לא הבנתי מה קשור אריק?!
G GreeCheeMan New member 18/7/02 #19 הכותרת לא יצאה טוב, זה היה אמור להיות ככה: זה ממש לא פיט. תמשיכו לנסות..
K KerenWelling New member 18/7/02 #16 אוייש... זה כזה ברור שזה ג´ונתן!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם הקודם היה ברור שזה קלארק.... למרות שאל תעשו כאלה שממש בילתי ניתנים לזיהוי.... אבל משהו נחמד...
אוייש... זה כזה ברור שזה ג´ונתן!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם הקודם היה ברור שזה קלארק.... למרות שאל תעשו כאלה שממש בילתי ניתנים לזיהוי.... אבל משהו נחמד...
L lana88 New member 19/7/02 #32 הודעה מי LANA אומרים לא לאנה אלא לנה בעיברית ובאנגלית LANA אני אומרת את זה כי אני יודעת כי לי קוראים באמת LANA
הודעה מי LANA אומרים לא לאנה אלא לנה בעיברית ובאנגלית LANA אני אומרת את זה כי אני יודעת כי לי קוראים באמת LANA
ל לאנה New member 19/7/02 #33 אמממממממ............ אני לא קרויה אחרי לנה מסמולוויל (אני מתכוונת לכינוי) אבל מה זה משנה "לאנה" או "לנה"?, בעברית אני מתכוונת.......
אמממממממ............ אני לא קרויה אחרי לנה מסמולוויל (אני מתכוונת לכינוי) אבל מה זה משנה "לאנה" או "לנה"?, בעברית אני מתכוונת.......
A apocalyps New member 18/7/02 #15 אני יודע זה החבר הזה של קלארק ההוא השלישי משהו אני לא זוכר את השם שלו כדמות