אני בת 16 היום P: לילילילילי
י יונתן1988 New member 14/12/05 #6 אללללללללה מזל טוב אסיה , אולי לכבוד היום הולדת תגידי לנו מה פשר השם המגניב שלך ?
C Cry For The Moon New member 15/12/05 #11 חחחחחח איזה שם? אסיה? או cry for the moon? אסיה זה היה שמה של אישתו של פרעה P: זה היה גם שם של סבתא של אימא שלי P:
חחחחחח איזה שם? אסיה? או cry for the moon? אסיה זה היה שמה של אישתו של פרעה P: זה היה גם שם של סבתא של אימא שלי P:
L Lp Fairy New member 15/12/05 #13 ג'סט פור דה רקורד פרעה זה בעצם מלך...יענו כמו שאצלנו יש את המלך דוד..והמלך שאול (לא יודעת מי עוד..) אז אצל המצרים זה היה פרעה חפרע ועוד מלא כאלה שלמדנו על הפירמידות שלהם בתולדות האומנות.. תשכילו..[=
ג'סט פור דה רקורד פרעה זה בעצם מלך...יענו כמו שאצלנו יש את המלך דוד..והמלך שאול (לא יודעת מי עוד..) אז אצל המצרים זה היה פרעה חפרע ועוד מלא כאלה שלמדנו על הפירמידות שלהם בתולדות האומנות.. תשכילו..[=
C Cry For The Moon New member 15/12/05 #18 זה מהקוראן לא מהתנ"ך אישתו של פרעה הייתה מוסלמית משם הביאו את השם שלי והשם הזה מופיע בקוראן
י יונתן1988 New member 15/12/05 #15 הווו, ואני חשבתי שטוב בתנ"ך=\ וקריי פור זה מון אני יודע מאיפה הוא שיר של אפיקהבעע
F faceless girl New member 14/12/05 #8 מזל טוב ../images/Emo151.gif../images/Emo140.gif המון אושר, כושר, כיף ושמחה עד 120!!!