אני גאה להכריז- תחרות הפאנפיקים

YaLdoNet 4 EveR

New member
אני גאה להכריז- תחרות הפאנפיקים../images/Emo47.gif

רצינו להכריז (שמרית ואני) על התחרות לפני שנקבל את האדמין כדי שאיך שנקבל את האדמין נוכל לשים אותם בגלריה שלנו ואז להכריז על המנצח. אמממ... כמה פרטים.
תוכלו להגיש לנו פאנפיקים עד ה-3 במאי 2002 (עוד חודש).
הפאנפיקים יכולים להתפרסם בפורום בתור הודעה (לא בתור קובץ מצורף!!), לשלוח לשמרית לאייסיקיו (115248153) או לאי מייל שלי ([email protected])*
כל מי שלא ישלח פאנפיק יוכל לעזור לנו בבחירת הפאנפיק הטוב ביותר
הפאנפיק כמובן יהיה על הסדרה בנות גילמור, על כל מה שיעלה בדעתכם. ההגבלה היא לשלושה דפים של WORD.
(הכי חשוב!) הפאנפיק המנצח לא יזכה את הכותב שלו במתנה כלשהי אבל הוא יהיה בטאג-ליין עד לתחרות הפאנפיקי-גילמור גירלז הבאה אז... אנחנו יודעות שאתם(!) אוהבים לכתוב, אז תשתפו פעולה והפורום שלנו יגדל ויתפתח וכל השטויות האלו... אתם יודעים
בהצלחה לכולנו! אופיר ושמרית *מי ששולח לאי מייל שלי- בתור האי מייל עצמו, לא בתור קובץ מצורף.

*קליאו*

New member
*מתפגרת קשות*

רק שלושה עמודיםםםםם??? הפיק הכי קצר שלי הוא חמישה פרקים!! מה אני אעשה?? מההה??? *בוכה*

*קליאו*

New member
../images/Emo4.gif אני אשתדל...

אבל אממ.. אם אני כותבת פיק זה בפרקים, אני לא יכולה אחרת, אז הפרק הראשון יהיה ארבעה עמודים. טוף?
נראה אם בכלל יצאו שלוש שורות עלובות...
אבל ברכותיי!! אני מתה על הפורום הזה!
רק היום שלי וכבר פרוטקציות..*מוחה דמעה נרגשת*

יציאה מפרק!!! שימו ../images/Emo23.gif!!!!!

Rory: That’s be great. Richard: Fine. Rory: Cool. Richard: Yes. (מתוך Kill Me Now, בואו נראה אם אתם יודעים באיזה קטע..)
שמרית.

*קליאו*

New member
פאנפיק? ~מתדבת להסביר~

פאנפיק מורכב מהמילים פאן=fan ופיקשן-fiction {כשמקצרים את פיקשן זה הופך לפיק} ומכך נובע שפאנפיק זה כינוי לספרות שכתבו המעריצים, שמבוססת על הספרים כעיקרון, {או על הסדרה, במקרה שלנו} הבנת?
מאיה

*קליאו*

New member
*מתנדבת להסביר עוד פעם*

פיקים, קיצור לפאנפיקים, קיצור לפאנפיקשן, מורכב משתי המילים פאן-fan ופיקשן-fiction. זה אומר שזה בעיקרון ספרות שכותבים המעריצים, וניתנת להיכתב בכל תחום, שזה מבוסס על דברים, בעיקרון. כמו שיש פאנפיקים על ה"פ, ועכשיו יש על בנות גילמור, ובעיקרון - כותבים את זה וזה מבוסס על משהו. הפעם ההסבר שלי היה קצת מבולבל, אבל שיהיה.. מקווה שהבנת.
מאיה

YaLdoNet 4 EveR

New member
בקיצור

זה סיפור קצר משלך על בנות גילמור (במקרה הזה). כאילו פרק חדש, משלך. קאפיש? יאלללההההההההההה להזיז ת´תחתתתתתתתתתתתת *שולפת את הבאגט וטוענת אותו* אני רוצה לראות פאנפיקים!! -ילדונת-

*קליאו*

New member
רגעע רגעע רגעע!

את מתכוונת שאת רוצה אותם עכשיו? חשבתי שיש לנו חודש! כלומר אני יכולה לתת לך שניים שהם מוכנים, אבל לא חשבתי לתת אותם לתחרות..
אבל זה לעוד חודש!!! חודדששש!! חודדדדדדדדדדדש! בכל מקרה, תגידי לי. ורק רציתי לשאול למה אן כל כך לא רוצות שיעשו צירוף קובץ בהודעה? אתן לא יכולות לפתוח אותו או משהו? כי זה הרבה יותר נוח...

YaLdoNet 4 EveR

New member
הגשת הפאנפיקים היא עוד חודש-3 למאי

רק רציתי לדרבן אותכם
בכל מקרה, שמרית יכולה לפתוח קבצים, אבל האיטרנט שלי מזורגג *ביפ* (זה גם למה המחשב על סף פירמוט), אז אם את רוצה שאני יקבל את הפיק- או למייל שלי ([email protected] *ותגידי שזאת את*) או בתור הודעה (פשוט תעתיקי עם Ctrl+C ותדביקי עם Ctrl+V). לומשנה. הבנת ת´קטע?

*קליאו*

New member
טוב... {ואל תדאגי, אני יודעת איך

לעשות קאט אנד פייסט, כל הודעה אני צריכה לעשות את זה, המחשב שלי לפעמים עושה לי דווקא ומתפגר כשאני רוצה לשלוח הודעות ארוכות במיוחד, אז אני תמיד מוכנה
} ורוצה אולי שאני אשלח לך בכל מקרה, למרות שנראה {כתבתי את זה כשלא הייתי בבית, אז זה לא מוקלד עדיין} לי שזה ארוך מדי בשביל התחרות? סתם כדי שלא ישעמם לכן?
וזה רק על רורי וטריסטן

YaLdoNet 4 EveR

New member
שובבה ../images/Emo8.gif

תשלחי לי למייל, בטח שתשלחי. מקסימום את יכולה גם להעביר לי את זה דרך האודיגו- 5960666 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה גוז´ההההההההההה עלק המחשב של מתפגר אחרי הודעות ארוכות. לא נראה לי שזה הפריע לו עד עכשיו.
*סתם כפרה חולה עלייך* -שבלולה מתבגרת-

Diva Star

New member
ארמממ..

אם הפיק של מאיה ארוך אז זה לא ייכנס.. בתפוז יש מגבלה של 7000 תווים (רווחים, אותיות וכו´) בכל הודעה... אז עדיף באימייל או בקובץ..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מאיה שלחתי לך הודעה למשנזר הישן..
ואמ.. אני צריכה את האימייל שלך לשלוח לך משהו..

YaLdoNet 4 EveR

New member
כן, אני יודעת שיש מגבלה

לכן אמרתי שמקרה הצורך תשלחי לי לאי מייל, ובשביל שמרית אין בעיה, אפשר לצרף קובץ. בברכת השבלולים, אופיר.

למעלה