אני גרוע בסיכום

רסקול

New member
אני גרוע בסיכום

אבל הפרק של היום התמקד בעיקרו בשתי דמויות: ג'וזי - עוד פעם סניי - "מייקאובר" ופרידה. הקטע של סניי אותי לא הרשים, הביאו את ההיא מהעונה הראשונה שהפכה ליועצת היופי של הסדרה, שלחו אותה להסתפר, להתלבש וכו' - התוצאה מזוויעה, לטמי, הבנות אמרו שביגרו אותה מאוד, וזה נכון, אבל האיפור כיער אותה לגמרי, והפך אותה דומה לאמא שלה שתי טיופת מים, מה שלא ממש מחמיא לילדה בת 18. ג'וזי במופע אימה - רונדה פותחת לה מזוודה ואומרת לה למלא אותה בכל הדברים שהם נטל עבורה. נו כמובן היא ממלאה, ואז כמובן נאמר לה שהיא צריכה לגרור אותה אחריה כל היום, המזוודה כבדה. כמובן שהיא יורדת להשתזף ושוכחת לבקש מהבנות שישמרו על הבת שלה, כמובן שהיא נוטשת אותה באמצע הדרך והבנות מחביאות לה את המזוודה, כמובן שהיא נותנת את מנת הדמעות הקבועה בשיחה עם הפסיכולוג, כמובן שהיא שומעת ביקורת אכזרית מהבנות שקודם לכן טחנו אותה בלי רחמים. הבנות התקשרו לרונדה, אבל היא התאמצה לא לענות להן [בת זונה] אחח, ג'וזי, ג'וזי הפכת לנטל, הבנות כבר לא סובלות אותך. את עלוקה קלאסית, משאבת אנרגיה חסרת רחמים, את חושבת שהכל מגיע לך, לא פלא הגברים שלך זורקים אותך לכל הרוחות. נורא.

נורא קשה לי להגיב לך ../images/Emo70.gif

קשה לי גם אם זה בשיא הציניות שאתה קורא לרונדה בת זונה כי היא לא ענתה להן לטלפון! (גאד האם יכול להיות שלרונדה יש גם חיים משל עצמה חוץ מהסדרה?
) וכמה שנאה לג'וסי?? מה היא עשתה? אז נכון שהיא קצת קשה, אבל היא משתדלת, אני לא אומרת שהיא מושלמת . ואני לא חושבת שהבנות לא סובלות אותה! להפך, הן כועסות עליה והן מסוגלות לומר לה הי, אתמול היה יום טוב איתך והיה לנו כיף ובגלל שאנחנו אוהבות אותך אנחנו לא רוצות לחזור אחורה! והטכס של סניי היה מקסים! השינוי שאנדי עשתה לה הוא קיצוני מידי לטעמי. אבל הטכס היה מקסים ומרגש וקלואי פשוט עשתה את העבודה עם הבכי שלה

רסקול

New member
אני *שונא* את ג'וזי?

OMG - אני לא שונא אותה. היא פשוט עולה לי העצבים, מעצבנת, גונבת זמן מסך משמעותי מדמויות אחרות וחשובות יותר. כנראה שלא שמעת איך ג'וזי עצמה אמרה שהיא לא מאמינה לאף מילה שהן אומרות לה, אחרי ה"בירור" התוקפני שעשתה אתן. שימי לב קצת לשפת הגוף: היא עומדת קלואי שמרגישה את ה"עצבים" של אמא שלה מתחילה לבכות - כלומר אוטומטית היא מייצרת עקה רגשית אצל הבנות שיושבות, היא גדולה, וצורת הדיבור שלה תוקפנית - כך שהיא בעצם "מאיימת". היא מפרשת את הדברים שהן אומרות לנוחיות שלה - מניפולטיבית- ופעמיים הבנות אמרו לה, שמה שיש ביניהן לא קשור לקלואי - כלומר היא משתמשת כבר בבת שלה לצורך מניפולציות.

קלואי הייתה עייפה אם לא שמת לב

וכן ג'וזי הייתה תוקפנית כי היא הרגשיה שמתקיפים אותה. וכן שמרגישים מותקפים אז לא קל להאמין שהעצבים שיש לכולם הם על שיטת ניקוד ולא על הבחורה. כי את העצבים הן הוציאו עליה ולא על השיטה..

ג'וסי מסחטת מיץ. ../images/Emo88.gif

מהרגע שהגברת הגיעה לבית קלטתי שהיא פשוט זוללת תשומת
. המדריכת טיולים עם השיער האדום אפילו העירה הערה על זה. היא אמרה משהו בסגנון של: סוף סוף כשאני מרגישה שהתחילו ממש לעזור לי, ג'וסי חוזרת עם כל הבעיות שלה, ומישהו צריך ללוות אותה בלידה. זאת דרך אגב הייתה הבחורה הכי סבלנית שכל הבנות בדירה פנו אליה לעזרה ולעצה. והיא תמיד הגישה לכולם את הכתף שלה, רק שבמקרה של ג'וסי היא כבר איבדה את הסבלנות.

הללויה- סניי הלכה!!!!

סוף סוף היא הלכה ואני מקווה שנזכה לראות עוד הרבה עזיבות כאלו בקרוב.

רסקול

New member
נכון מאוד, מאוד

היה בה באיימי, בשיער האדום והמרשים, בטוב הלב שלה, בחוסר ההתנשאות הבולט שלה, בקבלה שלה את כל בנות הבית משהו כל כך אנושי ועמוק. אני התאהבתי בה ברגע שהופיעה על המסך.

t a m i 2 5

New member
לא סתם החזירו אותה מספר פעמים לתוכנ

לתוכנית. בחורה מדהימה. הלוואי וכולן היו כמוה

א ו ר3

New member
ג'וסי פשוט מעצבנת....

כ"כ הרתיח אותי שהיא יצאה החוצה להשתזף בשמש מבלי בכלל לבקש מהבנות שיעזרו לה עם קלואי ... ונכון סניי נראתה אחרי המייקאובר כמו רונדה... ? חח .. לדעתי עשו לה קצת מייקאובר "בוגר" מדיי.

נשלח מסר לכל אלו שנמחקו התגובות

מסיבה נורא פשוטה כל מה שלא היה קשור לנושא הנל נמחק אנחנו לא בגן ילדים ואני מצפה שהתנהגו בהתאם . הניק שלך נמחק לי מעין ולכן לצערי לא נשלח אליך תגובה איתך הסליחה. התגובות נמחקו כדי לא ליצור המשך שרשור טיפשי וילדותי אז למה להמשיך אותו ?

השרשור היה טיפשי

רק בגלל שהתגובות כאן היו מתלהמות על לא כלום, בגלל צמד מילים (בת זונה) שהוכנסו כחלק מכתיבה צינית וביקורתית. לא הכל זה דבר, פרפרים ולבבות ומותר שיהיו כאן הודעות ציניות וביקורתיות. באופן אישי, מאוד אהבתי את סיכום הפרק היומי שרסקול העלה כאן. נ.ב שתנהגו ולא שהתנהגו

t a m i 2 5

New member
אני לא קשורה לשירשור אבל אני חושבת

שלא צריך למחוק כל הודעה בגלל שזה לא מוצא חן בעיני מישהו אחר. כל אחד והדיעה שלו והסגנון דיבור שלו ומי שלא רוצה לא יקרא את ההודעה ולא יגיב ומי שרוצה שיגיב. לא צריך להגזים זה כולה פורום. אם לא נתבטא חופשי כאן אז איפה כן? צריך לקחת הכל בפרופורציות

ניגירי

New member
שנטיפי על חופש הביטוי שמעת?

או שבעולם הטרולולולו לא יודעים מה זה?

עכשיו הבנתי מה זה המסר המוזר שקבלתי

בשביל מה למחוק? מה בכלל היה כתוב שדורש מחיקה? בת יויו? בשביל זה מוחקים? גם אני אהבתי את הסיכום של רסקול וכן בלי שגיאות כתיב!

ברגרוף

New member
וואו... מחקת לי הודעה?

את ההודעה התמימה והאנמית שלי? לא יאומן. אתבע אותך בבית הדין של האג על התעללות בחבר פורום

דניאלה-

New member
לסיכום ../images/Emo13.gif

התחברתי ונהניתי מכל מילה שכתבת, חוש הומור מתובל בציניות חביבים עלי
ג'וזי כבר מזמן גורמת לי לבחילה, ועוד פעם היא תיילל ותפצח בריטואל הדמעות המזויפות שלה, אני אקיא על המסך.. ואני מציעה שאנדי תכנס מייד לפעולה ותלמד אותה להתלבש כראוי, ע"מ שלא אהיה חייבת לראות את ערימות הצמיגים שלה מדי יום ביומו. ובקשר לאיומים ומחיקות - נורא הדבר בעיניי. כל זמן שלא מעליבים ופוגעים בחברי הפורום, אין שום סיבה למחוק ו/או לאיים, זה כוּלוֹ פורום, ולא כיתת דרדסים.. רסקול

למעלה