אני בשוק

ooortalll1

New member
אני בשוק

http://loveamir.off.co.il/ibheb/index.php?s=2c8933bed39e3aa62b4084d2d78cc919&act=idx זה הפורום של שרית של אמיר... הוא סגור. למה? אני יודעת שזה לא קשור לפורום פה אבל אני מקווה שהיא לא סגרה את הפורום בגלל שאמיר יצא מהארון. אם מישהי יודעת משהו תודיעו לי...

TetiBETTY

New member
השרשור הכל כל מיותר - נמחק.

כל הודעה שכללה קללה מיותרת או עלבון צורם אחר שלא במקום - נמחקה. ואם היו הודעות שכביכול לא היו צריכות להמחק אבל היו תגובה להודעה לא ראויה, נמחקו גם כן. תשמרו על הפה שלכם. כל ויכוח אפשר וניתן לעשות בצורה יפה. ויכוח הבא שייגרם ויכלול מילים שכאלו, המשתמשים ייחסמו ללא הודעה מוקדמת.

נו באמת...ממש דיקטטורה!!!

ממש מזכיר משטרים אפלים....שאינני רוצה להזכיר אותם אפילו....מפאת כבודם של הנופלים!! פשוט..בושה וחרפה ההתנהלות של מנהלי הפורום. סתימת פיות לא הובילה לשום מקום. בושה

TetiBETTY

New member
מתנצלת.

דיקטטורה זה הדבר האחרון שיהיה כאן. השרשור היה אמור להמחק כבר מיום שישי, אבל מיד לאחר שמחקתי חלק מההודעות האינטרנט שבק חיים. היום נעשה סדר בבלאגן, והיה הרבה
מצטערת על העוגמת נפש או כל רגש אחר שנגרם למשתתפי הויכוח הזה, לא זו הייתה הכוונה מלכתחילה. המשך גלישה מהנה שתהיה לכם.
.

ג ב ש ו ש

New member
צודקת../images/Emo45.gifמריבות ועניינים אישיים../images/Emo88.gif

תפתרו מחוץ לכותלי הפורום.

ooortalll1

New member
צודקת..העברנו ביקורת והבענו דעות בצורה יפה עד

שבא פה מישהו שהתחיל להתבטא בצורה דיי בוטה.

aMiRi GiRl

New member
אני חייבת לומר את דעתי

בשרשור נפרד.. נורא חשוב לי אוקיי, כל הוויכוחים האלה, שגמני הייתי חלק מהם כי נאמרו עליי דברים שקריים ולא נכונים. לדעתי אין צורך לתת לאנשים כאלה לפגוע בכייף שלנו ובהנאה שלנו כן בפורום. כל אחד כאן יודע מהי דעתו ואין כבר צורך לכתוב ולהתווכח על זה כאן, בואו נסגור את הנושא הזה ונפסיק לדון בו ולהגיב לשטויות של אנשים מסויימים. לצערי הרב זה הגיע לרמה כ"כ נמוכה של קללות ועלבונות - שזה לא צריך להיות כאן. זהו.. אמרתי את דעתי , ותאמינו לי שהתאפקתי לא לכתוב כאן הרבה דברים - כי זה לא המקום. אז בואו נהפוך את המקום הזה לנעים יותר =) באהבה גדולה , סיגלית *ואייי.. כמה תגובות יש כאן, כמה הודעות חדשות... איזה כייף שהפורום חי ונושם!!! =)*

aMiRi GiRl

New member
*כאן

וכם הוויכוחים שהייתי חלק מהם היה לי נורא חשוב לומר את דעתי לגבי ההודעה הזו שאמיר הומו, אני מודה שיש דברים שאני לא מסוגלת לשתוק עליהם , וכבר שמתם לב איזה. זהו, זה מה שהיה לי להוסיף.

למעלה