אני גם כתבתי שיר.

אני גם כתבתי שיר.

יש לי דודה מפולין היא לא תבוא |היי הופ| יש לי דודה מפולין היא לא תבוא |היי הופ| יש לי דודה מפולין יש לי דודה מפולין יש לי דודה מפולין היא לא תבוא |היי הופ| היא תבוא אלינו על בעלה |הופ לו הופ| היא תבוא אלינו על בעלה |הופ לה הופ| היא תבוא אלי היא תבוא אלי היא תבוא אלי על בעלה |הופ לי הופ|

Fleddermaus

New member
כמה נורא!

איך אתה מעז לעשות ככה צחוק מהאסון הנוראי שקרה לעם שלנו?! בוש והיכלם!

Fleddermaus

New member
"יש לי דודה מפולין היא לא תבוא"

היא לא תבוא? כי היא נספתה בשואה, נכון? זה נשמע כמו זלזול חמור בשואה! לא, אני לא מתכוון לזה. למעשה אני בטוח שכתבת את זה בתום לב מוחלט. רק ניסיתי להוכיח משהו לגבי השרשור ההוא עם השיר. כמו שאפשר לזהות זלזול בשואה בשיר שלך, אפשר לזהות גזענות כלפי מזרחים (מרוקו זה מערבה בכלל), בשיר ההוא. בשניהם לא זאת הכוונה.

מה הקשר?!

סתם כתבתי את זה.. זה לא הופך את זה לזלזול בשואה.. אתה סתם מסיק מסקנות, כתבתי בכונוה ההפך מהשיר הקודם שם כתוב היא תבוא ואני כתבתי היא לא תבוא..

Fleddermaus

New member
לא הבנת אותי.

אני בטוח במאתיים אחוזים שאתה לא מזלזל בשואה. למעשה, סתם המצאתי את זה, למרות שאפשר למצוא לזה "עדויות" בטקסט. להגיד שהשיר על הגמל הוא גזעני הגיוני בערך כמו להגיד שהשיר שכתבת מזלזל בשואה. הבנת את נקודתי?

תמיר1991

New member
מעניין שכל מי שסתר את קביעותי הוא

"אשכנזי טהור" או לפחות חצי. תמצאו לי בן עדות המזרח שיסתור אותי, ואז אולי אתחיל להשתכנע באמיתות טענותיכם שכוונותי מוטעות. תמיר.

אשרת

New member
רוצה לדבר עם אבא שלי? ../images/Emo13.gif

כי ספרתי לו את זה , על השיר הזה. לא משנה שהוא סיפר לי איזו בדיחה גזענית כלפי עדות המזרח (הייתכן והוא גזעני כלפי בני עדתו) ואחרי כן בדיחה על הפולניה המצויה. הוא טען שאת הגזענות כנראה שרק אתה רואה כי אתה כנראה קצת 'ריגשי'. אולי ראוי שתבין שבדיחות על עדות שונות , על בני המין השני וכו', הם חלק הפלוקולר. אז אני קוראת לאנדרי גנב משום שהוא רומני
אתה חושב שהוא נעלב מזה? שהוא חושב שאני שונאת רומנים?! קצת פרופורציות. ואגב, בתור בת לאב מרוקאי, ובתור אחת שקרובה לתרבות הזאת, באמת עדיף שאני לא אפתח את הפה שלי על העדה הזאת, כי חלק ממנה היא בושה וחרפה. ואין לי שום בעיה שתקרא לי גזענית (רק תצטרך להבהיר לי כיצד אני יכולה להיות גזענית כלפי הלאום שלי עצמו).

תמיר1991

New member
יש הרבה הרבה בדברייך, וגם נקודת

המבט שלך צודקת, מבחינתך. כל השרשור הזה הוא סך הכל דעה אחת גדולה, ושנינו יכולים לאחוז בדעות אחרות, הלא כן?
פשוט, היה משהו ספציפי בשיר הזה שהצית אותי. זה נראה כאילו אני קיצוני יותר מאשר אני אכן, וזה לא כך. תמיר.

tapr

New member
השיר עם הגמל

כשקראתי אותו, פשוט מזוויע. יש בו קונוטציות סמויות לבערות והרבה התנשאות, למרות שהוא נראה תמים. זה כמו תעמולה אנטישמית עם היהודי בעל האף הגדול, במובן הזה, רק פחות אגרסיבי.

למעלה