אני גאה..אתם?

אני גאה..אתם?

תראו, לחטוף חמישיה זה לא קל..לחטוף חמישיה ולהגיד ששיחקנו טוב, זה עוד יותר קשה ולא בדיוק מציאותי... אבל זה מה שהיה... עם עוד גול שיכל פראליה להכניס, ופנדל שאני לא ממש יודעת כמה הוא אמיתי... יצאנו גדולים, ולי לא תוכלו להוריד ת´חיוך מהפנים

K o n d A s o n

New member
נו באמת.....

אם פראלייה היה מכניס.... שטויות... לא שמת לב שמנצסטר פשוט לא הסכימו לשחק עד שפורלן יכבוש? לא שמת לב שפרגוסון החליף שוער שלא מפציעה או מטעות? בקיצור, תגידו תודה שזה לא נגמר 7 והיכל החלומות? אם אתם קוראים להיל החלומות 60,000 איש שאוכלים ושותים ובקושי מוחאים כפיים בגולים היכל החלומות??

מה אתה מתערב../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

פורלן לא הכניס שום שער במדי מנצ´סטר מאז שהוא הגיע לקבוצה... ופראליה לא ניסה לבעוט לשער, באדיר ניסה פעמיים (והוא היה קרוב) ופרגוסון החליף את ברטאז בגלל פציעה ברגל שמאל

zizu10

New member
זה פשוט לא יאומן עד כמה שאתה מגוחך

סלח לי שאני פולש לך להודעה אבל תגיד בן כמה אתה ? "לפראליה הייתה הזדמנות" , "פאדיר בעט פעמיים" ????? ????!!!!!! אולי כמו שאתה סופר לחיפה תספור גם למנצ´סטר כמה הזדמנויות היו להם? פשוט ביזיון. ביזיון לכדורגל. ביזיון אפילו לישראל מה שקרה סביב המשחק הזה גם על הדשא וגם בעיתונות הישראלית.אבל הדבר שהכי מבזה הוא האוהדים "הנפלאים" שלכם שגאים בקבוצה אחרי תבוסה של חמש חתיכות שיכלה גם להיות תבוסה דו סיפרתית.אני מאוד שמח שאתה מרוצה מהקבוצה שלך. תמשיך לספור גם בהמשך כמה פעמים הם בעטו לשער של היריבה במשחקים הבאים...אני מאחל לכם הצלחה בנתון הזה...העיקר שתהיו מרוצים. תהיה רציני...זאת קבוצה לליגת האלופות? על מה אתה מדבר בכלל?

מה אתה עושה פה בכלל

אתה רק מקלל את הקבוצה הכי טובה בארץ! חיפה אימפריה אלופה נקודה היית מת שהקבוצה שאתה אוהד תגיע לליגת האלופות

K o n d A s o n

New member
בכל אופן.....

מקלל אני לא, אבל ללא ספק הייתי מת שהקבוצה שאני אוהד תגיע לליגת האלופות (לא שזה כזה כבוד גדול לנצח קבוצה אוסטרית מפורקת)..

דעה שלי

לא משנה לי מי מצליחה באירופה כל עוד זה קבוצה ישראלית אם הפועל ת"א מצליחה באירופה אני שמח כי בכל זאת היא מייצגת את המדינה ואם זו מכבי שמצליחה אני על אחת כמה וכמה שמח

צמות

New member
נכון ../images/Emo45.gif

ככה אני הרגשתי בשנה שעברה עם הפועל ת"א אבל השנה נראה כי אוהדי הפועל ת"א באמת אנשים שרק אכפת להם מעצמם
בכל פורום שאני נמצאת שקשור במכבי חיפה יש אחד שתמיד הורס... יש פורום להפועל ת"א אז לכו תגידו את ההשמצות שלכם שם

TakTik

New member
אי זוכר שבשנה שעברה היו כמה אוהדי

הפועל שאמרו "אנחנו לא מייצגים את ישראל אלא רק את הפועל תלת אביב" אם ככה אני מכריז "אנחנו כן מייצגים את ישראל"

K o n d A s o n

New member
מייצגים את ישראל?????

בגלל זה "הקופים הירוקים" (או איך שלא יקראו להם) שרו 80 דקות "מי שלא קופץ אדום??"

TakTik

New member
א.אני לא אומר שכולם מסכימים איתי

ב.אולי במקרה הזה זה אדום מנצסטרי

דנדוש383

New member
הפועל ת"א../images/Emo151.gif

היא לא הקבוצה האדומה היחידה , ובמקריות רבה , הקבוצה שמכבי חיפה שיחקו נגדה (מה שמה?) היא אדומה! ד.א: אחותך קופה ירוקה יא טמפון אדום!

TakTik

New member
אאאאא

יש באמת קבוצה של אוהדים של יציע ג´ שקוראים לעצמם הקופים הירוקים והם עושים האמת הרבה עבודה קשה אני זוכר שבמשחקי אימון הם אספו כסף לדגלים וכאלה

טרה10

New member
לו היו משחקים קצת יותר מהר..

אבל בלי יוסי בניון, אוסטרובסקי,ז´אוטאטס,ואיבגני באמת אין מה לחפש שם. כעת משחקת מנצ´סטר נגד טוטנהאם- בדיוק אותה קבוצה- ואין גולים.!! כנראה שחיפה טובה כאן- ושם היא לא ממש באה לשחק.! ואיפה היה רוסו בדיוק.? ואלמושנינו הרי לא היה על בכלל במגרש בליגה- אז לא יותר טוב אם ז´אנו היה עולה מההתחלה.? ורפי כהן- הוא לא בתפקיד של איבגני.? אז למה הוא לא התחיל.? והפנדל היה גם היה.!

TakTik

New member
תיקון

1:0 למנצסטר איזה שוער בן זונה הקייסי קלר הזה

K o n d A s o n

New member
נו.....

"היא לא הקבוצה האדומה היחידה , ובמקריות רבה , הקבוצה שמכבי חיפה שיחקו נגדה (מה שמה?) היא אדומה! ד.א: אחותך קופה ירוקה יא טמפון אדום!" יש צורך אפילו להגיב??

K o n d A s o n

New member
ועוד משהו....

מה נדבקתם לאלמושניניו??? הבן אדם עשה טעות?? זה סיבה לעשות לו את המוות?? בכל אופן מנקודת המבט האדומה והחסרת דעות קדומות על השחקן הנפלא הזה, פראלייה היה גרוע, רוסו היה על פנים, וגם בנאדו לא הצטיין. אז אותם לא להאשים? למה בגלל שאיזה מאמן מטומטם לא שם אותם משחק ראשון אחרי איזה שנה נגד יוניטד?? בכל אופן, זה מה שקורה ששום אומר לו באימונים: "הפעם אתה קוון"

the predator

New member
שלום לך

שמתי לב שמאז ההפסד למנצ´סטר החלטת להתעלק על הפורום הזה. הייתי מודה לך (ואני חושב שעוד אנשים היו מסכימים איתי) אם היית הולך לפורום של הפועל ת"א ולא חוזר. נכון שאף אחד במכבי לא התעלה או הצטיין, אבל גם בהישגים של הפועל שנה שעברה אף אחד לא נחשב למצוין. לנצח את פארמה כשהיא במקום ה-1 (כמו שעשינו ב94) לא שווה לניצחון על פארמה שנלחמת נגד הירידה (שנה שעברה). אי אפשר להתעלם מהעובדה ששנה שעברה כל המזל עמד לצדכם כאשר למשל צ´לסי שכבו על השער שלכם 90 דקות ולא הבקיעו, ואתם קיבלתם פנדל מפוקפק, ובהזדמנות נוספת עשיתם גול. ומעל לכל, אל תשווה הישגים באירופה - תרד עלינו כשתוכיחו עליונות בליגה (לדוגמה ניצחון 3-0 במשחק העונה....)

למעלה