אני בת 18 הוא בן 37

ליה144

New member
אני בת 18 הוא בן 37

אנחנו מצליחים לגשר על פערי הגילאים במיוחד העובדה שהוא גדל בתחילת הדור הנוכחי ואני בסופו , ההבדלי גילאים זה מה שמקרב בינו תמיד יש על מה לדבר ואף פעם לא משעמם.
הוא הציע לי נישואים אחרי שנה ביחד, ורק עכשיו קלטנו שהמשפחות לא יודעות על קיומו של הקשר ואנחנו לא יודעים איך יגיבו לעניין ונורא מפחדים למספר להם . אמא שלי הבהירה לי לא פעם שהיא לא תהיה מוכנה שאתחתן לפני גיל 30 .
מה נעשה? אנחנו אוהבים אחד את השני מאוד ורוצים להתחיל את החיים שלנו ביחד

Sasha7779

New member
קחי מה שתרצי מי יסרב לך

אוי איזה מתיקות זה לפתות נערה צעירה בגיל 17... זו עבירה פלילית... אם הייתי אמא שלך הייתי שולחת אותו לכלא! זה מה שהייתי עושה לפדופיל הזה! כל כך קל בגיל הזה שלך כשאת פרח צמא לאהבה להתאהב ולהסתמך על גבר בעל ניסיון וזיפים, שיכול באמת לפנק...

תעשי מה טוב לך אבל תרשי לתת לך עצה:
גבר בן 37 לא יסתכל על בחורה בת 17 אלא אם הוא פדופיל או פסיכי. הצעת הנישוואין שלו נובעת או מפחד מפני גילוי הקשר ומעצר, או בשביל לקשור אותך אליו באופן רשמי שלא תברחי.

את יכולה להיות איתו כמה שבא לך אבל למה להתחתן? גם קחי בחשבון שבגיל 25 את תשתני- זו התבגרות שנייה, ויכול להיות שכבר לא תרצי אותו אז. אם תלכי לצבא אולי תפגשי בחור בן גילך ויהיה לכם קשר של שווים. כי בטוח שהאבאלה מנסה ללמד אותך מה נכון ומה לא נכון. וזו הזכות שלך עם השנים לחיות ולהתפתח ולהבין מה נכון לך ומה לא נכון.
תרצי לללכת לדיסקוטקים קצת לרקוד עם חברות- הוא ירשה לך? עכשיו? ואם תהיו נשואים- ירשה לך?
אין מניעה שתהיי בקשר עם הפדופיל אם כל כך טוב לך איתו, אבל לא נישואין. תגידי לו שאת רוצה לבדוק את הקשר עוד שנה שנתיים. זכותך.
ועדיף שתחשבי מדוע נמשכת לגבר כה מבוגר? חסרה לך דמות אב? הרי בן זוג לא יכול למלא את תפקיד האב... אולי את מנסה לפצות על משהו? או כל כך צמאה לתשומת לב ואהבה שמוכנה לכל תנאי שלו?

prizman

New member
בכלל לא הגזמת.

הטפת מוסר מיותרת לחלוטין בלי להכיר את הנפשות הפועלות.

LA2015

New member
SASHA- איזו תגובה מכוערת - מי שם אותך להיות שופטת?

איזו תגובה בוטה, גסה, שופטת ומכלילה.. תגובה נשית רוויה פמיניזם אמריקאי זול ותת רמה - אישה ישראלית מכוערת במלוא הדרה... תתביישי
לפתות? פדופיל? עבירה פלילית? שולחת אותו לכלא?
יש לנו כאן מלאכית מוסר, פרקליטה בכירה, שופטת, שוטרת וסוהרת - שלא מבינה כלום מהחיים שלה..
טכנית- גיל ההסכמה עומד בישראל על 16 שנים- תבדקי בבקשה - אז אף אחד לא הולך לכלא ולא צריך חתונה כדי להימנע מכלא.. יא מספרת בדיחות..

מהותית - אם טוב להם, מי את שתשפטי? מאיפה את מכירה את הסיפור והמניעים? ולמה הכל חד צדדי מכיוונו של הגבר? לעלמת החן אין מניות בסיפור הזה? אין לה צרכים? אין לה הסכמה? אין לה צד של 50% ?! היא לוקה בשכלה או בנפשה? מי אמר שבחורה בת 17 לא יכולה להחליט?
דמות אב? נהיית פסיכולוגית בגרוש? מאיפה את מבינה מה כל אחד מהם צריך?

שכל אחד יעשה מה שטוב לו ונכון לו, ושכל אחד יפעל לפי הרגש.. אולי שווה להמתין כדי לתת למבחן הזמן לעשות את שלו- אולי באמת בעתיד היא עשויה להבין שעשתה טעות וסוף מעשה במחשבה תחילה.. אבל השיפוטיות הזו, היכולת הזו לשים עצמך כל כך גבוה לשפוט והטיל כזה רפש על הצד הגברי במשוואה .. ועוד בעובדות שגויות.. מזעזע

randyloo

New member
והיא כתבה שהיא בת 18

כלומר מבוגרת לכל עניין. אפשר היה לחשוב שאנשים בני 30 ומעלה עושים החלטות מצויינות בענייני זוגיות

randyloo

New member
את בת 18

כלומר בוגרת ועצמאית להחליט את החלטותיך.
אני טוען שהורים לא צריכים להשפיע על החלטות הזוגיות של ילדיהם.
שיהיה בהצלחה!

Sasha7779

New member
הילדה בת 17

לכל יפי הנפש שימו לב- בפרופיל כתבה הבחורה שהיא בת 17, והיא נפגשת עם הבחור שנה, כלומר מגיל 16... שאלה לי אליכם נכבדיי: מי מכם בגיל 36 היה חושב על קשר עם ילדה בת 16-17? ועוד שאלה לי: מי מכם היה מוכן להפגש בסתר שנה שלמה? וכן זו דעתי שבמקרה כזה רוב השיפוט מונח על כתפיו של גבר. גיל 16-17 הוא גיל מלא הורמונים, הוא גיל של גילוי עצמי, גילוי הנשיות, הוא גיל שהבחורה רוצה לכבוש את ליבם של כל הגברים. זה גיל של התלהבות. יחד עם זאת, המוח והשיפוט בגיל זה רק מתפתח ואין יכולת כוללת של פתרון בעיות כפי שמופיעה בגיל מאוחר יותר25בערך. תקראו מחקרים על התפתחות המוח לאורך החיים! זה מרתק!

Sasha7779

New member
אתייחס לכל הבולשיט

של La2015 - ולא ארד לרמה שלך. זוהי מדינה דמוקרטית וגם פורום דמוקרטי ומותר להביע דעה. ואם היא שונה משלך אדוני, זה עדיין לא מקנה לך זכות לקרוא לי בשמות. ודבר שלישי, מאיפה אתה כל כך בקיא בענייני קטינות?

LA2015

New member
לא צריך לרדת רמה- את כותבת ברמה הכי נמוכה שיש :)

מתחת לרמה שלך אי אפשר לרדת..
פורום דמוקרטי? דעתך שונה משלנו ? הרי כל מה שכולנו כתבת כאן כינית בולשיט ! שאלה לי: מי שם אותך יותר טובה מאחרים ? ולמה דעתך הפמינסטית יותר טובה?

אז גם דעתי שונה.. זה שאת שיפוטית רצח כבר הבנו אבל תתפלאי לא כולם פה גברים שמשמשים שטיח לרגלי בחורות כוחניות כמוך.. גברת.. תתעוררי.. הגברים בפורום הזה לא נשואים לישראליות.. לא מתמודדים עם כוחניות, דעתנות והשפטה.. בפורום הזהנמצא קומץ איכותי ובר מזל שנשוי עם נשים אמיתיות מרחבי העולם.. נשים עדינות, טובות, עם התנהגות ותרבות זוגית מדהימה, עם מתיקות ואפילו תמימות שכל פעם מפתיעה מחדש - אצלנו השפה שלך.. ההתנהלות.. השיפוטיות היא לא מנת חלקנו ביום יום..

יש לי דעה והיא תאמר! בייחוד שהדעה שלך פשוט שגויה ומגובה בטעויות עובדתיות.. ראית מה כתבת על הבחור? פדופיל? , פסיכי? , עבירה פלילית?, להתלונן במשטרה? , לשלוח אותו לכלא? חסרה דמות אב? יפי נפש?
מה את מקשקשת שטויות? מאיפה השיפוטיות הזו שלך?
והבחורה? "פרח שצמא לאהבה".. חח את מקשיבה לעצמך?! אוי למתיקות ולתמימות אוי לאישה הנעשקת .. אוי לגברים הסוררים.. חולי המין הפדופילים (כולנו) - מעניין מה קרה לך בעבר שככה נדלקת על הבחור?!

* לעניין הבנה בקטינות -> אני עו"ד בהשכלה שעוסק בבנקאות - וכמו כל עו"ד עברתי שלושה קורסים במשפט פלילי וסדר דין פלילי אז מכיר קצת יותר טוב ממך את הנושא מהצד המשפטי..

Sasha7779

New member
דבר בשם עצמך

קודם כל. אם אתה מזדהה עם הפדופיל- לבריאות. מימשת את הפנטזיה, איחוליי! יש באמת גברים שחולמים על נערה מלאכית שקטה וכנועה שתשרת אותם. הם לא רואים את הבת הזוג האמיתית, לא מעניין אותם מה היא רוצה לאן שואפת. זו ראיה אגוצנטרית של היא כאן בשבילי. נקודה. תרבות זוגית? חחחח... הצחקת... דרך אגב, במקום עבודה שלי מישהו בגיל 35-37 היה מתחיל עם בנות שרות, ואחת מהן ניהלה איתו רומן מרצון כמובן ואף נכנסה להריון. האיש פוטר ממקום עבודתו על הטרדה מינית, הורשע ועשה עבודות שרות. בטח משפחתה תבעה אותו. אז ברור לך שכל סיטואציה ניתן להציג באור כזה או אחר.

FridayDinner

New member
סתם לידע הכללי שלך

פדופיל מוגדר אדם שנמשך לילדים עד תחילת ההתבגרות המינית שלהם. הכוונה מקסימום גיל 12. גיל 13 זה כבר לא פדופיל בהגדרה היבשה, מוזמנת לבדוק בעצמך.
אם הבחורה הייתה איתו מעל גיל 16 ואין ביניהם יחסי מרות אז גם לא נעברה עבירה על החוק.
אל תזרקי מונחים שאין לך מושג מה הם. לא נראה לך הקשר את מוזמנת לחוות את דעתך, אבל לזרוק מונחים שאת לא יודעת מה הם כמו פדופיליה ועבירה פלילית לא משיג את המטרה, ורק פוגע בתחושה שאפשר להתייחס אליך בצורה רצינית.

randyloo

New member
נא לא לכנות בשמות גנאי

אין כאן שום דבר שמתקרב לפדופיליה. אפשר להביע דעות שונות תוך כבוד לצד השני. כבוד לחברי הפורום זה כלל בסיסי כאן.

sobodei

New member
לא חייבים להתחתן

אתם יכולים לגור ביחד לתקופה ולראות איך זה, אולי שווה שתעברו עוד כמה חוויות כמו נניח טיול בחו"ל ביחד.
גילוי נאות - אבא שלי מבוגר מאמא שלי ב-15 שנה, אבל הם הכירו בגיל מאוחר יותר, אחרי האוניברסיטה. פער הגילאים לא היה בעיה במקרה שלהם. במקרה שלך זה פער מאוד גדול, ובולט במיוחד בגיל שלך. לכן הייתי לוקח את זה לאט-לאט.
&nbsp

Hadara111

New member
בגיל שלך

היה לי חבר חייל ובני 30 ומעלה נראו לי כמו אבות יותר מאשר כמו בני זוג פוטנציאלים.
אני חושבת שמאוד מוקדם להתחתן בגיל כזה ובמיוחד אחרי שנה אחת בלבד של היכרות. תני לעצמך הזדמנות לחיות, לחוות, לעשות דברים לפני שתקבעי את גורלך עם גבר אחד שעוד לא הספקת להכיר כמו שצריך.
או שלפחות תני לעצמך עוד זמן איתו, כדי לראות אם הוא מתאים לך.

inballavy

New member
הכי טוב לקחת את זה לאט לאט

פער הגילאים לא חייב להוות בעיה, אבל כדאי שתקחי לך לפחות עוד שנה... תכירי את המשפחה שלו, תני לו להכיר את שלך, תראו איך אתם מסתדרים ומשתלבים אחד בחיים של השני.
יש הבדל גדול בין קשר רומנטי "נסתר" ומנותק משאר החיים, למערכת יחסים בוגרת.
אז תתחילו את החיים שלכם ביחד, לאו דווקא במגורים משותפים, יותר עם שיתוף של המשפחה והחברים מסביב.
ואין מה לפחד מההורים, את אדם בוגר. שתפי אותם בצורה בוגרת ועם ביטחון,ספרי להם מה את מוצאת בו ולמה את אוהבת אותו, תתחילי להביא אותו הביתה הרבה, שישתלב במשפחה.
חשוב מאוד גם שתכירי את המשפחה שלו, תראי את המנטאליות שהוא גדל בה, את היחסים שלו עם ההורים והאחים. זה יעזור לך להכיר אותו טוב יותר ולהבין לקראת מה את הולכת.
שיהיה בהצלחה

ליה144

New member
לפחות פה.

לפחות פה חשבתי שלא יתקפו, ולגברת, אנחנו מכירים מאוד טוב אחד את השני החברים מסביב מקבלים ותומכים ואנחנו ישני שתי לילות בשבוע ביחד כבר למעלה משלושה חודשים

Sasha7779

New member
באמת לא באתי לתקוף אותך

כל יום אנו בוחרים, וזוהי בחירה שלך. כל בחירה מובילה אותנו לאנשהו בחיים, והחוכמה היא לחשוב אם זה יכול להתאים לך בטווח הרחוק- מה התכניות שלך והשאיפות שלך בחיים ללא קשר לזוגיות. שיהיה לך בהצלחה בכל החלטה שתקחי שתהיה נכונה לך!)))

poiuytg

New member
דוד שלי

דוד שלי הכיר את בת זוגתו כשהיה בן 42 והיא הייתה בת 20.
היום אחרי 20 שנים הם עדיין ביחד ויש להם את הזוגיות הכי יפה וכנה שאני ראיתי.

כמו רוב הממליצים פה גם אני הייתי ממליץ לך לפני שאת מחליטה להתחתן כדאי לעבור לגור ביחד איזה תקופה וכמובן לספר למשפחות.

בהצלחה!

למעלה