אני בתחתית הבאר,

Ophel McNeil

New member
אני בתחתית הבאר,

מים וגשם יורד, הדפנות קורסות, ואין לי חבל. אני בתחתית הבאר. (וכדי שזה לא יהיה אוף טופיק גמור, אלא גם קשור מעט למכושפות - מתי לדעתכן, מלבד 3X22, המכושפות היו במצב הכי רע? באיזה פרק הן פשוט היו בשפל המדרגה?) אופל, ו
- הלכתי להתאבד. תכיף אחזור.

As I Am

New member
O.O;;; ../images/Emo103.gif

415
- - - לא יודעת בקשר לכל השאר, אבל פיבי - בחתונה שלה עם קול.

nadiwainer

New member
אהה...אני יודע|../images/Emo58.gif

ספוילר 421 - - - - - - - - - -- - - - כשהבנות היו בכלוב בעולם התחתון,ולא יכלו לצאת. יש להן מזל שהסיר...אהההה..... איך לומר את זה? התפוצצה?

HuGo Hell

New member
אממממממ..../images/Emo1.gif

301 שהן פגשו את קול.
יותר נכון שקול הגיע.

ChArMinG bOy

New member
חחחחחחח...צודק! ../images/Emo58.gif

אתה צודק במאה אחוז! קול הוא הדבר הכי רע שקרה לבנות...חוץ מעונה 4 לכמה פרקים בודדים שהוא היה ממש נחוץ שם.....
זהירות תמונה ספויילר!!!

HuGo Hell

New member
תמונה ספוילרית מעלי!!!!../images/Emo1.gif

נהוג לסמן ספוילרים לפני שלתמונה יהיה זמן לעלות שזה בכותרת או ישר כשפותחים את ההודעה

HuGo Hell

New member
אופססססססס.. כן סימנת o_O../images/Emo1.gif

תמונות עולות מהר אבל סימן ספוילר לא. מחשב דפוק

shelly cool

New member
|ספויילר|

זהירות מה שיקרה לא רוצים לדעת, לא ליקרוא|!! אתם יודעים שיהיה פרק שבו פיבי פייפר ופייג´ יהפכו ל7 ס"מ

Woogyman

New member
כן. זה פרק שישודר עוד כמה ../images/Emo110.gif

שבועות. ולעניין אחר - ממ.. המצב הגרוע ביותר של המכושפות? לדעתי בדה ז´ה וו השני ב122. שתי מכושפות מתות, מה יכול להיות יותר נמוך מזה?

SaberTooth

New member
כבר ראיתי את התמונה... אז אני אגיב

ארג... לא עלה לי הסימן של הספויילר המזורגג וראיתי את התמונה.. אז אם כבר ראיתי, אני אגיב. זה רק אני או שבריאן השמין קצת

Ophel McNeil

New member
תיקון שיר: ../images/Emo117.gif

זה לא מים, זה קר לי... רק עכשיו נזכרתי.
"אני בתחתית הבאר, קר לי וגשם יורד. הדפנות קורסות, ואין לי חבל. אני בתחתית הבאר." ולדעתי דווקא המצב הכי גרוע של המכושפות היה בסוף 3X11. כן, דווקא שם. כשפייפר הייתה היסטרית לחלוטין שאולי לא יתנו לה להתחתן עם ליאו בגלל שהיא נכשלה ונטלי מתה. הבנות כמעט מתות כל פרק, הן כל שבוע נתקלות בשד יותר חזק מהשני, ולא חסרות הפעמים שמצבן היה מדכא כמעט כמו שלי עכשיו. דווקא ב3X11 המצב נראה כאילו הוא הגיע לשפל חדש מבחינת תקווה.

Woogyman

New member
אם כבר.. ../images/Emo110.gif

אני חושב שתחילת 303 מתאים יותר מהבחינה הזאת. (הייתם מאמינים שאנחנו ממש עורכים דיון טופיקי?)

Ophel McNeil

New member
לא. לא 3X03. ../images/Emo117.gif

ב3X03 פייפר התמוטטה, אבל גם פרו וגם פיבי עוד איכשהו היו חזקות ויציבות, וניסו לשכנע אותה שהכל יהיה בסדר. ב3X11, בקטע שהן קוראות לליאו אחרי שנטלי מתה, אני ממש יכלתי להרגיש איך אפילו פרו הולכת לתלות את עצמה כל רגע. יכול להיות שזה רק הזיכרון המעוות שלי, אבל הקטע בו פייפר (זאת הייתה פייפר, נכון?
) קראה - "הקשבנו לכל מה שהיא אמרה, באמת!" נראה לי כאילו נמוך יותר מזה הן לא יכולות לרדת. הבנות שינו את כל גישת החיים שלהן, ניסו לעקוב סוף סוף אחרי החוקים ואור לבן נורמלי, ונכשלו קשות, גרמו (בעקיפין) למות האור הלבן, וכרגע היחסים של פייפר בסכנה שוב (ואני חושבת שב3X11 היא הייתה הרבה יותר היסטרית מפחד שהיא תאבד את ליאו מאשר ב3X03, דווקא כי היא כבר הרגישה איך זה להיות בלעדיו פעם אחת, ולא רצתה לעבור את זה שוב). בקיצור, אפילו כל הפעמים שבהם אחת מהן מתה (שכואב ככל שיהיה, חוץ מ3X22 זה לא נמשך יותר מחמש דקות :) לא ממש השתוו לטעמי לסוף של 3X11. ודיון טופיקי? תזכיר לי מה זה?

למעלה