אני גמורה...

המצפים

New member
אני גמורה...

רקע - הימים האחרונים ממש קשים (יונק בן 3 חודשים) לאו דוקא בהנקה. התינוק ממש נודניק ובקושי ישן במהלך היום, גם כשמרימים אותו הוא רוטן ועד שמצליחים להרדים אותו - אם אני שמה אותו במיטה הוא מיד מתעורר, ובכלל כל היום מקטר. בעשרה ימים אחרונים התחלתי לשלב שאיבות כי עוד 3 שבועות אני חוזרת לעבודה. הוא מקבל את הבקבוק ללא בעיות. הוא אוכל בערך 160 מ"ל. אני צוברת כמה שאיבות לארוחה אחת כי אני לא מצליחה לשאוב מספיק אפילו אם זה במקום הנקה או במקביל להנקת הבוקר. יניקות היום הפכו לא כ"כ רגועות - אני לא יודעת אם זה בגלל שהוא פשוט לא רוצה עוד מהר או כי הוא כבר מעדיף בקבוק אולי? אני כבר מיואשת מכל הבקבוקים והשטיפות והסטריליזציות והשלמת השאיבות. גם ככה הוא תינוק שרוצה המון ידיים אז אין לי זמן לכל זה. אם מישהו מאכיל אותו בבקבוק שצברתי, ואני שואבת במקום להניק זה לוקח לי מעל חצי שעה במשאבה דו צדדית של אמדה ועד עכשיו הגעתי למקסימום 130-140 מ"ל. והיום - שאבתי 85 מ"ל בלבד. אני חוששת שאני פוגעת בהנקה שלנו עם כל השאיבות האלה - יכול להיות?? והוא גם לא רגוע אז אולי אני עושה משהו לא בסדר?? האם אני צריכה להתמקד בחופשה שנשאר לי בהכנת סטוקפוא או בלהרגיל את הגוף ואת התינוק לשאיבות והאכלות בדיוק כפי שיהיה כשאהיה בעבודה? נשמע נורמלי? יכול להיות שמדובר בפקיעת שיניים בגיל הזה? אולי אני לחוצה מכל השאיבות והחזרה לעבודה וזה משפיע על התינוק ועל תנובת החלב שלי? אני צריכה יועצת הנקה? בבקשה - כל דיעה עיצה ורעיון יעזרו לי מאוד

../images/Emo24.gif

נשמע מעבר לא פשוט מרק הנקה בכייף לשאיבות, בקבוקים, מחשבות על פרידה וכו'. מן הסתם תתארגני על עניין השאיבות ו"תכנסי לקצב" עם זה. ייתכן שהוא כרגע בקפיצת גדילה (3 חודשים), אולי זה קשור לשיניים ואולי איזה וירוס ואולי "סתם" הוא מרגיש אותך. את לא פוגעת בבהנקה, כי חלב אם מיוצר לפי דרישה. כך שהגוף יגיב בהתאם לדרישה שמציגים לו. נראה לי שמה שאת הכי זקוקה לו כרגע זה תמיכה ועזרה בבית. יש מצב לארגן איזו סבתא/ דודה/ אחות/ חברה שיבלו איתך זמן? גם אם זה "רק" כדי להחזיק אותו מדיי פעם, או לעזור עם הכלים (והסטריליזציה)ץ ושאלה שאני רוצה לשאול בעדינות- יש אפשרות אחרת מלבד חזרה לעבודה בשלב זה? אפשר לחשוב על זה? הרכת החופשה? שינוי כיוון? תחשבי ל זה....

למעלה