../images/Emo6.gif מקסים!!!
אני חושבת שילדות נמשכות לחופש הרב שרקדנית בטן משדרת... בשבילן זו הגשמת פנטזיה - להיות נסיכה, להיות מלכה. נתקלתי לא פעם במבטים מהופנטים מילדות קטנות וכשאני מזמינה אותן לרקוד הן נבוכות בהתחלה אבל זורמות אח"כ... אני לומדת לתעודת מורה מוסמכת בריקודי בטן בוינגייט והמורה שלי נגד ריקוד בטן לילדות באופן גורף. אני מסכימה איתה בחלק מהדברים - ריקודי בטן כפי שמלמדים נשים לא מלמדים ילדות, אך!!! לדעתי אפשר ועוד איך להשתמש בריקודי בטן כחלק מלימוד תנועה לילדות. יצא לי קצת מסובך... מקווה שהבנתן למה התכוונתי. אור שלי נכנסה לזה עוד כשהייתה ברחמי
שמעה 9 חודשים מוזיקה בערבית באוטו שלי וגם לאחר מכן בחודשי חייה הראשונים. בגיל חודשיים וחצי כשהבאתי אותה לחוג שלי בפורים, מחופשת לרקדנית בטן
היא עוד לא הבינה מה רוצים מחייה, אבל ככל שבגרה התנועה יותר ויותר מצאה חן בעיניה. תחילה הייתה מתנדנדת קדימה ואחורה בישיבה ואח"כ הלכה ושיכללה יותר ויותר את התנועה שלה. כל שבוע לפני שהייתי יוצאת לעבודה, בעודי לבושי באחת מהחליפות שלי, הייתי עושה לה "שימי" באגן (טילטול אגן) והיא הייתה נהנית מצלילי המטבעות והחרוזים. יום אחד אמרתי לה אור, תעשי שימי! והגברת הקטנה מיד הבינה והזיזה את הטוסיק מצד אל צד... חחח... היא מאוד אוהבת מוזיקה ואני מקווה שתלך בדרכי, (אם כי תקוותי הזו משנית - התקווה הכי גדולה שלי היא שהיא תהיה בריאה).