אני גרוע בסיכום

deja vu 23

New member
אממממממ

האמת שהטקס פרידה מסניי היה ממש עצוב, ראו שהבנות ממש נקשרו אליה. אני גם חושב שהמהפך היה זוועתי, היא נראית עוד יותר כמו מוטציה ומי יתקרב אליה ככה? אני אוהב את ג'וזי, אני כן חושב שהיא קצת לוקחת דברים מובן מאליו, היא צריכה להתחיל לחשוב על העתיד שלה, מה היא הולכת לעשות עם עצמה. לא כ"כ ברור לי למה היא שמרה את קלואי, היא לא ממש יכולה לבנות לעצמה עתיד עם תינוקת. לגבי טוואנדה וג'ניפר - אני מקווה מאוד שהן יעופו בקרוב. לא סובל את שתיהן.

אז מה אתה מציע,שבעוד 18 שנה

היא תחזור לבית "מתחילות מחדש", כאם שמחפשת את ביתה שמסרה לאימוץ? משהו כגון סוזאן רק בהיפוך?

t a m i 2 5

New member
אני חושבת שהיא צריכה להתבגר לבד ולא

להתעלק על כל העולם ואישתו (כמובן שמדובר בג'וסי) היא נוטה לשחק את הקורבן ולריב בלי סיבה. היא בחורה די טיפשה. לדעתי קשה לה לקבל ביקורת בונה,היא מרגישה תמיד מותקפת. היא בחיים לא תתקדם ככה ואני חושבת שהם הבינו שהיא לא תגיע לאיזשהי פריצת דרך. נתנו לה יותר מידי הזדמנויות. היא לא עשתה אפילו לא צעד אחד מאז שהיא הגיעה לבית פשוט כלום ואי אפשר להאשים את המאמנות. היא צריכה למצא עבודה ולקנות דירה של חדר וחצי וזהו כי היא לא מוכנה להתקדם ולעבוד קשה בשביל לחיות טוב. יש הרבה אנשים כמוה שהיו מתים להזדמנות כזאת. היא רק מנצלת את המגורים שם. וזה מה שאני חושבת על ג'וסי:)

למעלה