אני גמד~!

Kouryuu

New member
אני גמד~!

ואולי בעצם- אני מתקן מים! בעודי משוטטת לי ברשת, כמו בכל יום, קרא לי אחי (אחי הבינוני). האח- אוקיי לפה. עכשיו לשם. ולשם. אני- נייה? האח- את בגובה המתאים של מתקן המים שנקבל מחר. אני ואמא רוצים לדעת איפה להציב אותו. אני-
האמא- אחבינוני, תפסיק! האח- לאלא, זה בסדר. אחרי 10 דקות- אני- אחבינוני, אני באמת בגובה של מתקן המים? האח- את מתקן המים! @_@ אח"כ הלכתי לי לקניון עם ידידי דניאל ושם רכשתי לי כובע גמדים אמיתי. קר לי ואני חובשת אותו כעת. מצורפת תמונה. אז- איך היה יום האתמול שלכם? גמאתם הושוותם למתקן מים?

y a m i girl

New member
|מדוזה|../images/Emo82.gif

אומנם לא הושוואתי למתקן מים אבל נקעתי את הקרסול
אין עוד אנשים מוכשרים ממני
באמת... מי נוקע את הקרסול?

painapple

New member
לימורררר../images/Emo99.gif

איזה יופי .)) את יצור חמוד ביותר ^_^ תתחדשי על הכובע, הוא הולם אותך
אני אתמול עשיתי כלום, מלבד לגלות שיש לנו פלסתרים בצבע ירוק זוהר בבית, אך היום אבקר בת"א.

Kouryuu

New member
את יודעת,

גמאני רוצה פלסטרים ירוקיםזוהרים. אני תוהה אם הם בטעם פטריות ושמנת. ות"א, אויש, ת"א. את *זה* אני באמת רוצה.
תודה לך, ענבר יקרה!

painapple

New member
הם של אחותי הקטנה, אז הם

בטח כבר לא בטעם פטריות ושמנת, גם אם הם היו פעם. והייתי בת"א, ועמדתי לקנות את הכובע עם האוזניים, כששמתי לב שאישה אחת בוהה בי, ושאלתי אותה אם אפשר לצאת עם זה לרחוב.. והיא אמרה שלא
אז לא קניתי
אוף, כובע עם אוזניים
אבל יש לי את הלבן ההומלסי-משו שלי. ואת השחור. ואת ההוא עם הפונפון. ואת היפה עם הקווים שאחותקטנה גנבה לי. אוחח, כובעי חורף

Kouryuu

New member
אעע,

היא סתם תיפשה, באמת. וודאי שאפשר לצאת עם כובעאוזניים לרחוב, ולכל מקום, בעצם!

Kouryuu

New member
אריגאטו!

אוה, רוני נראית עצובה. אני מקווה שאינך עצובה.

רוניבץ

New member
אני עצובה,../images/Emo3.gif

אבל זה יעבור.. משום מה כולם יודעים שאני עצובה היום. ואני חשבתי שאני אף פעם לא משנה הבעה.

רוני להיות יפה ../images/Emo13.gif ../images/Emo57.gif

והיום ראיתי בביצפר מישהי שהזכירה לי אותך. סתם מישהי מי"א וראיתי אותה וחשבתי "נמ, היא דומה לרוני". והיא בכלל לא נראתה כמוך, אבל היא ~הזכירה~ לי אותך, משום מה. כמה מוזר. התעודדי במהרה
.

רוניבץ

New member
תודה../images/Emo13.gif

אני מכירה את זה ששני אנשים נורא מזכירים אחד את השני, למרות שהם בכלל לא נראים אותו דבר. ממ, זה נחמד.
פרצוף שמח

AGENT SHESH

New member
הוו...../images/Emo13.gif|רישיון|../images/Emo73.gif

את נראית הרבה יותר יפה כשאת שמחה ומחייכת!

רוניבץ

New member
לא ממש. ^^;

זאת אומרת, דירגתי קצת.
אבל בתמונה זה נראה יותר קצר, כי.. זה התקפל או משהו. אני מתגעגעת.

למעלה