אני בששוווווקקק!!!!

נוי130

New member
אני בששוווווקקק!!!!

אתמול שמאיה ורז חילקו משימות היה שאלה כמה נק' לעלות להם על חילוק המשימות והכי גבוה היה 80 נק', עכשיו בשאלה הזאת על סוזנה הכי גבוה שאפשר להצביע זה 40 נק'!!! איתן גם עוד לא היה ובטח גם לו יהיה עד 40! זה פשוט לא פייר!!! תמיד ההפקה לטובת מאיה ורז!!!!!!!! זאת פשוט חוצפה!

1המגדלת1

New member
חלאס להאשים את ההפקה כוסעמק

הפקה הפקה הפקה .. דיייייי ! אנחנו לא היחידים שמצביעים יש איזה 2 מיליון אנשים שרואים את זה . . אם לא יותר . . . הרייטינג שלהם בשמיים חלאס לחשוב שאתם היחידים שמצביעים . @

נוי130

New member
אולי תקראי את מה שכתבתי ואז תגיבי!

מה שאמרת בכלל לא קשור למה שאמרתי

1המגדלת1

New member
את לא קשורה לעולם מותק ,

אולי פיספסת איזשהיא משימה . . למה ישר לתקוף ?

1המגדלת1

New member
אם אני בת 7 ,את נולדת אתמול .

אני לא אתווכח עם ילדה שישלה רמה שכלית של בת 12 . כל טוב לך .

נוי130

New member
חחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתפוצצת פה מצחוק

סליחה שאני מתערבת אבל....

את באמת לא שמת לב למה שהיא רשמה.. את צודקת בכך שאנחנו בסופו של דבר בוחרים ומחליטים כמה נקודות יקבל וברור שהצופים זה לא רק אלה שבפורום יש עוד מליונים.. מה שהיא התכוונה להגיד זה.. שההפקה מאפשרת לנו מה לבחור..והיא למעשה נותנת לנו את האופציות כשרז ומאיה בצעו את המשימה נתנו לנו אפשרות לבחור לתת להם עד 80 נק' שסוזנה ביצעה הכי הרבה שהיה אפשר לתת לה זה 40 נק' ועכשיו שאיתן מבצע את המשימה יש אפשרות לתת לו אפילו 100 נק' ולזה היא התכוונה שאמרה שההפקה לא בסדר ואני מסכימה איתה כי מדובר באותה משימה..והאופציות לניקוד צריכות להיות שוות. אז שוב..פעם הבאה באמת באמת כדי לא להגיע לריבים ולדיבור כזה בינכם ובכלל עם כל אחד בפורום חשוב לקרוא את תוכן ההודעה ולראות באמת במה מדובר שבת שלום

1המגדלת1

New member
אני הבנתי את זה . . .

אבל אולי ההפקה פשוט שכחה כמה נקודות היא הציעה לכל אחד ולכן לקחה סיכון וכתבה 100 . אז די לתקוף אותם . אבל אם זה באמת אינטרסים של ההפקה , אז שיהיה! מה אכפת לכם ? למרות שאני מעדיפה שאיתן יעוף היום . . לא כ"כ ישנה לי אם הוא יישאר , ואז בגמר יהיו רז מאיה ואיתן . גם אם זה אינטרס של ההפקה . . אז - מה ? זה לא יעזור לתינוקת הזאת בשם נוי , אתם חושבים שאתם תריבו ותתווכחו איתי אז זה יעזור במשהו ? לא . כי לא משנה מה יהיה . אני מכורה,אתם מכורים , וכולנו נמשיך לצפות בזה עד ה16.8 אם איתן יהיה בגמר ואם איתן לא יהיה בגמר וגם אם ההפקה תציע להצביע לרז 5 נקודות ולאיתן 150 . למשל . זה לא יעזור לכם שאתם תריבו איתי . אז חלאס להיות תינוקות , ואל תשאלו בכלל דברים כאלה! כי אף אחד לא יביא לכם תשובה , ואתם סתם מחפשים לריב . אז די . עלובים .

תראי..

אני לא חושבת שהמטרה פה היא לריב אני בטוחה שכאשר נוי כתבה את ההודעה הכוונה שלה הייתה לשתף ולהזדהות עם אנשים פה שגם חושבים ככה אז אותך זה עצבן.. זה נכון שאין מה לעשות ושאנחנו יכולים להתלונן עד מחר זה עדין ממשיך ואנחנו עדין צופים אבל זה גורם לנו לחשוב שהזכייה או הדרך לשם היא לא הוגנת.. כי הרי הפרסומת ובכלל מה שמשדרים זה שאנחנו הם אלה ששולטים ומחליטים וקובעים! וברגע שאנחנו רואים (באופן כל כך ברור) שפתאום זה לא אנחנו אלה שמחליטים אז זה מבאס...וזה מביא עצבים כי אנחנו רוצים משחק הוגן..ורוצים שמי שבאמת צריך להיות בגמר יהיה בגמר!! ובדרך הזאת מראים לנו שיש להפקה תוכניות ברורות לכוון אותנו להחליט מי יהיה בגמר לפי מה ש-ה-ם חושבים ורוצים וזה לא צודק ולא פייר.

למעלה