beramot.~_~ הא, באסה לך. מקלדת וירטואלית?
G GalBatz New member 24/11/04 #32 הנה קיו, במיוחד בשבילך.../images/Emo140.gif../images/Emo87.gif תודה, 'ני חושבת. הא, ובמציאות אני הרבה יותר מכוערת, אגב. התמונות קצת מטשטשות את המציאות. אבל לא נורא, נו.
הנה קיו, במיוחד בשבילך.../images/Emo140.gif../images/Emo87.gif תודה, 'ני חושבת. הא, ובמציאות אני הרבה יותר מכוערת, אגב. התמונות קצת מטשטשות את המציאות. אבל לא נורא, נו.
G Gizmo15 New member 24/11/04 #29 יפהההההה../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif (יפה עם שני קמצים או וואטאבר ) עררררג, התמונה למעלה באמצע הכי טובה אני חושבת שאת צריכה לחייך עם שיניים את יכולה לנסות ולשים פה את התמונה כדי שאני אחליט
יפהההההה../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif (יפה עם שני קמצים או וואטאבר ) עררררג, התמונה למעלה באמצע הכי טובה אני חושבת שאת צריכה לחייך עם שיניים את יכולה לנסות ולשים פה את התמונה כדי שאני אחליט
G GalBatz New member 24/11/04 #33 אין סיכוי.../images/Emo11.gif../images/Emo87.gif באמת שעדיף שלא, זה יוצא מפחיד.@_@ מספיק אני מכריחה את עצמי לחייך אפילו קצת מול מצלמות, אל תצפי לחיוך עם שיניים. תודה. הלמעלה באמצע? דווקא רוניבץ אמרה שהיא הכי פחות טובה וכמעט מחקתי אותה משם. טוב, נו.
אין סיכוי.../images/Emo11.gif../images/Emo87.gif באמת שעדיף שלא, זה יוצא מפחיד.@_@ מספיק אני מכריחה את עצמי לחייך אפילו קצת מול מצלמות, אל תצפי לחיוך עם שיניים. תודה. הלמעלה באמצע? דווקא רוניבץ אמרה שהיא הכי פחות טובה וכמעט מחקתי אותה משם. טוב, נו.
G Gizmo16 New member 24/11/04 #40 חחחח...../images/Emo6.gif אהבתי גם את../images/Emo28.gif הלמטה באמצע
A AGENT SHESH New member 25/11/04 #55 וואו../images/Emo2.gif|רישיון|../images/Emo73.gif את פשוט כוסית! בשורה העליונה - התמונה האמצעית - הכי טובה. את ממש לא נראית את, אבל את נראית ממש טוב שם! גל!
וואו../images/Emo2.gif|רישיון|../images/Emo73.gif את פשוט כוסית! בשורה העליונה - התמונה האמצעית - הכי טובה. את ממש לא נראית את, אבל את נראית ממש טוב שם! גל!
H HaMsTeR New member 24/11/04 #24 גם אני רוצה../images/Emo9.gif../images/Emo118.gif בלה. סתם תמונה מלפי כמה זמן...
H HuGo Hell New member 24/11/04 #26 ואוו ../images/Emo12.gif ../images/Emo1.gif גוני להיות יפה. תפסיקו להיות כאלה יפים אתם גורמים לי להרגיש מכוער ;;
ואוו ../images/Emo12.gif ../images/Emo1.gif גוני להיות יפה. תפסיקו להיות כאלה יפים אתם גורמים לי להרגיש מכוער ;;
H HaMsTeR New member 24/11/04 #36 ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo118.gif תודה חומד, ואל תרגיש מכוער. אתה לא
ה הרמיוניDanger New member 26/11/04 #103 ../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif אני מרגישה סופר כונפה... די כבר..
K ketty the sheep New member 26/11/04 #106 "די! כולכן כוסיווותתת../images/Emo7.gif"../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif סיגל, את בנ"צ כונפה זה מתבקש ( )
"די! כולכן כוסיווותתת../images/Emo7.gif"../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif סיגל, את בנ"צ כונפה זה מתבקש ( )
K ketty the sheep New member 24/11/04 #30 לימורו! ../images/Emo24.gif אח שלך מופרע. o.o; ואת ממש חמודה.
K Kouryuu New member 25/11/04 #65 איק, אחים מופרעים זה משהו נפוץ, נראלי. הבה נפתח בקמפיין נגד אחים מופרעים! *צועקת* הו, קטיה, תודה! ^-^
איק, אחים מופרעים זה משהו נפוץ, נראלי. הבה נפתח בקמפיין נגד אחים מופרעים! *צועקת* הו, קטיה, תודה! ^-^