אני גולש בפורום רוטר ולהפתעתי

xorense

New member
אני גולש בפורום רוטר ולהפתעתי

אחד הגולשים שם גר ליד החנות של טכנאי האלקטרוניקה זמיר, הוא אמר שביום שני אף אחד לא נכנס לחנות שלו!!! חחחח מגיע לנוכל

רותינה1

New member
אבל גם נעם רוטר הוא נוכל

ואביו ישעיהו רוטר נוכל. לא שכחנו איך הם גונבים תוכנות מסחריות ומאפשרים לגולשים כמוך להוריד תוכנות לא חוקיות ולפרוץ לאתרים ולאיים על אנשים. לא שכחנו. נעם רוטר הוא פושע ונוכל בדיוק כמו זמיר. סופו יהיה אותו דבר. חבל שנותנים במה למי שמפר חוק בצורה בוטה ושם פס עליו

shoosha1

New member
כמה נורא :(

משום מה, למרות התנהגות המגעילה של אותו זמיר, אני חייבת לציין שעושה לי רע לשמוע שאף אחד לא נכנס לחנותו. לא רק שאני מרחמת עליו שככה הוא מתנהג, עכשיו גם זה עושה לי קצת רע. שושה בטח תגידו שזה מגיע לו, אבל אני לא יכולה להתייחס אליו ככה.

xorense

New member
רוטינה,

דבר ראשון, אם הוא נוכל איך לא מעמידים אותו לדין? מה אבא שלו קשור? (דבר החדש לי) אני בטוח שבמחשב שלך יש תוכנות לא חוקיות! ולסיום, היום בטעות עברתי ברחוב של זמיר, אפילו לא ידעתי, ראיתי זמיר אלקטרוניקה, והסתכלתי על הרחוב ו...ואללה זה ההוא מכלבוטק (עדיין ריק)

ginat

New member
לפני שהפכנו לעיתונאים נולדנו ../images/Emo150.gif

בני אדם. הרבה מאוד מנשואי הכתבות שלנו נפגעים מאוד משידור הכתבה עליהם. לפני כל שידור שכזה אנו משוחחים עמם בטלפון ומזמינים אותם למשרדינו לשיחה בה אנו מבהירים להם מהם הנקודות בהן הם מואשמים. אנו מאפשרים לכל אדם להגיב אם בע"פ אם בכתב או באולפן, ומכבדים את הבחירה של כל אדם. לעיתים לאחר שנפגשנו עם האדם אנו משנים את נוסח הכתבה לעיתים מקלים ובמקרים אחרים מחמירים. אדם בוגר אחראי למעשיו שבחר בדרך של מירמה, הונאה או גניבה צריך להיות גם אחראי לתוצאה. ישנם מקרים בהם אנו נוהגים במידת הרחמים כלפי אדם מסויים, אולם כל מקרה נדון ברגישות רבה לגופו וכפי שכבר ציינתי, לפני שהפכנו לעיתונאים אנחנו זוכרים שאנחנו קודם כל בני אדם.

assismen

New member
לא לרחם על רשעים

יש לפרסם קלונם ברבים ושיאכלו אותה. אלה פושעים מזידים- לא מדובר ברעבים ללחם שנאלצו לגנוב. מה שמדהים הוא שכל "קורבנות" כלבוטק - לא מתנצלים ולא מביעים חרטה ולא מנסים לנצל את "מודה ועוזב ירוחם". למה לרחם עליהם ????? יש למצות אתם הדין וכל דבר הכרוך בכך.

assismen

New member
אולי תרחמי על הקורבנות שלו

שושה ! מדובר ברמאי נוכל שלא בוחל באמצעים ולוקח כספים של כל אחד גם של מסכנים. אולי תרחמי קצת על הקורבנות שלו- תהיה לך הרבה עבודה. אני מציע לך לא להיות "הומנית" יותר מדי - כי גם את בסופו של דבר תאכלי אותה.

אורניהו

New member
אמא שלי....אשה חכמה...

לפני שנים אמא שלי נתנה שרשרת זהב רצינית ובעלת משקל רב לתיקון בחנות בהדר-חיפה.אחרי שבועיים,שלושה הגיעה לחנות לקחת אותה מתיקון.החנות היתה של צורף-שען בשם קוזין.הוא כאילו חיפש ודחף לה בלוף כלשהו.הקיצור אין שרשרת,גברת ,ותלכי מכאן.חשבה חשבה מה לעשות?עמדה בפתח החנות כמעט שעתיים וכל אדם שנכנס לקנות ,שעון,או תכשיט כלשהו היא סיפרה לו את המעשיה הזו,וככה אחרי זמן בעלי החנות הבינו שהזקנה הזאת מגרשת להם את כל הקלינטורה,קראו לה להכנס ומצאו פתאום את השרשרת!!!

למעלה