey

New member
אני יבוא לבאר שבע , ובקשר לעכו

נכון שעכו יפה אבל אתם לא חיים בעיר הזו אתם יודעים שעכו זה העיר המוכת סמים הגדולה בארץ ועוד אין מועדון אחד בעכו אין כלום בשעה שמונה בערב כבר כולם בבתים ויש את הערבים הקטנים שדואגים להשחיט כל חלק שניראה טוב אתם רק במקרים בעיר אתם לא גרים עם כל כך טוב אז למה חצי עכו עברו לנהריה

דודו21

New member
מממ.. בכל עיר יש סמים!!

יש לך את לוד, ואני מאמין שיש בא סמים לא פחות מעכו, ואף יותר והפשיטות שם הם קטסטרופה לא שאני תושב לוד, אך מעיתונים ודווחים שונים בכלי התקשורת האלקטרוניים אך עוד תמונה אחת מהעיר עכו לא תיזיק ואולי תדאג לנו לעוד כמה תמונות יפות, מהעיר עכו היפה.

jimcarrey

New member
לוד היא עיר תאומה של עכו

בקיצר איפה שיש ערבים יש סמים אבטלה עוני שחיטות יש גם ערבים טובים כמובן

דודו21

New member
אם זה כך, אתה כולל את יפו...

ומזרח ירושלים ואני לא יודע בדיוק אם זה נכון אך כפי שאמרת כל מקום שיש בו סמים יש בו גם עוני שבוע טוב לכולםםםםםםםםםםםםם

אנירוצה להגיד לך משהו... חשוב...

בבאר שבע אין ביכלל ערבים (בדוואים קטנים ומסריחים כאלו) שכל היום נימצאים במשרד הפנים כדי לכתוב עוד ילד שנולד להם והם עושים את זה לעיטים קרובות שניה ומה בקשר לסמים המ המ המ.. טוב אני חושבת שאתה ביכלל לא מכיר את באר שבע אולי פה אין הרבה מכירה של סמים אבל פה יש את רוב האוכלוסיה שמשתמשת בסמים.. תאמין לי באר שבע "היתפתחה" מה אני יגיד לך אני מתה לעבור מפה עיר מסריחה שורצת בדוואים קטנים שאין להם חיים ורודפים אחריך בקניון כאילו כל החיים שלה לא ראו בחורה.. עזוב אתה לא יודע על מה אתה מדבר אני במקומך הייתי בוחרת מקום אחר לעבור אליו אוהבת גילי לילילילליליליל

מה לעשות? גם אני לא מכיר את ב"א

וזה חבל. אני עובר בכביש הרשאי כאשר אני נוסיע לאילה אולי פעמיים בשנה חתולים מתוקים יש בבאר שבע או שגם זה איןןןןןןןןן

למעלה