אני בשוק

סמסרה1

New member
אני בשוק

בוקר טוב, אמש התחשק לי לדפדף בגוגל ושוב לקרוא חומר על התרופה ריספרידל. אני ממש המומה, מצאתי בגוגל בין היתר חומרים מצוטטים מכאן, מהפורום שלנו. למשל הכינוי שלי סמסרה ושם ממש העתיקו הרבה ממה שכתבתי ואם חס וחלילה הבן שלי יגיע לזה אזי עלול להיפסק האמון הרב שהוא נותן בי. כי בכתוב יש פרטים די מזהים. אני חושבת שזה לא בסדר! כאן אנו כותבים האחד לשני ומתייעצים. אנו לא אנשי מקצוע. אנו מבקשים כאן עידוד , תמיכה עיצה טובה לאור ניסיון אישי... ולקחו את זה והעתיקו לגוגל ששם כל אחד תמיד נכנס לחפש חומר. אני ממש רותחת! וגם חוששת! אם במקרה הבן שלי יחפש חומר על ריספרידל בגוגל (הוא משוטט כמובן בגוגל) הוא יראה שם מה שאמא שלו כותבת עליו מאחורי גבו. וזה עלול לגרום לנסיגה במצב!!!!!!!! זה פשוט חוסר התחשבות. אנוכיות. פופוליסטיות. חוסר אחריות. מה האם אין לגוגל מהיכן לקחת חומר שהם צריכים לצטט את הפורום שלנו?????

י ו נ ג

New member
סמסרה היקרה

אני בהחלט מבין את מצוקתך, אם כי לאו דווקא מסכים עם כל מה שכתבת. גוגל מהווה מנוע חיפוש, באמצעותו אנשים יכולים לחפש חומר כמעט בכל נושא. הוא לא *מעתיק* או *מצטט* ממקורות, אלא פשוט מפנה אליהם. אני דווקא רואה חשיבות בכך שקיימת הםניה גם לפורומים שונים, כמו זה, מאחר ובל נשכח שאנשים שמחפשים חומר בנושא, בהחלט יכולים להעזר גם בפורום (תחשבי על חולה פסיכיאטרי ו/או בני משפחתו שישמחו לגלות את הפורום, או לקרוא חוויות ו/או חומר על תרופה זו או אחרת מפי אנשים שחוו דברים דומים..) הפורום הוא מרחב ציבורי ולא ניתן למנוע מאנשים להיכנס אליו ולקרוא בו. לכן גם משתמשים בכינויים ולא שמותת אמיתיים וכל אדם באשר הוא רשאי להחליט על מידת החשיפה בה בוחר להופיע בפורום. יתר על כן, אני חייב לציין שבמסגרת לימודיי נתקלתי אף בעבודות מחקר, הנמצאות בספריות הציבוריות, שאף בהן ישנם ציטוטים מפורומים שונים, כולל פורום זה. יחד עם זאת, אני מבין את מצוקתך ומקווה שאכן לא ייגרם לך נזק אישי מההליך, שהוא בלתי נמנע.

ש איילת

New member
ליונג

אני חולקת על דברייך. כשאדם מחפש בגוגל מידע על תרופת ריספרידל אז צריך להיות מידע על ריספרידל. ולא שיחות והעברת חוויות בין אנשים חולים או/ו בני משפחותיהם ,שלאו דוקא קשורות בריספרידל. זה ממש לא בסדר!

י ו נ ג

New member
לאיילת

ההפניות הן דווקא כן רק להודעות שעוסקות בנושא. כלומר, אם האדם חיפש חומר על ריספרדל, הוא יקבל קישורים להודעות הנבחרות. באם הוא יבחר אח"כ להישאר ולקרוא הודעות אחרות בפורום, זו כבר החלטתו. אני מבין את הבלבול והמבוכה ויכול להזדהות עם הרגשת ה"חדירה לפרטיות", אבל בל נשכח שזהו פורום פתוח לכולם... נניח, לצורך הדוגמא, אישה רוצה לברר על תרופה לצינון בשלבי הריון מוקדמים. היא גם תגיע לפורומים העוסקים בנושא ודווקא מאוד תתלהב לקרוא שאלות ותשובות שקשורות לנושא, ששלחו אנשים אחרים. אני לא רואה למה פה זה צצריך להיות שונה..??

סמסרה1

New member
ליונג

מי שמתעניין בריספרידל אז מה מעניין אותו אם מישהו למשל נרשם ללימודים בבית ספר מסויים או הולך לחדר כושר או אם אמו היום במצב רוח רע... וכד. האם לגוגל כבר אין מקורות מקצועיים למידע שהיא רוצה לספק?

סמסרה1

New member
אני מפסיקה לכתוב ולהגיב כאן בפורום

היי החלטתי לא לכתוב ולהגיב כאן ובכלל באינטרנט. היום שוב התאכזבתי, פתחתי בגוגל תחת סכיזופרנייה. בעבר כשעשיתי זאת אזי קבלתי מאמרים של רופאיםפסיכיאטרים שהסבירו לי במדוייק מה זה סכיזופרנייה וכיצד זה מתבטא אצל חולים שונים ומה הסיכויים אם בכלל... בקיצור מצאתי מה שחיפשתי. היום, בא לי סתם כך שוב לקרוא אודות סכיזופרנייה בגוגל והייתי בהלם, אין שם יותר את המאמרים האקדמיים המחקריים אלא סתם רכילות גרידא והצצה לפורומים שונים ולהתכתבויות של אנשים תמימים למשל כמוני. ולא כל מה שצוטט בגוגל יכול להועיל וגם לא מספק שום מידע רלוונטי. היו שלום, צר לי שיותר לא אגיב לכמה אנשים ש"התידדתי" איתם כאן ואולי בעוד פורומים, והכל בגלל שגוגל נכנס לפרטיות שלנו ומצטט בתוכנה שלהם, שכידוע לכולם אין אדם שלא משתמש בגוגל. אני מאוד כועסת! אני מאוד מאוכזבת! ועלול להיווצר לבן שלי ולי נזק בלתי הפיך אם יוודע לבן שלי מה כתוב...

י ו נ ג

New member
חבל ../images/Emo10.gif

אני לא יכול להתווכח עם הרגשתך, אבל חבל בעיניי שתפסידי השתתפות בפורום תומך זה, בגלל הסיבות שציינת. בכל מקרה, מה שלא תחליטי, חשוב שתזכרי שכל מה שכתבת פה אי פעם כתבת מאהבה ודאגה לבנך. לא עשית שום רע בכך שכתבת פה. "פשעך היחיד" היה להביע את דאגתך ואהבתך הכנה אליו.... מאחל לך ולבנך רק בריאות ואושר ואולי תמצאי בכל זאת דרך להמשיך לעזור ולהיעזר בפורום זה, בדרכים אחרות. מקריאה בפורום נראה כי את בהחלט מהווה חלק חשוב מהפורום ויהיה חבל לאבד אותך.

ל ו ל י ת

New member
סמסרה1 יקרה,

קראתי כאן ואת המסר שלך, עניתי לך, מקווה שמה שהצעתי לך יוכל לפתור או לפחות להקל על הקושי שנתקלת והמצוקה שעלתה בעקבותיו. מחכה לשמוע את העדכון ממך.

תהא החלטתך באשר תהא...

אני(לשעבר בניק הציוני השפוי)שמחתי לתמוך,לעודד ולשמוע על דווחיך על שיפור במצבו של בנך. אני בימים אלו עושה את ההכנות ל-(event)ארוע הגדול בחיי-נישואיי לבחירת לבי. הדבר היחיד שאבקש הוא בריאות נפש וגוף,ושמכאן יבוא לי כל אשר אנכי זקוק לו. שיהיה לך ולבנך המון הצלחה,אמא שלי עזרה לי מאוד כשחליתי,עד שפרשתי כנפיים ויצאתי לחיים. מי יתן וגם בנך ילד לדרך עצמונית(עצמאית). בברכה:עמית

סמסרה1

New member
לגמילות חסדים,לא יכולתי שלא להגיב

אהלן, אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם מגיע לך. בקשר לבני, אני ממש חוששת כאן להגיב, מכיוון שמצאתי כל מה שכתבתי בגוגל, גם תחת השם ריספרידל וגם תחת השם סכיזופרניה. תודה לך על התייחסותך, תמיד אתה מחמם את ליבי.

leef

New member
שלום סמסרה 1

אין כל קשר למה שכתבת ולמציאות מערכת החיפוש של כל מנוע חיפוש מעלה את התוצאות של קבצי המילים הנרשמות אם למשל תרצי שהחיפוש לא יעלה את תכתובותיך פשוט הכניסי בו שינויים . כמו : ס-כ-י-ז-ו-פ-ר-נ-י-ה לדוגמה אם יעשו חיפוש על המילה סכיזופרניה ללא תוי ה - - - הכתבה שלך לא תעלה . על מנת שתראי איך זה עובד , תעתיקי את המילה ס-כ-י-ז-ו-פ-ר-נ-י-ה הכוללים את המינוסים ותראי שרק היא תעלה לך בחיפוש בהודעתי זאת . כך שאף אחד לא עשה כלום נגדך סדר הכתבות החיפוש מוגדרות על פי מספר הפעמים שהמילה או צמד המילים רשומות בו , בקיצור משהו שמדברים עליו המון יופיע ראשון וכן הלאה . את יכולה להמשיך לכתוב בשקט אל תדאגי הרי כל מי שנכנס לפורום גם רואה זאת שמרי על סודיות בשמך ופרטייך ואז זה לא יפריע לך בהצלחה

למעלה