אני גאה בעצמי !

i love LOVE

New member
אני גאה בעצמי !

קיצר יש לי 3 בנים בכיתה.. 2 שפוטים של ילד אחד.. שרב איתי ואם חברות שלי לפני שבועיים ומשהו.. מאז הוא לא מדבר איתנו.. אז היום אמרתי להם באיי סי קיו את מה שאני חושבת עליהם.. התחלתי לקלל אותם והיה ממש מצחיק!! תקעתי להם יציאות כמו: קרצוץ על האש ו מחשבון מדופלם.. הייתי מזה מחורפנת.. קיצר הם ממש התעצבנו עלי.. ובצדק! עכשיו הם רוצים ללכת איתי מכות.. מקווה שהם לא יעשו את זה באמת.. אבל.. מחר יהיה בהחלט מעניין.. טוב.. זהו.. זה רק משהו שרציתי לשפוך.. אהה.. אגע.. עוד לא הצגתי את עצמי.. למרות שנכנסתי בעבר לפורום אני רותם!!! אני אוהבת לרקוד ולבלות עם חברות... וכמובן גם בנים!!! למרבה הפתעתכם אני אוהבת את המשפחה שלי... אז ד"ש לשיר מור עדיה שלי ובר... ושיהיה לכם כל טוב!!! טוב..

*neta*

New member
כן הא באינטרנט קל

להיות "חזקים" על כולם. אבל לא מומלץ להתגרות באנשים שאת יודעת שהם מכירים אותך ושאת יודעת שהם חזקים ממך. ואני לא חושבת שיש כזה דבר מחשבון מדופלם. ומה חכמה להגיד באינטרנט? הכי חכמה להגיד פנים מול פנים, ובלי לקלל, זה רק מוריד.

i love LOVE

New member
אני מזה לא מפחדת מהם..

הם הבני אדם האחרונים שהייתי מפחדת.. אני כל כך לא שמה עליהם.. אז אין לי בעיה.. וגם אין לי בעיה להגיד להם את זה בפרצוף.. וזה גם בערך מה שאני הולכת לעשות מחר...

Heavy Thought

New member
נטע צודקת ../images/Emo45.gif

באינטרנט אפשר לקלל חופשי... למי אכפת? תמיד אפשר להרגיש מעל כולם. אבל חומד, החוכמה היא לראות למי את מדברת ולא להתנשא אם את יודעת שבמציאות המצב שונה. וזה שאת שמה עליהם או לא שמה עליהם לא ימנע מהם לדפוק לך מכות אם יתחשק להם. (אני מקווה שיש להם טיפת כבוד, אולי זה ימנע מהם לעשות שטות) ולמה לקלל? כמה בוגר מצידך...

Pink Punk Girl

New member
בואו אני אסביר את רותם טוב יותר ..

תראו הילד הזה היה ידיד טוב שלנו ובמיוחד שלי. יום אחד הוא הגיע למקסנה (כן זה בכוונה ..) שאנחנו מגעילות וסכסכניות וזה והחליט לריב איתנו מסיבה מטומטמת לאללה !! אקיצר במקום לדבר איתנו הוא התעלם מאיתנו לגמריי וקרע כל מכתב ששלחנו לו ו .. עשה הכל להראות שהוא מניאק !! אחרי כמה זמן החברים שלו התחילו לרדת עלי (ולא על רותם או עדיה) ולעשות לי רע והייתי במצב ממש גרוע בגללם .. בסופו של דבר דיי השלמתי איתם אבל לא עם הילד הבעייתי. זה חזר בקטן אבל ניסיתי לא לשים על זה. הסיפור ממש ממש ארוך ומסובך אבל אז זה הגיע למה שרותם עשתה .. עכשיו אנחנו חושבות על מחר וזה מפחיד (ואין מצב שהם ירביצו לנו !! אולי רק יקללו ..) בלע אני לא מצליחה להסביר את עצמי אבל אני מקווה שהבנתם .. שיר

Heavy Thought

New member
הבנתי, פחות או יותר

עברתי לא פחות מקרים טיפשיים ברמה שכאלה... עצה שלי- תעשו לעצמכן טובה ותמצאו ידידים חדשים.

דעתי...

אוקיי .. אני גם הייתי שותפה בריב... לדעתי הדרך הכי טובה הייתה להתעלם מהם ולחשוב שמבחינתי הם לא קיימים .. לא הזיז לי שהם לא דיברו איתי.. כי אף פעם לא הייתי ידידה שלהם .. אבל מה שכן הזיז לי זה שהם קיללו .. זה לא פגע בי .. רק עברה בי המחשבה "עד כמה נמוך הילדים האלה יכולים לרדת ?!?!?!!". אבל שיר ורותם .. כן רצו להחזיר להם (לפי מה שהבנתי). אז החזרנו להם באי סי קיו . ואז זה חזר .. אני מקווה שהסברתי את זה יותר טוב.. ועכשיו כולם מבינים ויכולים להגיב לשיר ורותם .. כי אני אישית בעד להתעלם מהם .. להמשיך לא לדבר איתם - רוצים ריב , רוצים לא לדבר איתנו .? טוב.. מה שבא להם .. אז אני החלטתי שאני עוזבת את הנושא .. לא מדברת עליהם והם לא מזיזים לי ..

טוב אז עכשיו הבנתי את מה שהיה

בכתה היום...
טוב אל תדאגו כי אם הם ירביצו לכם אז אני ירביץ להם בחזרה
או שתגידו להם "תתבגרו" וזהו
זה עזר לי בכל מינייי דברים שקראו לי... רותם
אני רואה ששינת את השם שלך
טוב אז ד"ש גם לך

למעלה